Ništa. Ne slavim božić
Ja sam ateist pa opet slavim božić i ostale blagdane.
pa nisi se valjda uvrijedio slikom
Nisam,mene je teško uvijedit btw.
Ništa. Ne slavim božić
pa nisi se valjda uvrijedio slikom
Nisam,mene je teško uvijedit btw.
otkaz
Sretan Bozic
Mater im... ... ....
Ja sam mislio da se dobija otkaz za bozic samo u filmovima.
@Izgr: slavis nesto u sto ne vjerujes? malo bezveze :P
ja nisam bio dobar...pa sam od kiselih krastavaca vodu dobio
Cura mi rekla kupit bilo koju igru na steamu... Sad se razmišljam kako da ju zeznem pa da mi digne kredit
Bolje da ti digne sto drugo :)
otkaz
Sretan Bozic
Mater im... ... ....
Da,ali odma dobiju posao natrag osim u filmovima koje su napravili mazohisti.
Da vidiš jelda je čudno?
jako puno ljudi to radi
cak je u japanu postao popularan bozic iako su budisti
ta komercializacija je nesto najgore sto se bozicu moglo dogodit
Cura mi rekla kupit bilo koju igru na steamu... Sad se razmišljam kako da ju zeznem pa da mi digne kredit
Bolje da ti digne sto drugo :)
Imaš ti pravo. Budem tražio da i sestru dovede u posjetu
Daj pokloni i meni
Knjige:
Richard Dawkins: The God Delusion
Christopher Hitchens: How Religion Poisons Everything
Ja sam sebi poklonio novi PC.Mozda malo prije ali nema veze :)
Poklanjate sami sebe poklone?
bas
pa necu cekat bozic za to
ja nisam bio dobar...pa sam od kiselih krastavaca vodu dobio
pa sta fali tome? nije valjda da bacas vodu iz staklenke kad pojedes kis. krastavce? grijeh!!!!
a tek voda od ljutih feferona, nema nista boljeg!!!!!
a tek sirutka :P
Naravno, planiram si kupiti Xbox Controller for Windows. Svima kupim dezodoranse...
My master plan.
Ni ja ne vjerujem u Boga, ali kod mene se Božić slavi. Ne toliko kao neko slavljenje rođenja Isusa, više je to blagdan za obitelj, lijepa tradicija, zajedničko kićenje bora, lampice na balkon, cijela obitelj na ručku itd.
A očekujem fino pojest, podružit se sa svojima, otić do cure, tam fino pojest, podružit se s njezinima, a pokloni skroz sporedna stvar. Vjerojatno će ko i svake godine, koja potkošulja, bokserice, šalica i sl. Pravi pokloni dođu za rođendan, ovo je više znak pažnje :D
a tek voda od ljutih feferona, nema nista boljeg!!!!!
Vjerovao ili ne znam ljude koji to stvarno piju. Imaju problema za želucem (ko bi reko), ali im je to super
Ni ja ne vjerujem u Boga, ali kod mene se Božić slavi. Ne toliko kao neko slavljenje rođenja Isusa, više je to blagdan za obitelj, lijepa tradicija, zajedničko kićenje bora, lampice na balkon, cijela obitelj na ručku itd.
A očekujem fino pojest, podružit se sa svojima, otić do cure, tam fino pojest, podružit se s njezinima, a pokloni skroz sporedna stvar. Vjerojatno će ko i svake godine, koja potkošulja, bokserice, šalica i sl. Pravi pokloni dođu za rođendan, ovo je više znak pažnje :D
Tako je i kod mene
Vjerovao ili ne znam ljude koji to stvarno piju. Imaju problema za želucem (ko bi reko), ali im je to super
Moja mama to pije.
Ja se radujem Sv. Nikoli!
A biti ce nesto i za Bozic...
ps
Sto se tice ateista i bozica, znam ih dosta koji slave. Fora im je Djed Bozicnjak i darivanje, a neki cak kite bor, ono jaslice, ovcice, mahovina... zavar! Mislim meni to ne smeta, dapace, nek se ljudi vesele... ali slavit nesto u sto ne vjerujes, wtf? Jel to u neku ruku licemjerno od njih?
Šta ti još mama radi?
Ja sam danas saznao da i mene čeka otkaz iza nove godine jer je firma u teškoj qurčini, yeben mater državi, kosoruši, šeksu i svima ostalima...
ps
Sto se tice ateista i bozica, znam ih dosta koji slave. Fora im je Djed Bozicnjak i darivanje, a neki cak kite bor, ono jaslice, ovcice, mahovina... zavar! Mislim meni to ne smeta, dapace, nek se ljudi vesele... ali slavit nesto u sto ne vjerujes, wtf? Jel to u neku ruku licemjerno od njih?
Obiteljska tradicija je nešto što je lijepo u kojem god obliku bilo. Licemjerno je ako idu u crkvu, tamo mole i slično. Time slave nešto u što ne vjeruju i to je licemjerno. Nakićen bor, Djed Božičnjak, darivanje onih koje vole nemaju nikakve veze sa rođenjem Isusa u štalici i slavljenjem toga.
jako puno ljudi to radi
cak je u japanu postao popularan bozic iako su budisti
ta komercializacija je nesto najgore sto se bozicu moglo dogodit
Kakve veze božić ima s religijom osim ako slučajno ne zalutaš u neku crkvu?
Božić to ti je prvenstveno biznis a ispod toga prežderavanje, pokloni, jelka, jeftini
lako zapaljivi božićni kič i lampice iz kine, abismalno loši i naivni hollywudski božićni filmovi
i fiktivne mitološke figure kao što su Sv. Nikola, Djeda Mraz (zapravo ovaj je samo fiktivan jer ga je Coca Cola izmislisla)
i tu i tamo Isus, Marija i ekipa.
Uostalom svi su "vjerski" blagdani komercijalni al eto božić je malo ekstra, nikakvo čudo kad
je i religija ispod toga visoko komercijalna. Nema Vatikan bezveze svoju banku.
Osobno ga ne slavim osim što se prežderavam i kupim koji poklon. A sebi ne želim ništa specijalno
možda jedino da konačno nađem posao poslije nove godine ili i prije što se toga tiće.
Najbolji bozic:
budenje
topli caj i inaj bozicni kolac
pokloni
fini rucak
odmaranje i bozicni filmovi
posjet baki
gledanje filmova
spavanje
Ništa. Ne slavim božić
opće je poznato da ateisti slave božić. moš mislit.
ili je cilj iskoristit prigodu i dobro se nažderat i nalokat i usput se malo socijalizirat? i onda reć kako sam dobro proslavio božić.
Koru od naranđe i vodu od kiselih krastavaca
Najbolji bozic:
budenje
topli caj i inaj bozicni kolac
pokloni
fini rucak
odmaranje i bozicni filmovi
posjet baki
gledanje filmova
spavanje
ti si barem iskren.
Jedno veliko ništa...
Ako skupim jos odredenu svotu novaca broj prijevoznih sredstava ce se u garazi povecat za +1