Izgleda da nije multitasking za mene...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Not that again... al svejedno je smiješno koliko god puta već bilo...
xD
Pored komaraca ko rode (Win), deratizacija je mjera protiv glodavaca (Fail), ovo je vrlo rijedak slučaj Win-Fail slike. Thumb up :)
nisam imao pojma lolZ:
Ovaj Loz svakome daje PRST DOLJE
I CAPETAN PRICE!
I CAPETAN PRICE!
CAPETAN ovo Capetan ono sam ti ja kriv sto su ti pola ak ne i vise slika budalastinje
Capetan Price(Kapetan cijena) je ozbiljni kriticar lol
de sta si se umrzovoljio smij se a ne thumb down za sve sto je smijesno XD
Ovo je baš pravi humor, mislio je na lika iz CoD-a
A uopšte se ne piše tako, piše se Captain Price ili Cpt. Price. a ne CAPETAN PRICE LOL
nisu valjda već bile
TD samo radi ove 5.
nisu valjda već bile
WTF je sa onom mačkom,,, jel pregažena ili oteta od strane vanzemljaka.....
nisi cuo za photoshop?
nisi cuo za photoshop?
Uginula na grozan način, sigurno!
nisi cuo za photoshop?
Jesam, ali ova slika mi se čini stvarnom jer sam već vidio da neki iz moje škole to rade, nađu ježa naprave jedan photosesion pa mu gurnu petardu u guzicu i zapale ju.
Jesam, ali ova slika mi se čini stvarnom jer sam već vidio da neki iz moje škole to rade, nađu ježa naprave jedan photosesion pa mu gurnu petardu u guzicu i zapale ju.
Thumb-down zbog tvojih prijatelja Pa zar je svijet pun takvih ljudi.
Thumb-down zbog tvojih prijatelja Pa zar je svijet pun takvih ljudi.
Moji neki poznanici su uzeli redenik (puno petardi na spagi onaj top gun) i zavezali macki za nogu i zapalili?! koji bolesnici i soz za offtopic i molim da se nastavi sa slikama i da se tema NE locka
WTF?
Potamni torrente.
On-Topic:
ROFTLMFAO HAHAHAHAHAHAHAA
Zavela ga krava.....
Sad je bilo u humoru
Zavela ga krava.....
Sad je bilo u humoru
E jbg onda.