Rat na Bliskom istoku

poruka: 5
|
čitano: 1.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Rat na Bliskom istoku

Što mislite o ovome? Oće li talibani kad dođu na vlast baciti nuklearke? Tko će pobijediti?

Evo jedna tema za razmišljanje.

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
16 godina
protjeran
RE: Rat na Iskom Blistoku
lzgr kaže...

Što mislite o ovome? Oće li talibani kad dođu na vlast baciti nuklearke? Tko će pobijediti?

Evo jedna tema za razmišljanje.

Iskreno, zaboli me i za talibane i za amerikance, nek se kolju.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 23:16 (lukavg).
17 godina
Rat na Bliskom istoku

pitaj ekipu sa /b/-a što misle o tome

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan
Rat na Bliskom istoku

Evo jeda prikladni vic.

Pita momak curu -" Što misliš o ratu u Iraku?"

Ona: " Ma hebe mi se "

Momak: " I meni, samo nisan zna kako bi te pitao"

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
15 godina
neaktivan
RE: Rat na Bliskom istoku
ja mislim da SAD hoce naftu, a da skrene pozoornost sa toga nađu neki "pravedan cilj" invaziju na irak su opravdali rusenjem husseina, sada se bora protiv talibana, a "slucajno" ne napadaju juzni pakistan, gdje je sjediste talibana, ali gle, igrom slucaja nema nafte...
SAD ima enormnu tehnolosku prednost, ali talibani imaju nesto sta ovi nemaju, volju za pobjedom, jako malo americkih vojnika su tamo volonteri, uz to ameri iaju ekonomiju koja moze izdrzati taj rat, talibani nemaju ekonomiju, oni se bore iz pustinje, okolis i je poznat, nemoraju se brinuti o logistici, siju koristiti metode koje svijet osuđuje poput terorizma, samoubilackih napada....
omjer snaga je 50:50 kad to sve zbrojis, mozda se blago naginje na amere, no morate shvatit da ameri NEMOGU izgubiti, koliko god talibani ubij amera, svakog ce zamjenit jos jedan, pa jos jedan... americka vojska ima milijune djelatnika, talibani mnogo manje...
ne shvađam zasto talibani ne napadaju naftne platforme i ceste da onemoguce logisticku opskrbu udaljenim americkim bazama, koje onda, nakon neprestanog umaranja (da ameri potrose streljivo) napadnu...
isto kod amera ne kuzim ako su vec tako "posteni" zasto ne pokrenu opci napad na njih...
politika je kurva :/
50Niggas
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice