Uuuuu, pravi tudmanovski govor!
Daj molim te, na takvo laprdanje padaju ovce, a iz moje perspektive nisi rekao nista pametnog niti relevantnog.
Kako nije doslo zbog propusta?
Ako je vec osudivani silovatelj, osudavnik za pokusaj silovanja te optuzenik za silovanje na slobodi, definitivno je doslo do debelog propusta i srpske i bosanske i hrvatske policije.
Da su na vrijeme uhitili ovog bolesnika, ovaj se dogadaj ne bi dogodio i to je cinjenica.
Ti sada ponesen emocijama mozes kukati plakati te drzati svoje govore koliko god hoces ali to ne mijenja cinjenice.
A ako hoces uzrok, pa dali su ti ga vec. Ovaj bolesnik je u ratu ocito ostao psihicki slomljen te sigurno pati od nekakvog poremecaja. Tu nema rasprave jer normalna osoba ne ubija i ne siluje.
Da se odmah reagiralo kako treba, kod prve zrtve, danas se ne bi desilo ovo sta se desilo.
Slazem se s tobom da je sustav pun rupa, ne znam zasto si ti zakljucio da ja to ne mislim.
Zapravo znam, lupetas bezveze i uopce ne razmisljas te dolazis do zakljucka bez ikakvog smisla.
Ti si naivan ako mislis da sakacenje i ubijanje rijesava problem.
Valjda si cuo onu: "kakva vlast, takav narod".
Ti bi odlican primjer davao mladezi sa ubijanjima i sakacenjima, odlicno bi rijesio problem!
Zasto se prije nije nitko toga sjetio?? Aha bilo ih je par, povijest ih pamti kao manijake, ubojice, zlocince, a ironicno protiv takvih bi se borio.
Nasilje stvara jos nasilja, te se s vatrom ne mozes boriti vatrom.
Ti si krscanin jel da? Takvo razmisljanje bi ti trebalo biti poznato...
Malo licemjerno od tebe, jel da? 
Gle, zamolio bih ti da mi ne prikačaš neke prostranačke epitete, jednom si me prozivao za HDZ, sad za Tuđmana, koliko puta ti moram ponoviti da prestaneš sa tim sranjima i da nisam stranački nastrojen tip. Nabavi sebi naočale i po stoti ti puta ponavljam čitaj sa razumjevanjem, čak sam ti i olakšao kada sam podebljao "prvenstveno". Kako možeš reći za sistem da je napravio propust kada non stop generira propuste? Izlišno je govoriti o tome kada je faličan. Sakaćenje nisam spomenuo, tako da nemoj tvrditi da sam nešto pisao kada nisam. Kada se već rasipaš sa uzrečicama valjda si čuo i za onu "Klin se klinom izbija".
Nisam kršćanin i nisam iz Hrvatske, a tvoji komentari na te segmente govore u prilog tvom kvazi "argumentiranju" kada prelaziš na osobne stvari u nedostatku ničeg pametnijeg.
Koliko si površan govori tvoj snobistički lažni humanizam gdje tvrdiš da se oni mogu resocijalizirati, i zbog toga bi te rado vidio u sobičku 2x2 sa njime da vidimo o čemu ćete pričati i kako ćeš ga ti resocijalizirati.
Štrik i tačka, problem globalno neće biti riješen, ali od njega više nećemo očekivati da će nekoga silovati i zadaviti.