Rodbinski odnosi

poruka: 27
|
čitano: 6.731
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Rodbinski odnosi
Znam da je čudna tema za ovaj forum ali me zanima pošto ne znam odgovor :D
Što mi je od dedine sestrične unuka? Deda je s očeve strane. Jesmo li ona i ja rod ili?
15 godina
neaktivan
Rodbinski odnosi

moš j*bat.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 20:08 (cod4gamer).
18 godina
neaktivan
Re: Rodbinski odnosi
Kakav kralj :D ajme
Nisam zato pitao, nego ono čisto me zanima koliko je to bliski rod ili nije uopće
15 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...Kakav kralj :D ajme 
Nisam zato pitao, nego ono čisto me zanima koliko je to bliski rod ili nije uopće

nemoj mene mazat premazan sam ja svim mastima 

15 godina
ParaNO1d kaže...
Kakav kralj :D ajme

Mda. Nemoj se sad izvlačit. 

Neki daleki rod zasigurno jest.

Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
18 godina
neaktivan
Ali koliko daleki. Trebam argument da znam 100%
15 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

prvo nam reci koje koljeno su tvoj djed i ta sestricna pa cemo probat odgonetnut koje ste koljeno ti i doticna gospodjica.

15 godina
ParaNO1d kaže...

Zvučiš praktički kao da si je već napravio nosečom.

Skoro sam bubnuo da ti je kao neka polusestrična na neki način kroz pobočnu lozu, kaj je znam, ali nije mi baš imalo velikog smisla.

Probaj upitati u jednoj od tema o tome na forum.hr:

http://www.forum.hr/showthread.php?t=630673

http://www.forum.hr/showthread.php?t=462532

http://www.forum.hr/showthread.php?t=242082

Ima i ovdje neki prikaz koji bi mogao biti zgodan: http://www.vjeraidjela.com/racunanje-krvnog-srodstva/

Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
18 godina
neaktivan
Ne znam to, pitat cu dedu sutra. Nije jos nista bilo tako da sve 5 :D
15 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

ajde majketi ja sam drk*o na rodicu prvo koljeno pa se ne kajem i ti mos je*at neku tamo sta ti je 15 koljeno

13 godina
Rodbinski odnosi

So I used the cousin thing, as like, an in with her. I'm not like, gonna let someone else fuck my cousin, you know? If anyone's gonna fuck my cousin, it's gonna be me. Out of respect. 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
10 godina
protjeran

koji likkkkkkkkkk

14 godina
cod4gamer kaže...
ParaNO1d kaže...

ajde majketi ja sam drk*o na rodicu prvo koljeno pa se ne kajem i ti mos je*at neku tamo sta ti je 15 koljeno

sta drkali,ima onih i koji ih tresu i ne kaju se...

paranoid,šuti i drmaj..po meni je to peto koljeno..a treće koljeno ti je već zakonski dopušteno za brak..pa ti vidi..haha

Svemirski mega car
15 godina
neaktivan
Kresimir4 kaže...

koji likkkkkkkkkk

sta ti je cudno bajo moj? jeb*mo i dr*amo na rodice

11 godina
protjeran
Rodbinski odnosi

Rod ste do koljena sve iznad koljena  je dopusteno.

15 godina
neaktivan
safemode kaže...

Rod ste do koljena sve iznad koljena  je dopusteno.

sta ako imam fetis na stopala? 

10 godina
odjavljen
cod4gamer kaže...

Partnerica (khm, rođakinja? :D) sigurno nema pa je irelevantno kako god okreneš. :P

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
15 godina
neaktivan
Rodbinski odnosi

Ti, tvoj otac, tvoj djed

Ona, njezina majka/otac, njezina baka

Ako je njezina baka tvom djedu sestrična, to znači da su njihovi roditelji brača/sestre.

Tvoj djed i njezina baka imaju istog djeda/baku.

Ti i ona imate zajedničkog šukundjeda.

P.S. Nadam se da nisam nešto fulao!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2016 1:52 (godo).
15 godina
Arendelle kaže...
cod4gamer kaže...

Partnerica (khm, rođakinja? :D) sigurno nema pa je irelevantno kako god okreneš. :P

Sasvim sigurno da ih ima, općeljudsko iskustvo nam svima nalaže kako je svako generaliziranje po defaultu nezahvalno, nespretno i nezdravo, a pogotovo se ne možeš iole i makar mrvicu opravdano baciti u te vode prije nego testiraš određeni uzorak ljepšeg spola na temelju kojeg ustanoviš da je tako kako si kazala ili se, gle čuda, poprilično iznenadiš ili čak preneraziš rezultatima. Pomiri se s time da ih ima.

Kolega cod4gamer, možda bismo trebali utanačiti kakvo natjecanje u obožavanju ženskih stopala, ono, samo za nas ''potencijalne'' fetišiste takvog tipa, tko će im bolje odraditi zadačić - nije da bi nam teško pao.

godo kaže...

Ti, tvoj otac, tvoj djed

Ona, njezina majka/otac, njezina baka

Ako je njezina baka tvom djedu sestrična, to znači da su njihovi roditelji brača/sestre.

Tvoj djed i njezina baka imaju istog djeda/baku.

Ti i ona imate zajedničkog šukundjeda.

P.S. Nadam se da nisam nešto fulao!

Meni se čini da si to otprilike dobro skockao. Zamislite kakva bi bila možebitna reakcija šukundedeka; čini mi se da bi, kad bi slučajno saznao za tako nešto, momentalno počeo okretati se u grobu i kuckati govoreći nešto u smislu ''to djeco moja, to; vodite ljubav, a ne rat''. Neću nikom reći, sad odoh nazad u grob, a vi samo nastavite s dobrim poslom.

15 godina
neaktivan
Rodbinski odnosi

Vaš šukundjed vam je zajednički predak. To znači da ste po narodnom ili "bapskom" brojanju vi rođaci u 4. koljenu. Znači brojiš generacije sve od sebe (sebe brojiš kao 1.) pa do zajedničkog pretka ne brojeći njega. Isto tako po "bapskim" pričama 4. koljeno se smije ženiti, ali ništa niže od toga. E sad po državnom i crkvenom brojanju vi ste 8. koljeno, jer oni broje sve počevši od tebe pa do nje, tj. uključuju sve osobe koje su između vas, i vas, ne brojeći pritom zajedničkog pretka. Tako da oni broje tebe(1.), tvog oca(2.), djeda(3.), pradjeda(4.), šukundjeda ne broje jer je zajednički predak, pa sin tvog šukundjeda odnosno brat tvog pradjeda(5.), njegova kćer, odnosno sestrična tvog pradjeda(6.), njezin sin(7.), pa na kraju ona, tj. unuka sestrične tvoga pradjeda(8.). E sad koje koljeno smiješ oženiti po državnom i crkvenom zakonu to nisam siguran, ali mislim da smiješ 3. iznimno (uz posebno dopuštenje biskupa ili suda) i 4. potpuno legalno. Iako u 3. i 4. koljenu postoje iznimke koje ne smiješ nikako oženiti, nakon 4. smiješ sve.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

mašo stalkas me po forumu ajd priznaj vec jednom da si se zapalila za mene

15 godina
Rodbinski odnosi

Rodbinski odnosi ili ti kako drkat na rodicu u xy koljenu

pero_HR
18 godina
neaktivan
peroko kaže...

Rodbinski odnosi ili ti kako drkat na rodicu u xy koljenu

Kakve ste vi bogovi nije ništa tako. HAHA. Znači kao i da nije rod to je najbitnije

15 godina
neaktivan
Rodbinski odnosi

Da se nadovežem i pratećom slikom, koju jučer nisam mogao uploadati preko foruma nego je server napravio dar-mar u temi sa 4 posta.

BTW, zna li netko što je uploadom slika?

http://oi67.tinypic.com/1sctwo.jpg

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2016 21:21 (godo).
18 godina
neaktivan
nj0fra kaže...

Vaš šukundjed vam je zajednički predak. To znači da ste po narodnom ili "bapskom" brojanju vi rođaci u 4. koljenu. Znači brojiš generacije sve od sebe (sebe brojiš kao 1.) pa do zajedničkog pretka ne brojeći njega. Isto tako po "bapskim" pričama 4. koljeno se smije ženiti, ali ništa niže od toga. E sad po državnom i crkvenom brojanju vi ste 8. koljeno, jer oni broje sve počevši od tebe pa do nje, tj. uključuju sve osobe koje su između vas, i vas, ne brojeći pritom zajedničkog pretka. Tako da oni broje tebe(1.), tvog oca(2.), djeda(3.), pradjeda(4.), šukundjeda ne broje jer je zajednički predak, pa sin tvog šukundjeda odnosno brat tvog pradjeda(5.), njegova kćer, odnosno sestrična tvog pradjeda(6.), njezin sin(7.), pa na kraju ona, tj. unuka sestrične tvoga pradjeda(8.). E sad koje koljeno smiješ oženiti po državnom i crkvenom zakonu to nisam siguran, ali mislim da smiješ 3. iznimno (uz posebno dopuštenje biskupa ili suda) i 4. potpuno legalno. Iako u 3. i 4. koljenu postoje iznimke koje ne smiješ nikako oženiti, nakon 4. smiješ sve.

Ne znam jesam li ja krivo shvatio. Pišeš ovdje "unuta sestrične tvog pradjeda". Ona je unuka sestrične mog djeda. Jel to onda rod ili nije?

14 godina

Ova tema me podsjetila na ovo :

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
17 godina
neaktivan
Rodbinski odnosi

A da ti nju prvo pitaš bil' ti dala, jer ako neće da ljudi džaba ne računaju krvno srodstvo. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice