Slanje pouzećem

poruka: 6
|
čitano: 4.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Slanje pouzećem

Pozdrav, planiram prodavati par stvari pa me zanima kako ide sve to sa slanje pouzećem, jel paket ja odma umotavam ili ga teta tamo na šalteru umotava? :D

Također, otišao sam na stranicu pošte izračunao koliko bi poštarina izašla (stavio sam paket/otkupnina/vrijednost:200kn) na nešto od 200 kn ispadne 32kn. Zanima me jel može to kako jeftinije? :D Također koliko sam skužio ima toga tamo dosta ispunjavat? Ja sam mislio da tamo dođem s paketom ona ga izvaže, ispunim onaj jedan listić za otkupninu i adio ili nije tako?

14 godina
Re: Slanje pouzećem

Ti ga moras staviti u neku svoju kutiju ili mozes kupiti u pošti kutiju baš za to (ali bolje ti je npr ako imas malih kutija npr od moba i sl pa samo ju rastaviš i okreneš naopako tako da ostane boja kartona) ana kutiju napišeš svoju adresu i prekrižiš a na drugu stranu adresu onoga komu šalješ i daš teti, i ona ti dade papir kojeg popuniš ..na njemu imas isto adres vrijednost otkupnine i sl ..i oan ti naplati ta 32 kune ili vise ili manje sve ovisi o paketu ...ali naravno ako kupac plača poštu onda vrijednost otkupnine dignes za cijenu slanja tj za cjenu koliko si teti dao u pošti ali reces teti da ti prije izračuna cijenu da bih je mogao dignuti ....

eh da i kad izlazis iz poste ljepo pozdravi tetu(pogotovo ako je mlađa)

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
12 godina
neaktivan
Slanje pouzećem

Zahvaljujem na odgovoru, samo jel mogu odma reć npr. tamo teti da kupac plaća poštarinu, pa da on to plati kad mu dođe paket, da je bezveze ne dižem cijenu. {#}

12 godina
neaktivan
damn kaže...

Zahvaljujem na odgovoru, samo jel mogu odma reć npr. tamo teti da kupac plaća poštarinu, pa da on to plati kad mu dođe paket, da je bezveze ne dižem cijenu. {#}

ne, ako ide običnom poštom onda ti moraš plaiti kod predaje a otkupnu cijenu povećati, ako šalješ HP expresss onda može kupav plaitit dostavu kad primi paket.

12 godina
neaktivan

Aha znači u pošti ne ide tako, ok hvala

12 godina
neaktivan
Slanje pouzećem

Moj savjet vam je da slanje pouzećem preko  Hp izbjegavate jer će vas oderati. Moje iskustvo od neki dan je da sam naručio školski udžbenik čija je otkupna vrijednost 40 kn, a poštarica mi je na to još naplatila tri stavke za poštarinu, ukupno još 61.40 kn, pa me sve zajedno to došlo 101.40 kn.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice