Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.558.626
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Toni93 kaže...
o prirodnom i neprirodnom se moze razglabati godinama.postali bi profi filozofi

U tom slučaju trebaš se suzdržavati od klasificiranja stvari prirodnima, odnosno neprirodnima {#}

18 godina
Toni93 kaže...
Veliki Brat kaže...

Upravo tako - zato prirodnost čina seksa niti nije argument (ako želiš - nema veze s temom :)

Onda radije reci da to ne dozvoljava Bog, pa smo svi načisto s time što ti je bitno i zašto.

nije potreban Bog,da bi shvatio ono sto ja govorim

nemati nekih cvrstih dokaza,pa ste poceli po vjeri turpijat?

Čvrstih kao 'nije prirodno'? {#}

Gledam te!
16 godina
protjeran
eevek kaže...

U tom slučaju trebaš se suzdržavati od klasificiranja stvari prirodnima, odnosno neprirodnima {#}

ako imam svoje misljenje,zasto da ga ne napisem?

Veliki Brat kaže...

Čvrstih kao 'nije prirodno'? 

nakon sto se nema s cim pobiti tuda teza,pocne se omalovazavat,vrijedat,prebacit na salu,prebacit na drugu temu....

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
18 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
govorimo o tome jeli sex izmedu istog spolan prirodan ili umjetan.

da je prirodan nacin,vjerovatno bi se nakon spolnog odnosa trebao zaceti potomak

umjetan je sto posto, mi se u stvari hebemo i fabriciramo samo po tvornicama

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 20:21 ((s)izgoreo).
16 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...

umjetan je sto posto, mi se u stvari hebemo i fabriciramo samo po tvornicama, nemoj me samo tjerati da ti kažem što je u stvari upakirano u staklenkama nutele koju kupuješ

a sto je upakirano u staklenku nutele?

btw.sto si tocno htio postici s ovom porukom?

18 godina
Toni93 kaže...
eevek kaže...

ako imam svoje misljenje,zasto da ga ne napisem?

Veliki Brat kaže...

Čvrstih kao 'nije prirodno'? 

nakon sto se nema s cim pobiti tuda teza,pocne se omalovazavat,vrijedat,prebacit na salu,prebacit na drugu temu....

Ej stari, ti si taj koji priča stvari koje se lako pobiju i čak niti sam nisi siguran u njih.

Ovo što si ti izložio nije teza, nego trolanje. Kako točno pobiti osobu koja za crvenu boju kaže da nije crvena, nego drvo?

Gledam te!
16 godina
protjeran
Veliki Brat kaže...

Ej stari, ti si taj koji priča stvari koje se lako pobiju i čak niti sam nisi siguran u njih.

Ovo što si ti izložio nije teza, nego trolanje. Kako točno pobiti osobu koja za crvenu boju kaže da nije crvena, nego drvo?

zar ste vi pobili ono sto sam rekao?

18 godina

Car: http://www.jutarnji.hr/tomislav-karamarko--nitko-nam-nece-odredivati-hoce-li-oliver-grbic-na-detektor-lazi/952310/

"Karamarko: Neće nama nitko određivati hoće li Oliver Grbić na detektor laži".

Pa naravno - tako bi se odmah znalo tko laže. Ovako je uzbudljivije kad se pravimo da ne znamo.

This space for rent!
17 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
Veliki Brat kaže...

A sto tocno trebamo pobiti? Ti si vjernik i slijedis pravila koja su propisana od strane RKC.

Ja to postujem, kao i tvoje misljenje. Neki stanu cim se spomene vjera, no ja bi i tu isao dalje.... ja nemam namjeru diskutirati zbog ove tvoje:

"To je moje misljenje i ja smatram da je ispravno"

Svaka cast, ja postujem tvoje misljenje i mogu prihvatiti da se razilazimo. However, nemam namjeru pobijati nista jer ti nemas kao jednu od mogucnosti da si u krivu.

Nadam se da razumijes da ovo nije ponizavanje ili trolanje, ovo je po meni sasvim logican i normalan razvoj situacije. Diskutiranje je korisno tamo gdje ima prostora za napredak, tamo gdje nema, to je obicno tracenje vremena.

@Karamarko & poligraf

Ja se zapravo slazem s Cerinom. Zanimljivije je ovako kad nitko nista ne zna nego se nagadja. Barem ljudi imaju sta za cakulat uz kavicu ujutro, Big Brother je ispao iz stosa. Pravni sistem bi trebao biti radjen na uzoru na religiju, npr.

Sudac : "Iako su izneseni dokazi za protiv, ja ipak vjerujem da je optuzeni kriv, pa stoga jer mogu, osudjujem ga na dozivotnu robiju."

You're such an inspiration for the ways that I'll never ever choose to be...... Oh so many ways for me to show you how the savior has abandoned you.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 21:07 (Deus ex machina).
18 godina
Toni93 kaže...
Veliki Brat kaže...

Zar si ti nešto rekao?

Gledam te!
16 godina
protjeran
Veliki Brat kaže...

Zar si ti nešto rekao?

vrtimo se u krug.ja stajem

16 godina
protjeran
M_dipl. kaže...

Dečki, već smo ovih rasprava imali i nema šanse da obranite teze da je homoseksualizam neprirodan i nenormalan osim ako totalno ne redefinirate pojmove prirodnog i normlanog, no u tom ste slučaju trolovi, tako da...

niti vi nemozete dokazat da je normalno i prirodno

0:0

18 godina

postoji jedino mogucnost da desetak clanova sa foruma posaljemo u jumu, pa da vidimo nakon godinu dana kakvi su dojmovi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Carduelis_spinus
16 godina
neaktivan

@(s)izgoreo, rekao bi Bob Marley

''Get up, stand up, stand up, for your rights!"

podržavam paradu da vas društvo više ne diskriminira {#}

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

@(s)izgoreo, rekao bi Bob Marley

''Get up, stand up, stand up, for your rights!"

podržavam paradu da vas društvo više ne diskriminira {#}

sad je gotovo ,ideš na tečaj radionice u san francisco,sve plaćeno{#}

16 godina
neaktivan

kakva radionica o čemu ti prićaš?

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
17 godina
neaktivan
seneka kaže...

"Tecaj radionice"? :-D

Daj mu oglas o letcima da zna gdje treba ici :-D

You're such an inspiration for the ways that I'll never ever choose to be...... Oh so many ways for me to show you how the savior has abandoned you.....
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
seneka kaže...

"Tecaj radionice"? :-D

Daj mu oglas o letcima da zna gdje treba ici :-D

pohađanje radionice? kako se ispravno kaže?
to je sad popularno
san francisco
opet skrećem pažnju na dokumentarni film zaljev u 23 sata na prvom programu

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 22:36 (seneka).
18 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Upravo suprotno, prema postojećim definicijama prirodno je sve ono što je fizikalno ili fizikalno-manifestirajuće, a to uključuje i homoseksualizam. Što se "normalnog" tiče, to je koncept s kojim se psiholozi hrvaju već dugo vremena i zasada nema zadovoljavajuću definiciju, pa eventualno tu možemo imati neriješen ishod.

eto a oni izučavajući i poštujući nadprirodno žele definirati prirodno, pa ko tu koga... čisto obrtanje teza, religija je neprirodna i sve što iz nje proizilazi je fejkano i nametnuto

18 godina
(s)izgoreo kaže...

eto a oni izučavajući i poštujući nadprirodno žele definirati prirodno, pa ko tu koga... čisto obrtanje teza, religija je neprirodna i sve što iz nje proizilazi je fejkano i nametnuto

uuuuuuuuuuuu {#}

http://en.wikipedia.org/wiki/Carduelis_spinus
18 godina
neaktivan
torrente kaže...
(s)izgoreo kaže...

uuuuuuuuuuuu {#}

konačno si se riješio čvaraka, jel to po narudžbi il se štogod pokvarilo?

edit: vidim i seneka ih nema... drago je degradiran u podoficira, pa što je ovo ljudi moji...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 23:18 ((s)izgoreo).
18 godina

pisao na pisma@bug.hr 

cijenjeni. ovim putem bih vas zamolio da mi uklonite ove tubaške zvjezdice.

hvala

svi smo mi u debelom qrcu.
15 godina
protjeran

Stanite stručnjaci a posebno @M_dipl. ko je to nekada i kada to dao; i uopšte odakle pravo grupi pojedinaca ili jednom pojedincu da liječi nekoga, sudi, etiketira ili šta već sve ne, ako taj ima bilo kakav drugačiji životni stav i izbor, u ovome slučaju seksualni izbor. Je li iko ugrožen ovde ili sam ti, nije/nisi. Nemoj propagande trule zapadnjačke fore a i religijskih, nekih uzvišenih rasa i grupa, i tona i tona drugih s##nja, nemoj.

Zato na sve ove današnje gluposti gdje nekome nešto ne odgovara (redovno većoj masi koja "misli" da je drugačija i bolja, ajmo ga ili mijenjati ili skloniti) treba ponoviti pitanje šta vide u očima svog dalekog pretka, koji je znao samo za kamen i golo preživljavanje. Sebe. Ljudska populacija je danas debelo u laži jer misli da smo nešto napredovali svaka čast pojedincima koji su razvili svoju savjest i razvijaju je, masa je bitna i ovo sve što danas imamo je slika savjesti mase, njenog trenutnog nivoa razvitka i djelovanja. Odgovor na pitanje teme. Fazon i jeste što se ništa značajno ne dešava sa društvom što se već nije desilo. Ništa te ljude ne čini modernima, ok jesu "tehnološki" moderni i imaju neko znanje, šta od toga, to se koristi za olakšanje svakodnevnog života, šta je sa savješću i umom ništa, tjelesni razvoj je očito na vrhuncu a ono što ima još kapaciteta za nadogradnju je na nivou od prije 50k godina.

18 godina
neaktivan

Mi smo rekli NE petokrakama!{#}

A sad si idem dat žuti za offtopic i spam.

World Championships: 7, GP started: 275, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,455
18 godina

.

svi smo mi u debelom qrcu.
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

pa i ja bi to, ukoliko nemogu cvjetići ili barem leptirići, lila ako može pliiiiz i to što više i okolo avatara...{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 23:45 ((s)izgoreo).
18 godina
torrente kaže...

.

Da, da i da.

Odlicna ideja.

Umjesto peterokrakih nam stavite slova da tvore rijec: DEEEPAAAAA

{#}

Tko je za ? TD ili TU :D

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
18 godina
Cerina15 kaže...

pa šta da jedva prolaze u školi, i ja jedva prolazim

I ti se hvalis sa tim? I tebi je to normalno? Do sada je bila zaebancija al sad cu bit ozbiljan:

Stvarno mi nije jasno kako netko moze past nesto u osnovnoj i srednjoj skoli. Gradivo definitivno nije toliko tesko da se nemoze proc bar sa 3. Sad ce Dipl opet po meni ali krivi su roditelji. Klinjo od kojih 15 - 16 godina ne razmislja sta ce kad bude imao 30-ak godina, kad bude mora uzdrzavat obitelj od 4 osobe, roditelji su tu da ga gurnu i da mu pomognu dok je mlad da mu bude lakse kasnije. Ja san upisa FESB, i kad sam posta apsolvent zaposlija san se i odheba fax i to mi je najveca greska u zivotu, sada razmisljam ponovo upisati bar 3 godine. 

Da dam par crtica iz svog zivota... U osnovnoj sam bio odlikas, 4.9/5.0 sa vrlo malo truda. Navika sam se dobivat dobre ocjene sa vrlo malo i nimalo ucenja. kad sam krenija u srednju skolu gradio je postalo opseznije i tu vise moje neucenje nije prolazilo. Prvo polugodiste sam prosao sa 3.9. Matematika mi je bila 3, a uvik sam je ima 5. Moji doma su se svi angazirali, pomogli mi sa ucenjem, starija sestra mi je pomagala sa matematikom, ovaj sa osnovama elektrotehnike jer sam bio poprilicno zaostao i na kraju godine sam prosao sa nekih 4.6, 4.7.  

Ono na sto sam najponosniji i zasto sam zahvalan svojima doma je to sta me bilo sram sto sam prosao sa 3.9 jer sam bio svjestan svog potencijala i bio sam svjestan da ga ne iskoristavam u potpunosti. Zahvalan sam svojima jer su me gurali i jer nisu kao neki drugi koji bi se zadovoljili sa tim prosjekom jer su znali da mogu vise. Nisu me spedili nekome na repeticije nego su se sami ponudili pomoci uz svoje obaveze (sestra mi je npr. tada studirala na PMF-u matematiku i fiziku i imala je svojih briga ali svejedno mi je pomagala).

Takodjer, sestra mi prica (eto jadna radi u Solinu u OS kao profa iz matematike) da dosta njenih kolega pokloni dvojku da se nemoraju gnjavit preko lita sa popravnima. Ona nije jedna od takvih. Takodjer mi prica da roditelji dodju zicati profesore ili im cak prijetiti da im se sina pusti da ima 2. Znaci - umjesto da roditelji pomognu svom djetetu, da ga usmjere na "pravi" put, oni mu pomazu da bude gotovan, bitanga, parazit. I jos mu obecaju da ce dobit skuter ili nesto slicno kad ispravi nekakav predmet na popravnom. Od cure rodica je pala tjelesni!!?!? WTF!? I to je njenim roditeljima kao ok, zapravo nije ok, ali "sto oni mogu"!?

Sto se dogadja sa nasim drustvom!? Idiocracy on the way?

torrente kaže...

ako se okine razred ,uvijek ima mjesta za rad na viljuskaru u punionici cocacole solin lol

Punionica Cole u solinu propada, seli u ZG

Cerina15 kaže...

neću past godinu, ali jedva prolazim

i kad završim pomorsku idem odma na brod tako da neka coca cola ostane za tebe a uostalom počela je otpuštat radnike (propada)

Svi jedva cekaju ukrcat problematicnog momka koji je jedva zavrsija skolu na brod. Mos mislit.

Mentalist je moj idol... I torrente isto
18 godina
F1-IVO kaže...

Vi sad imate 6 zvjezdica al vam nemaju di stat. Ili je Bug forum postao HAL9000 pa se okomio na vas :)

Mentalist je moj idol... I torrente isto
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Cerina15 kaže...

mitsouka po čemu je solin katastrofalan?

pa šta da jedva prolaze u školi, i ja jedva prolazim

vjerovatno pucaš od sreće jer ti je drago dao tu, a on nikad nije ni bia u solinu

po cijeloj ekipi ljudi... mentalitet je malogradanski i sve to i moje misljenje se niti malo ne mijenja od onoga sto sam ti rekao prije mozda tjedan dana u bircu...

a za TUove me briga onoliko koliko me briga za to je li mi kolega s posla sinoc dobio pi*de {#}

Ovdje se kao Solinjanin potpuno slažem, na deset redikula naiđeš na 1-2 normalna tipa.

Živim na bilankuši, koja je koliko toliko normalna, al' u ninčevićima il na JPCu živit? Nema šanse.

Stvarno zaglupljen grad.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 0:07 (thuglife).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice