Živciraju me ljudi koji slušaju cajke, a ti isti pišu ustaške znakove po zidovima :S
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jučer mi jedan reko ti nisi ustaša ti nisi hrvat, ja sam njega pitao ako zna himnu, rekao je ne i umuknuo, znam da ću opet dobiti 50 TD, ali zašto se isticanje ustaških simbola ne kažnjava, a socijalizam nesmiješ ni spomenut... i na Titovoj stranici na wikipediji u svakoj rečenici piše da je zločinac, a na pavelićevoj jedva da je spomenuto da je ustaški vođa..
Živciraju me ljudi koji slušaju cajke, a ti isti pišu ustaške znakove po zidovima :S
to su ti oni klinci iz 7-8 razreda koji misle da su kao neke face ako pišu ustaške znakove i nose majice sa slikom gotovine,ali sam ja zaprave faca zato kaj nosim majicu sa slikom broza i natpisom "josip broz dobar skroz" 
to su ti oni klinci iz 7-8 razreda koji misle da su kao neke face ako pišu ustaške znakove i nose majice sa slikom gotovine,ali sam ja zaprave faca zato kaj nosim majicu sa slikom broza i natpisom "josip broz dobar skroz" 
Jel ti uopće znaš tko su bili ustaše, a tko je Ante Gotovina? To su dva potpuno različita pojma
Jel ti uopće znaš tko su bili ustaše, a tko je Ante Gotovina? To su dva potpuno različita pojma
neka su,nezanimaju me ustaše ni pavelić ni gotovina,tako da me bmk za njih...(već očekujem hrpu TD-ova al jbg takav sam)
Znate sta mene nervira, kad netko raspravlja o necemu sto se desava u stvarnom svijetu, a drugi dolazi kritikuje ga argumentima koji vrijede u svijetu nekog idealizma i suprotno.
I argument Svi znaju.
pa ti si totalna suprotnost od "normalnog" momka u solinu 
Ubija nas to što smo drugačiji moj cera. :D
mene živciraju ženske koje se oblaće ko da su darkeri il neki k**** i slušaju cajke, kak to uopće ide jedno s drugim?
A ššto nebi išlo, voli jedan stil odjevanja i drugi stil glazbe, odjevanje jest blisko vezano uz glazbu i tim slučajevima, no nije njome totalno određeno.
A ššto nebi išlo, voli jedan stil odjevanja i drugi stil glazbe, odjevanje jest blisko vezano uz glazbu i tim slučajevima, no nije njome totalno određeno.
i onda sere kak metalci nisu normalni, kuje
To je durga stvar, onda je trula osoba, ne njen stil odjevanja.
Mene još žiciraju i ljudi koji se na fejsbuka slikaju sa znakom peaca ili /m/ to je tako isfurno :)
Kad samo već kod fejsbuka, i ta stvar me živcira, i onda mi još ide na živce kad stavljau ona srca, pa volim te i te ispeglane fore...
Kad samo već kod fejsbuka, i ta stvar me živcira, i onda mi još ide na živce kad stavljau ona srca, pa volim te i te ispeglane fore...
Ne moze te bas zivcirati nesto sto ne koristis i s cim nemas kontakta.
Osim ako nije ljubomoran jer njemu ne stavljaju srca i tako to.
Nerviraju me likovi koji pišu po forumima kao po chatu, nit pročitaju da vide ima li pravopisnih grešaka nit dal ima smisla to što su napisali..samo Enter i ćao đaci
Nerviraju me likovi koji pišu po forumima kao po chatu, nit pročitaju da vide ima li pravopisnih grešaka nit dal ima smisla to što su napisali..samo Enter i ćao đaci
sa enterom ides u novi red :) :P
Jao, mene HŽ isto ubi u pojam. Svako malo kasni vlak, pa za posljedicu ja zakasnim na svoj bus...
Ili to što ih ide 3 komada u 15 minuta, pa onda 45min nijedan.
nervira me naslov ove teme!
Jel ko od vas prati monitor.hr ? Na BILO KOJOJ anketi neka budala u komentare napiše: Našim sinjskim alkarima treba dat lipu državu, živili meni dugo doktor ive sanader, doktor barbe luke, doktorka kosor itd. i živila naša republika ERCEGBOSNA <--- pa to neka budala ja bi ga u zatvor i
, i još mislim da bi strancima koji ne borave u RH dulje od 4 mjeseca trebalo zabranit pravo glasa na izborima, neće netko drugi nama određivat sudbinu... Zna se da svi stranci glasaju za HDZ. I da, mislim da bi se priče o ustašama, četnicima, partizanima, komunjarama trebale zaboraviti, ali Thompson fanovi ih uvijek šire... Haha mi išli na maturalac i zapjevali u busu Po šumama i gorama...
ako se nemožete dokovoriti evo vam diktator i ćao tako će nas ovi iz evrope rješiti
J, i još mislim da bi strancima koji ne borave u RH dulje od 4 mjeseca trebalo zabranit pravo glasa na izborima, neće netko drugi nama određivat sudbinu... Zna se da svi stranci glasaju za HDZ.
Otkad to osobe koje nisu državljani RH imaju pravo glasa na izborima?!
Nervira me kada me nekakav low lv NOOB razvali u PvP-u,samo zato sto mi tipkovnica gubi kontakt u kablu!
Ja sam na facebooku, makar zvuči glupavo... ;)
Niste pjevali: U tunelu, u sred mraka, sija zvijezda...?
Let me fix that for you.
Nistue pjevali: U tunelu, u sred mraka, sija zvijezda*...?
*zvezda
J, i još mislim da bi strancima koji ne borave u RH dulje od 4 mjeseca trebalo zabranit pravo glasa na izborima, neće netko drugi nama određivat sudbinu... Zna se da svi stranci glasaju za HDZ.
Otkad to osobe koje nisu državljani RH imaju pravo glasa na izborima?!
Pa oni koji imaju državljanstvo, na te sam mislio, oni su državljani, a dođu u RH samo na ljetovanje. Imam takve u rodbini... Ma općenito je HDZ više puta ulovljen da za njih glasaju mrtvi, 3 isti, ili potplaćeni.
živcira me nekažnjeno isticanje i veličanje komunističkih i partizanskih parola i znakovlja ovdje na forumu iako krše Ustav RH,Deklaraciju Vijeća Europe i pravila foruma