- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je super - negdje do rujna će i cesta opet biti otvorena...
Taman do pocetka turisticke sezone. Super su oni to izracunali. Lako nam je kad imamo takve ljude na bitnim polozajima. Svi prosperiramo :)
Najviše mi je žao što će i Kalmeta vjerojatno taman u Remetinac kad se otvori ta cesta, a čovjek se tu fakat angažirao...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/-hrvatski-biskupi-svatko-tko-kaze-da-je-crkva-nazadna-ne-smije-proci-nekaznjeno-/558536.aspx
Lol... a nego sta je nego nazadna! Samom ovom izjavom dokazujete koliko ste nazadni. Vi bi najradije krizare ponovo uveli bando!
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/06/28/0397006.html
tnakir.. de de de..
nisu oni nazadni.
oni jadni samo pate od jednog poremecaja (psst.. >> ).
necu dalje. preumoran sam. i bolje da sutim.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/-hrvatski-biskupi-svatko-tko-kaze-da-je-crkva-nazadna-ne-smije-proci-nekaznjeno-/558536.aspx
Lol... a nego sta je nego nazadna! Samom ovom izjavom dokazujete koliko ste nazadni. Vi bi najradije krizare ponovo uveli bando!
Ali za ovo su u pravu:
Crkva u Hrvata posebno je naglasila da u izjavi namjerno nisu koristili izričaj - 'govor mržnje'.
"Ovu sintagmu držimo besadržajnim jezičnim neologizmom kojim određene skupine opravdavaju vlastite napade na one s kojima ne dijele isto mišljenje", stoji na kraju Izjave službenog Kaptola.
Govor mržnje jest besmislena kvalifikacija u demokratskom društvu u kojem tobože postoji sloboda govora.
Međutim, problem je što tri reda poviše pozivaju "institucije" da "rade svoj posao" baš na osnovu zakona koji želi zapriječiti "govor mržnje".
Premda ne žele korisititi "besadržajni jezični neologizam", ali se pozivaju upravo na njegov "(bez)sadržaj".
Kotradiktorni su samima sebi. Mislim da su naši biskupi među glupljima u svijetu, intelektualno vrlo neimpresivni.
Taman do pocetka turisticke sezone. Super su oni to izracunali. Lako nam je kad imamo takve ljude na bitnim polozajima. Svi prosperiramo :)
Meni je opet najfascinantnije krizanje povise solinske i prosla srida, cetvrtak.
Prvo su mi zatvorili Mazuranicevo, na koje, iz Trscanske gdje zivim, jedino mogu izac, a posto je i kod opcine bilo zatvoreno, morao sam na Vukovarsku, pa onda pola sata do Slobodne, koja je 20 m od Trscanske. I tako 2 dana. Onda dan posli zatvore Gundulicevu...., a da ne spominjem oni potez od Banovine.
Jos da nismo turisticka zemlja ajde nekako, ali ovako je ovo nedopustivo, samo tiramo turiste.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kiro-opet-prosviro-kirin-pod-nickom-jin1-na-forumu-vrijedjao-oporbu/558571.aspx
LOL - murija štiti i ovog debilčeka i pravi se da ne može utvrditi njegov identitet...
kamo ovaj svijet ide, više ne možeš ni anonimno vrijeđat ljude po netu... bah.
Najviše mi je žao što će i Kalmeta vjerojatno taman u Remetinac kad se otvori ta cesta, a čovjek se tu fakat angažirao...
Stvarno si optimist.
Nego, da vidiš što su još u Vrgorcu napravili: sad do Plane ispod ne možeš autom, nego ti treba alpinistička oprema. :)
http://www.index.hr/vijesti/clanak/posrnulu-grcku-ce-na-dva-dana-paralizirati-generalni-strajk/558502.aspx
Nije mi baš jasno, što se Grci bune? Kad čovjek pogleda njihove uvjete, odmah bi potpisao i za one odrezane i "štedne". Čak su i ideje o oporezivanju luksuza sasvim logične. Uvjeti i plaće u javnom sektoru su san prema našima, a bune se. Ne kužim? Ponašaju se k'o razmažena derišta jer ne žele malo spustiti nerealno i jako visok standard. Na "rubu siromaštva su" s uvjetima kakvima se u nas može pohvaliti netko tko se smatra "dobrostojećim".
Ti si nepopravljivi optimist. Minirati će rođo drugu stijenu, šteta je da građevinska operativa bude besposlena.
Kalmeta je Zadarska legenda jebga drugima zato nije drag.
Nije mi baš jasno, što se Grci bune? Kad čovjek pogleda njihove uvjete, odmah bi potpisao i za one odrezane i "štedne". Čak su i ideje o oporezivanju luksuza sasvim logične. Uvjeti i plaće u javnom sektoru su san prema našima, a bune se. Ne kužim? Ponašaju se k'o razmažena derišta jer ne žele malo spustiti nerealno i jako visok standard. Na "rubu siromaštva su" s uvjetima kakvima se u nas može pohvaliti netko tko se smatra "dobrostojećim".
Trošili su više nego su imali i pouzdavali se u turizam.
Zvuči poznato? 
Ne uopće
hehe, slabo je njima malo sutra, moji su danas u ateni platili dva espresa 8 eurića, imaju oni turizam ali nabijaju cjene, još malo pa ćemo isti postati.
hehe, slabo je njima malo sutra, moji su danas u ateni platili dva espresa 8 eurića, imaju oni turizam ali nabijaju cjene, još malo pa ćemo isti postati.
Veliki grad, glavni grad jedna od top destinacija što si očekivao
nebi ništa rekao da nemam veze sa turizmom, Atena ziher nije neka (više) top destinacija.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/posrnulu-grcku-ce-na-dva-dana-paralizirati-generalni-strajk/558502.aspx
Pitanje svih pitanja je zašto se mi ne bunimo?
Grke kao i nas hebe korupcija i nesposobnost da se organizira posao te da se potiče proizvodnja... mislim to što si rekao može reći i somalija za egipat, što se bune pa u javnom sektoru imaju i za jesti, čovjek uvjek hoće bolje a ne lošije, pogotovo ako se bolje može i sada ali zbog nesposobnosti i poglavito korupcije se neće
nebi ništa rekao da nemam veze sa turizmom, Atena ziher nije neka (više) top destinacija.
ma ne, kolijevka zapadne civilizacije nije top destinacija... pfff
mislim da naxeem nije ništa loše rekao, pa koliki novac su zemlje eu dale da bi ovi i dalje neradili i tražili još, takvi ćemo i mi biti u eu, davat će nam lovu ali ćemo isto tako postajati stranci u svojoj zemlji, ustvari radit ćemo za strance, nemožeš dobit lovu a ništa za uzvrat, davat ćemo ono što imamo, zemlju. Mi neprodamo grčke ni blizu koliko naprimjer turske a da o drugima ni ne govorim, dakako, u grčku ljudi putuju ali nije to kao nekad, možda zbog skupoće, možda zbog straha od prosvjednika, ima ljudi koji pitaju dali će ih tući dolje.
A kolko smo mi dali i davat cemo love EU... Pfff
nas eurpa treba zbog jeftine radne snage, zbog tolikih ravnica slavonije, jer kad već mi nećemo obrađivat zemlju i ulagat ima ko će, i naravno zbog izlaza na more.
Nas EU treba zbog mora!
a zdavali je?
nas eurpa treba zbog jeftine radne snage, zbog tolikih ravnica slavonije, jer kad već mi nećemo obrađivat zemlju i ulagat ima ko će, i naravno zbog izlaza na more.
ti si neozbiljan ili WTF?

a zdavali je?
Evo prepravljeno, ima tu ovih šaljivđija sa posebnim p... 
argument ti je vrlo kad ti je trebalo više od 10 minuta da nešto napišeš i onda napišeš na razini balavca, naravno, zbog td neću ni u komentar sa takvom osobom.
Kako mrzim ovu goebelsovu propagandu na hrt-u za europsku uniju. Što oće nam reći da smo neobrazovan narod i s time bi nas kao trebali privući... nedaj Bože u eu ,ako si sami nemožemo pomoći neće nam ni nitko drugi.
Kako mrzim ovu goebelsovu propagandu na hrt-u za europsku uniju. Što oće nam reći da smo neobrazovan narod i s time bi nas kao trebali privući... nedaj Bože u eu ,ako si sami nemožemo pomoći neće nam ni nitko drugi.
kolega u njihovim očima mi jesmo takvi, šta te čudi kad jedan od vodećih u državi negovori svjetski jezik :)
Bemu ja EU.. Bili smo vec u savezima, unijama, nikad nam nije dobro donjelo..
kolega u njihovim očima mi jesmo takvi, šta te čudi kad jedan od vodećih u državi negovori svjetski jezik :)
Ma oprostio bi im sve samo da nam državu vode u pravom smjeru.
je, kada baba bude imala onu stvar biti će autobus na kat :)