Problem s prijavljivanjem na Moj T-Com

poruka: 9
|
čitano: 4.200
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Problem je u tome što, kad želim pogledat trenutni račun za telefon,traži me da se registriram iako sam se već odavno registrirao.Kada ponovim registraciju,piše mi da sam već registriran što je naravno točno ali nikako ne mogu ući u račun za telefon.

Prije je isto tako bilo,ali čim je bezvezna registracija završila,otišao bih na back i tako izašao i onda bi se odjednom pokazao ulaz za račun,nešto kao ispis...,i onda bi konačno ušao u račun.Sada nikako ne mogu.

U čemu je problem ?

18 godina

0800 9000 i sve ces doznati...

17 godina
neaktivan
RE: Problem s prijavljivanjem na Moj T-Com

Koliko je meni poznato, provjera stanja telefonskog računa obavlja se putem stranice WebBill.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan

Preko WebBilla opet dođem na isto,kao da sam direktno ušao u Moj T-Com.

17 godina

e to ti je i meni bilo. ja se registriro i nije mi se htijelo prijavit kao zato sto vec neko postoji pod tim imenom (a ja se registrio vec -_-) i moj savjet ti je da ih zoves!! ili kontaktiras na mail ja sam tako rijesio samo ih dosađivaj s tim i odmah ce ti se to rijesit ;D

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
15 godina

meni su ti s te coma neznam kak da ih više nazovem bili promjenili lozinku za provjeru stanja neta i zovem ih i objašnjavam i oni govore kako to nisu oni da sam si sam najrađe bi im bacio neku ciglu tam hehe :P

17 godina
crni pauk kaže...

meni su ti s te coma neznam kak da ih više nazovem bili promjenili lozinku za provjeru stanja neta i zovem ih i objašnjavam i oni govore kako to nisu oni da sam si sam najrađe bi im bacio neku ciglu tam hehe :P

ako su ti promijenili lozinku ti ni na net nisi mogo ic a ne ga ic provjeravat ---___---!!!

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
15 godina

promjenili su mi lozinku od gledanja znaš ono kad očeš pogledati kolko si napravio,,, to su mi promjenili na net sam mogo samo nisam mogo provjeriti kolko sam napravio prometa,,, Belji se onda sam ih nazvo malo sam se raskričal na njih  i promjenio sam si lozinku opet na onu koju sam htio,,

17 godina
crni pauk kaže...

promjenili su mi lozinku od gledanja znaš ono kad očeš pogledati kolko si napravio,,, to su mi promjenili na net sam mogo samo nisam mogo provjeriti kolko sam napravio prometa,,, Belji se onda sam ih nazvo malo sam se raskričal na njih  i promjenio sam si lozinku opet na onu koju sam htio,,

pa ta lozinka ti je za net.. bezz nje se nebi mogao povezati na internet.. Dobio si ime i pass od t-coma i to ti je ujedno i za provjeravanje prometa

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice