Prijevara njuskalo

poruka: 9
|
čitano: 2.227
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Prijevara njuskalo

Prije svega znam da je glupo sto sam pristao na to,ali..Izigran sam uvezi jednog oglasa..Koji je vec maknut sa njuskala..Naime radi se o oglasu za Xperia Z uredaj..Kontaktirao sam oglasivaca i sve super slike itd..Onda rekao je da su mu hitno potrebni novci i dali mu ih mogu uplatit na racun u SuperSport kladionici dao mi je broj uplatio sam mu novac i taj dan mi je poslao papir da je paket poslan ali napisao je dobar postanski broj ali mjesto do kuda treba paket doci je krivo napisano..Od tada kada je poslao nema mu ni traga ni glasa..A mobilni uredaj mu je stalno ugasen..Poslao je presliku osobne sa zadnje i prednje strane ali sumnjam da je to on..Sada sto da napravimi?

16 godina
Prijevara njuskalo

O kojoj se cifri radi?

11 godina
neaktivan
Re: Prijevara njuskalo

1000kn

16 godina
Prijevara njuskalo

Na žalost mislim da se možeš pozdravit sa novcima. Mora biti preko 2000kn.

11 godina
neaktivan

..aaaa..a probat cu otici na policiju pa cu vidit sto ce mi reci..Hvala..

16 godina
Prijevara njuskalo

A probaj, al eto čitajući tuđa iskustva najvjerojatnije budeš dobio negativan odgovor. Sretno!

15 godina
Prijevara njuskalo

Reći će ti da mali zna što radi.

Imaš samo jednu jedinu opciju, a to je da pokušaš stupiti u kontakt s još barem jednim ili više ljudi koje je zavaljao isti tip pa da ukupan izigran iznos bude 2+K Kn. U tom slučaju moguće je podizanje (zajedničke) tužbe.

11 godina
neaktivan

A probati cu,sto drugo sada..Hvala na pomoci! I hvala za pozeljenju srecu..Javim na kraju sto je bilo..

edit: a ne znam kako ih naci..to je najveci problem.. :/

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 19:20 (jasamnetko).
16 godina
Taj broj od SS odnesi obavezno na policiju. Tako ce ga lakse naci.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice