Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.559.047
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Također prolazim s 3,0.

Mogu proć barem s 5 da hoću, ali nemam niti volje niti živaca. Svi mi profesori prigovaraju na tome.  "Ti si bistro i nadareno dijete. Jako si pametan, ali ne učiš". 

Imam svoje principe i razloge, i jednostavno ne želim učit. Ono što učim (informatika, mat...) imam dobre ocjene jer mi je to prioritet u životu.

Sve što se treba štrebat (hrvatski, biologija, povijest) dalje od mene.

Kad tad će puknit nešto u mene, neki fitilj koji će zapaliti bombu, kad ću rasturit sve u školi ili na fakultetu...

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Shody_1994 kaže...

Također prolazim s 3,0.

Mogu proć barem s 5 da hoću, ali nemam niti volje niti živaca. Svi mi profesori prigovaraju na tome.  "Ti si bistro i nadareno dijete. Jako si pametan, ali ne učiš". 

Imam svoje principe i razloge, i jednostavno ne želim učit. Ono što učim (informatika, mat...) imam dobre ocjene jer mi je to prioritet u životu.

Kad tad će puknit nešto u mene, neki fitilj koji će zapaliti bombu, kad ću rasturit sve u školi ili na fakultetu...

Barem s 5 ? Pa mogo bi onda do kraja, do 10 :D

Zezam se, laka vam noc...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
17 godina
neaktivan
Shody_1994 kaže...

Također prolazim s 3,0.

Jedino je problem što za upis za neke fakultete prosjek nosi 40% bodova

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan

Ma mogu sa 6.0 

Ali mi je drago da ima što više pedera na svijetu. 

Nama, heteroseksualcima ostaje više žena na raspolaganju. {#}

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
17 godina
neaktivan

Kod mene u razredu ima jedan lik što prolazi sa 3. Iz ispita redovita dobiva jedan, a na ispravku dobiva pet. On je očit primjer "zlouporabe inteligencije" tj. kada učenik sa visokim kvocjentom inteligencije ulaže malo ili nimalo truda, a postiže prosječne ili ispodprosječne rezultate.

Ipak sam nešto zapamtio na satu psihologije {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
18 godina
F1-IVO kaže...

Mi smo rekli NE petokrakama!{#}

A sad si idem dat žuti za offtopic i spam.

Hm zanimljiva podudarnost fuckaj ga,{#} jel danas smo ocerupani za zvjezdice i gle vraga baš danas je opet Ivo Kanader došel u prvi plan tu nisu cista posla nikak.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
18 godina
neaktivan

ma kakve su to bespotrebne rasprave, dobit ćete svi vi skupa sa mnom po TD iz šta vi meni imate objašnjavat predmeta od cerine (sutra kad se momak probudi) i riješena stvar

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 0:25 ((s)izgoreo).
18 godina

.

svi smo mi u debelom qrcu.
18 godina
neaktivan

Upravo pogledao The Cove.

...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
16 godina
neaktivan

@M_dipl.

Po škola i jest (nažalost) generalizirana. Svi imaju isti program zar ne? (u osnovnoj školi)

Meni se čini da si fulo srednju. Ili možda za tebe ni nema srednje u hrvatskoj u kojoj bi procvjetao.

Mislim da je najveći problem što veliki dio djece ni nezna što želi ni u čemu su dobri, a pri odabiru srednje gledaju na sve samo ne na program i nastavu. I zbog toga ispada da su ljeni i nezainteresirani i glupi i neznam šta.... i na kraju ih to demotivira pa mnogi odustanu od svega. I onda su djeca kriva za loše ocjene...

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 0:43 (ivan dragi).
18 godina
neaktivan
torrente kaže...

.

ja sam mislio da svi znaju hau tu it pupu (dobro vjerojatno neki i ne znaju ali ipak jedu lopatom), a fisting se ionako tu i tamo dobije po nosu pa onda...

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 0:46 ((s)izgoreo).
18 godina
M_dipl. kaže...

@tnakir

Mislim da tu ne možemo generalizirati stvari, svatko ima svoj put i tu nema pravila. Ja sam primjerice tijekom cijele srednje škole imao jedva prosjek od 3.0, ako i toliko. Imao sam sve dva jer jedino što me baš zanimalo je bila književnost i društvene znanosti (poglavito filozofija, jelte). Kad je trebalo, stisnuo sam i maturirao s 5, prijemni napisao 98% točno i sa najmanje bodova iz srednje završio među prvima na ljestvici za upis, upisao faks i sad sam pri kraju, izdajem znanstvene radove, pišem diplomski, pripremam još jedan duži rad koji će mi se pretovoriti u doktorat i uživam u svom životu. Znanje do kojega mi nije bilo stalo u srednjoj sam sada višestruko nadmašio, nikada nije kasno. Netko je cijelo vrijeme konstantan, netko padne kasnije a netko kasno pali, nema pravila.

Što hoću reći: ne postoji jasna formula što bi i kako roditelji trebali napraviti da omoguće djetetu da ostvari svoje potencijale, tu su stvari individualne i najbolje što roditelj može je probati shvatiti kako mu dijete razmišlja i odatle mu ponuditi savjete i pomoć da se ono što bolje ostvari.

Dipl slazem se sa tobom, ali mislim da se slazes samnom kada kazem da je najgore sto roditelj moze napravit je pustit dijete da si ukenja zivot ako vec nemora (nije mentalno, intelektualno, fizicki zakinuto). A jos gora stvar je pomoci mu da to napravi tako da mu zica ocjene i slicno.

Mentalist je moj idol... I torrente isto
16 godina

Evo šta se dogodilo sa prijateljen iz srednje.

On je starija generacija jednu godinu, sad je triba bit četvrti, ali nije proša matematiku na popravnom u drugom razredu, tako da je ponavlja drugi razred i doša u naš razred. Doša je na prvi popravni rok, naučia je sve, i odgovoria, nastavnica i komisija su ga pustili, znači proša je.

Da bi se kasnije (na isti dan) saznalo da nije ispunija prijavnicu za popravni ispit, i zbog toga ga bacaju na drugi rok, na drugom roku on pada, naravno ima je cilu godinu naučit a ovamo samo jednu cjelinu.

Još uvik je na sudu radi toga, koliko sam upućen, doduše ne forsira to on nego njegova majka, ali svejedno.

Koja mu je korist sad od toga? Sad će završit 3. razred i još se ništa oko toga nije riješilo, toliko o našem glupom sustavu, di je sve puno administracije i sudovi su toliko spori da se dvi godine ne može riješit taj slučaj.

Zašto su ga uopće pustili da ide bez prijavnice na popravni? Na kraju krajeva zašto treba prijavnica za taj popravni, ko da ćeš poslat nekog drugog da odgovara, a ne možeš jer te nastavnica valjda zna...

Peace means I'm reloading my gun.
18 godina
Keći tjuns (Vol. 1)

Mislim da bi se oko ovoga vrijedilo angažirati i uposliti sve stihoklepačke mozgovne stanice (obje)...

http://www.index.hr/xmag/clanak/index-trazi-snajpera/555932.aspx

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 10:42 (Drago).
17 godina
neaktivan
Shody_1994 kaže...

Ali mi je drago da ima što više pedera na svijetu. 

Nama, heteroseksualcima ostaje više žena na raspolaganju. {#}

Razmisli malo o logici koja se krije iza tvoje tvrdnje, odnosno o manjku iste {#}

Drago kaže...

Mislim da bi se oko ovoga vrijedilo angažirati i uposliti sve stihoklepačke mozgovne stanice (obje)...

http://www.index.hr/xmag/clanak/index-trazi-snajpera/555932.aspx

Nakon što sam čuo Bižuteriju i Sijamske blizance, ne mogu niti zamisliti da sam u stanju napisati dublji tekst, a ja imam čak 3 stanice

18 godina

Mislim da bi riječi pjesme trebale u sebi objediniti i domoljublje i toleranciju, ali uz istodobnu mržnju prema nedržavotvornim elementima, tako da se može izvoditi i u svečanim državnim i paracrkvenim prilikama, ali i na gej prajdu. 

Nešto kao Sizgoreov sig...

EDIT: 

Evo, pa vi recite...

Den ljubezni*

Piči, buro, nije meni hladno

Pobratime, zagrij mene marno

Nas dva brata, u toplini

Uvijek vjerni Domovini!

Za Dom, Vjeru - istospolnu mjeru!

Za Dom, Vjeru, svoga Boga

Mač umjesto malenoga

Pjevam, revem, najjače što mogu!

(2x)

Lajte Srbi i masoni jedni

Tko ne pjeva,nabijem ga - bijednik

Derimo se i revimo 

Što si gluplji, to glasnije!

Za Dom, Vjeru - istospolnu mjeru!

Za Dom, Vjeru, svoga Boga

Mač umjesto malenoga

Pjevam, revem, najjače što mogu!

(2x)

*Tumačenje: 

Naslov pjesme je Den ljubezni - Dan ljubavi na slovenskom. 

Kako je Pahor našoj premijerki obećao da će baš Slovenija biti ta koja će prva potpisati pristupnicu Hrvatskoj u EU, mislio sam da bi to bilo minimalno što možemo učiniti da im se odužimo - dati ovakvoj pjesmi ime na slovenskom.

Pjesma je, naravno, otvorena za doradu i sugestije, ne utvaram si ((C)opyright Ćiro Blažević) da je dovršena!

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 12:41 (Drago).
16 godina
neaktivan

Svakako ukomponirati pokoju crtu o bandi crvenoj, te napomenuti sveuko slušateljstvo da postojimo od stoljeća sedmog i kao takvi smo najstariji narod na svijetu. Nismo ni među 50 najstarijih, ali nema veze, jesmo.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan

Tekući mi u blokadi,

žena u polju kukumare sadi,

Vozim Golfa dizela dvicu,

U ruci nosim kladione listić i krunicu.

Di god poša svima ću reći,

od rvata kompleksaša nima veći.

Minut rada, 2 sata odmaranje,

Bolje i to nego žene svoje varanje.

Na svetom tlu od stoljeća sedmog

(u to netko dobaci - šta ne postojite vi od 1992.?!)

Nu Ante daj sikirom po glavi ovog antikrista žednog.

Stisla se Europa, rvati stižu,

Simona od Ante i Drpićka Nives

**** lipo ližu.

Sanjam Golfa novog,barem tricu

Bog me čuva, štancam dicu.

Doša Papa, a meni sve milo -

Da imam imalo mozga, ne bi svog sina njemu u krilo.

I tako živi rvat mali,

turske serije daljincem pali,

sudbina mu kleta, godine koje dolaze tek,

Bolje bi nam bilo svima - da redovito popijemo lijek.

Cemetary gates
17 godina

... (@ tovariš Drago) ,

Nije loše (za početnika) vidi se potencijal. Još 'samo' nedostaje malo regionalnih obilježja (lika, istra.. uz prigodne specijalitete na koje se veže znak izvorno HR, zlatne kune itd.. da ne objašnjavam potrebu već samim ulaskom u EU, da se ne izgube sir i vrhnje s placa... milijunćić razloga iz kojih taj 'jestivi' dio mora biti u riječima ... rekao bi himne). Tad se pjesma (himna) može izvoditi i na recimo gospodarskim sustretima, na pohorju, uz kotlovinu ili lovačke puške, na brodu, na biciklu...

Kao i već napomenuto, od st-7, kamen, geni, kulen i visoka trava, su riječi koje se moraju naći u redcima stihova (pa i na uštrb rime ili glazbene izvodljivosti), imperativ.

Ko'što rekoh, ima potencijala, ali te male razlike (nijanse) te dijele od profija (da ne nabrajam imena kao Tuljić, Popson, Prdović, .. kako li se već pišu.

-Napravi još tih par koraka, pa se možda i ja zainteresiram za aranžman, naravno i tantijeme.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
ihush kaže...

... (@ tovariš Drago) ,

Nije loše (za početnika) vidi se potencijal. Još 'samo' nedostaje malo regionalnih obilježja (lika, istra.. uz prigodne specijalitete na koje se veže znak izvorno HR, zlatne kune itd.. da ne objašnjavam potrebu već samim ulaskom u EU, da se ne izgube sir i vrhnje s placa... milijunćić razloga iz kojih taj 'jestivi' dio mora biti u riječima ... rekao bi himne). Tad se pjesma (himna) može izvoditi i na recimo gospodarskim sustretima, na pohorju, uz kotlovinu ili lovačke puške, na brodu, na biciklu...

Kao i već napomenuto, od st-7, kamen, geni, kulen i visoka trava, su riječi koje se moraju naći u redcima stihova (pa i na uštrb rime ili glazbene izvodljivosti), imperativ.

Ko'što rekoh, ima potencijala, ali te male razlike (nijanse) te dijele od profija (da ne nabrajam imena kao Tuljić, Popson, Prdović, .. kako li se već pišu.

-Napravi još tih par koraka, pa se možda i ja zainteresiram za aranžman, naravno i tantijeme.

Pa slobodno deri po ovome što sam ja napravio, ali ako poslušaš onaj Indexov predložak vidjet ćeš da imaš mjesta samo za dvije strofe i dva refrena i to je to.

Ako ti u to stanu kuleni, HROUG, zlatna kuna, vagen, stara mater, svjetionik, ribar, mriža, Zlatko Sudac i Biokovo - samo daj....

This space for rent!
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

neću past godinu, ali jedva prolazim

i kad završim pomorsku idem odma na brod tako da neka coca cola ostane za tebe a uostalom počela je otpuštat radnike (propada)

Svi jedva cekaju ukrcat problematicnog momka koji je jedva zavrsija skolu na brod. Mos mislit.

ne nisam problematičan u školi, iman 4 neopravdana sata u cijeloj godini i nijednu opasku, uzorno vladanje

pošto je to pomorska među (naj)boljima sam, a što se tiče ocjena mogu proći s 2 i ukrcati se na brod (proć ću s 2.5), pošto fali pomoraca

i btw danas mi je zaključena matematika, odličan (2)  {#}

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
18 godina

moj ivane, yebo njizi s lijeve strane

opali me moj pobratime, dok mi ne svane

prijatelji cesto drkam na vas

kazite mi jeste li se umorili

hercegbosno, stavio sam zube nove

sveti oce, škoro me hoće

svi smo mi u debelom qrcu.
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Upravo pogledao The Cove.

...

..da , ne znam šta da kažem o tom dokumentarcu,malo me razočarao u smislu režije,gotovo da fali srcedrapateljske patetike ala branke šeparović
samo tamo ubijaju dupine? šta je s njihovim kolektivnim samoubojstvima?
no opći dojam je da ga je kritika precijenila{#}

18 godina
neaktivan
Evo ce HDZ opet pobjediti...

Viva la HDZ... Dobili su ono sto su trazili...

Ovo je prestrasno...

I onaj the cove nije baš nesto strasno... baš kako reče seneka fali tona toga...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
16 godina
neaktivan

Pjesmu sam nazvao 'Poglavlje 23' a spjevao sam iz jednog jedinog razloga, ne bi li od Cerine dobio TU.

Geografski sam pokrio cijelu Lijepu našu i jedan od problema.

Od Iloka sve do Ivanića

neću vidjet ni jednog homića.

Od Ludbrega pa sve do Vrsara

neću vidjet davatelja čma*a.

Od Prevlake do junačkih Delnica

neće bome picu ljubit pica.

Ovdje sam stavio autocenzuriranu verziju.

Na Index, pošto tamo možeš 'sovat ko kočijaš ide hard core.

/sarcasm off

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
18 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Evo ce HDZ opet pobjediti...

Viva la HDZ... Dobili su ono sto su trazili...

Ovo je prestrasno...

I onaj the cove nije baš nesto strasno... baš kako reče seneka fali tona toga...

Užas. Neslužbeno su dobili jos jedan mandat...

Na nadolazecim izborima cu uciniti nesto sto nikad ne bih iz principa napravio. Glasat cu protiv HDZ-a odnosno za SDP jer oni imaju najvise sanse da skinu ADZ sa trona iako mi SDP nije prva, a ni druga opcija.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

Užas. Neslužbeno su dobili jos jedan mandat...

Na nadolazecim izborima cu uciniti nesto sto nikad ne bih iz principa napravio. Glasat cu protiv HDZ-a odnosno za SDP jer oni imaju najvise sanse da skinu ADZ sa trona iako mi SDP nije prva, a ni druga opcija.

a da glasas za nekoga tko je po tebi nabolji?

ova logika je glupa.da bi nekome napravio stetu ti uzimas one koji ce ce vjerovatno napravit manju stetu.

glasas za one koji su ti najbolji,kome vjerujes.ostatak nije na tebi

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
18 godina
neaktivan

Pa normalno da ću glasati za one koji će napraviti manju štetu, nije ti to logično? Od dva zla biram manje, jel...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Pa normalno da ću glasati za one koji će napraviti manju štetu, nije ti to logično? Od dva zla biram manje, jel...

u principu,a šta je s tim grubišićevim savezom za građansku hrvatsku ? , tu bi se moglo glasati po savjesti

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 14:30 (seneka).
16 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...

zar ne postoji treci izbor?

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice