Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.307.406
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
Ako ništa, bar je bilo jeftino, ne?
America - FUCK YEAH! Coming again to save the motherfucking day YEAH!
18 godina
Drago kaže...

To je super - negdje do rujna će i cesta opet biti otvorena...

Taman do pocetka turisticke sezone. Super su oni to izracunali. Lako nam je kad imamo takve ljude na bitnim polozajima. Svi prosperiramo :)

... bit cu ja i gori!!!
18 godina

Najviše mi je žao što će i Kalmeta vjerojatno taman u Remetinac kad se otvori ta cesta, a čovjek se tu fakat angažirao...

This space for rent!
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
tnakir kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/-hrvatski-biskupi-svatko-tko-kaze-da-je-crkva-nazadna-ne-smije-proci-nekaznjeno-/558536.aspx

Lol... a nego sta je nego nazadna! Samom ovom izjavom dokazujete koliko ste nazadni. Vi bi najradije krizare ponovo uveli bando!

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/06/28/0397006.html

tnakir.. de de de..

nisu oni nazadni.

oni jadni samo pate od jednog poremecaja (psst.. >> ).

necu dalje. preumoran sam. i bolje da sutim.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina
tnakir kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/-hrvatski-biskupi-svatko-tko-kaze-da-je-crkva-nazadna-ne-smije-proci-nekaznjeno-/558536.aspx

Lol... a nego sta je nego nazadna! Samom ovom izjavom dokazujete koliko ste nazadni. Vi bi najradije krizare ponovo uveli bando!

Ali za ovo su u pravu:

Crkva u Hrvata posebno je naglasila da u izjavi namjerno nisu koristili izričaj - 'govor mržnje'. 

"Ovu sintagmu držimo besadržajnim jezičnim neologizmom kojim određene skupine opravdavaju vlastite napade na one s kojima ne dijele isto mišljenje", stoji na kraju Izjave službenog Kaptola.

Govor mržnje jest besmislena kvalifikacija u demokratskom društvu u kojem tobože postoji sloboda govora. 

Međutim, problem je što tri reda poviše pozivaju "institucije" da "rade svoj posao" baš na osnovu zakona koji želi zapriječiti "govor mržnje".

Premda ne žele korisititi "besadržajni jezični neologizam", ali se pozivaju upravo na njegov "(bez)sadržaj".

Kotradiktorni su samima sebi. Mislim da su naši biskupi među glupljima u svijetu, intelektualno vrlo neimpresivni. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 15:33 (Drago).
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Drago kaže...

Taman do pocetka turisticke sezone. Super su oni to izracunali. Lako nam je kad imamo takve ljude na bitnim polozajima. Svi prosperiramo :)

Meni je opet najfascinantnije krizanje povise solinske i prosla srida, cetvrtak.

Prvo su mi zatvorili Mazuranicevo, na koje, iz Trscanske gdje zivim, jedino mogu izac, a posto je i kod opcine bilo zatvoreno, morao sam na Vukovarsku, pa onda pola sata do Slobodne, koja je 20 m od Trscanske. I tako 2 dana. Onda dan posli zatvore Gundulicevu...., a da ne spominjem oni potez od Banovine.

Jos da nismo turisticka zemlja ajde nekako, ali ovako je ovo nedopustivo, samo tiramo turiste.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kiro-opet-prosviro-kirin-pod-nickom-jin1-na-forumu-vrijedjao-oporbu/558571.aspx

LOL - murija štiti i ovog debilčeka i pravi se da ne može utvrditi njegov identitet... 

This space for rent!
17 godina
neaktivan

kamo ovaj svijet ide, više ne možeš ni anonimno vrijeđat ljude po netu... bah.

iddqd
18 godina
neaktivan
Drago kaže...

Najviše mi je žao što će i Kalmeta vjerojatno taman u Remetinac kad se otvori ta cesta, a čovjek se tu fakat angažirao...

Stvarno si optimist.

Nego, da vidiš što su još u Vrgorcu napravili: sad do Plane ispod ne možeš autom, nego ti treba alpinistička oprema. :)

18 godina
neaktivan

http://www.index.hr/vijesti/clanak/posrnulu-grcku-ce-na-dva-dana-paralizirati-generalni-strajk/558502.aspx

Nije mi baš jasno, što se Grci bune? Kad čovjek pogleda njihove uvjete, odmah bi potpisao i za one odrezane i "štedne". Čak su i ideje o oporezivanju luksuza sasvim logične. Uvjeti i plaće u javnom sektoru su san prema našima, a bune se. Ne kužim? Ponašaju se k'o razmažena derišta jer ne žele malo spustiti nerealno i jako visok standard. Na "rubu siromaštva su" s uvjetima kakvima se u nas može pohvaliti netko tko se smatra "dobrostojećim".

15 godina
Drago kaže...

Ti si nepopravljivi optimist. Minirati će rođo drugu stijenu, šteta je da građevinska operativa bude besposlena.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
neaktivan

Kalmeta je Zadarska legenda jebga drugima zato nije drag.{#}

Arma 2-Chiko
16 godina
naxeem kaže...

Nije mi baš jasno, što se Grci bune? Kad čovjek pogleda njihove uvjete, odmah bi potpisao i za one odrezane i "štedne". Čak su i ideje o oporezivanju luksuza sasvim logične. Uvjeti i plaće u javnom sektoru su san prema našima, a bune se. Ne kužim? Ponašaju se k'o razmažena derišta jer ne žele malo spustiti nerealno i jako visok standard. Na "rubu siromaštva su" s uvjetima kakvima se u nas može pohvaliti netko tko se smatra "dobrostojećim".

Trošili su više nego su imali i pouzdavali se u turizam.

Zvuči poznato? {#}

16 godina
neaktivan

Ne uopće{#}

F.C LIVERPOOL
18 godina
neaktivan

hehe, slabo je njima malo sutra, moji su danas u ateni platili dva espresa 8 eurića, imaju oni turizam ali nabijaju cjene, još malo pa ćemo isti postati.

15 godina
neaktivan
exe kaže...

hehe, slabo je njima malo sutra, moji su danas u ateni platili dva espresa 8 eurića, imaju oni turizam ali nabijaju cjene, još malo pa ćemo isti postati.

Veliki grad, glavni grad jedna od top destinacija što si očekivao

Arma 2-Chiko
18 godina
neaktivan

nebi ništa rekao da nemam veze sa turizmom, Atena ziher nije neka (više) top destinacija.

18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/posrnulu-grcku-ce-na-dva-dana-paralizirati-generalni-strajk/558502.aspx

Pitanje svih pitanja je zašto se mi ne bunimo?

Grke kao i nas hebe korupcija i nesposobnost da se organizira posao te da se potiče proizvodnja... mislim to što si rekao može reći i somalija za egipat, što se bune pa u javnom sektoru imaju i za jesti, čovjek uvjek hoće bolje a ne lošije, pogotovo ako se bolje može i sada ali zbog nesposobnosti i poglavito korupcije se neće

exe kaže...

nebi ništa rekao da nemam veze sa turizmom, Atena ziher nije neka (više) top destinacija.

ma ne, kolijevka zapadne civilizacije nije top destinacija... pfff

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 22:54 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan

mislim da naxeem nije ništa loše rekao, pa koliki novac su zemlje eu dale da bi ovi i dalje neradili i tražili još, takvi ćemo i mi biti u eu, davat će nam lovu ali ćemo isto tako postajati stranci u svojoj zemlji, ustvari radit ćemo za strance, nemožeš dobit lovu a ništa za uzvrat, davat ćemo ono što imamo, zemlju. Mi neprodamo grčke ni blizu koliko naprimjer turske a da o drugima ni ne govorim, dakako, u grčku ljudi putuju ali nije to kao nekad, možda zbog skupoće, možda zbog straha od prosvjednika, ima ljudi koji pitaju dali će ih tući dolje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 23:06 (exe).
15 godina
neaktivan

A kolko smo mi dali i davat cemo love EU... Pfff

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 23:42 (Monopol).
18 godina
neaktivan
Monopol kaže...
A kolko smo mi zdavali i zdavat cemo zdavat love EU... Pfff

nas eurpa treba zbog jeftine radne snage, zbog tolikih ravnica slavonije, jer kad već mi nećemo obrađivat zemlju i ulagat ima ko će, i naravno zbog izlaza na more.

15 godina
neaktivan

Nas EU treba zbog mora!

18 godina
neaktivan
Monopol kaže...

a zdavali je?

exe kaže...
Monopol kaže...

nas eurpa treba zbog jeftine radne snage, zbog tolikih ravnica slavonije, jer kad već mi nećemo obrađivat zemlju i ulagat ima ko će, i naravno zbog izlaza na more.

ti si neozbiljan ili WTF?

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
15 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...{#}
Monopol kaže...

a zdavali je?

Evo prepravljeno, ima tu ovih šaljivđija sa posebnim p... {#}

18 godina
neaktivan

argument ti je vrlo kad ti je trebalo više od 10 minuta da nešto napišeš i onda napišeš na razini balavca, naravno, zbog td neću ni u komentar sa takvom osobom.

15 godina
neaktivan

Kako mrzim ovu goebelsovu propagandu na hrt-u za europsku uniju. Što oće nam reći da smo neobrazovan narod i s time bi nas kao trebali privući... nedaj Bože u eu ,ako si sami nemožemo pomoći neće nam ni nitko drugi.

Arma 2-Chiko
18 godina
neaktivan
bandito kaže...

Kako mrzim ovu goebelsovu propagandu na hrt-u za europsku uniju. Što oće nam reći da smo neobrazovan narod i s time bi nas kao trebali privući... nedaj Bože u eu ,ako si sami nemožemo pomoći neće nam ni nitko drugi.

kolega u njihovim očima mi jesmo takvi, šta te čudi kad jedan od vodećih u državi negovori svjetski jezik :)

16 godina
protjeran

Bemu ja EU.. Bili smo vec u savezima, unijama, nikad nam nije dobro donjelo..

WP
15 godina
neaktivan
exe kaže...
bandito kaže...

kolega u njihovim očima mi jesmo takvi, šta te čudi kad jedan od vodećih u državi negovori svjetski jezik :)

Ma oprostio bi im sve samo da nam državu vode u pravom smjeru.

Arma 2-Chiko
18 godina
neaktivan

je, kada baba bude imala onu stvar biti će autobus na kat :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice