Pozivnice za privatne torrent trackere izdvojena tema

poruka: 5.274
|
čitano: 1.693.973
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
3 godine
protjeran
Re: Pozivnice za privatne torrent trackere
tuna-1 kaže...

30 dana seedboxa kosta 7€ i nikad se vise ne mora brinuti o bilo cemu :) barem sto se HnR-ova tice

Slazem se , mozes čak i za 5 eura dobiti 300GB disk space i unlimited traffic .

3 godine
neaktivan
Pozivnice za privatne torrent trackere

koliko mudrosti na jednom mjestu, nema što, a nitko ne nudi ono što sam tražio, dovoljno ja godina imam, i znam koliko košta i seedbox , gigabitni internet i cloud storage... ali i dalje to ne vidim u mom pitanju da sam trazio ista od toga... nema veze snac cu se na drugom forumu

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.6.2023 23:00 (perozg).
3 godine
tuna-1 kaže...

30 dana seedboxa kosta 7€ i nikad se vise ne mora brinuti o bilo cemu :) barem sto se HnR-ova tice

Je li ovaj ok ? https://www.seedbox.fr/?language=english

Odjavit ću eon koji plaćam 6,5 € a ne gledam ga, pa bih prešao na nešto korisnije. 

Ako imaš nekakav drugi prijedlog javi, moram skotati kako to šljaka, nisam nikada koristio seedbox.

Idu li podaci na cloud, računalo ?

Moram danas to malo istražiti. 

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.6.2023 6:08 (Zaporožac).
3 godine
Sarevok kaže...
 Slazem se , mozes čak i za 5 eura dobiti 300GB disk space i unlimited traffic .

Znači, ne moram imati ludo brzu optiku da bih brzo skidao fileove ? 

Mogu i preko bakra dobiti odlične brzine ?

合氣道
15 godina
Zaporožac kaže...
tuna-1 kaže...

Je li ovaj ok ? https://www.seedbox.fr/?language=english

Odjavit ću eon koji plaćam 6,5 € a ne gledam ga, pa bih prešao na nešto korisnije. 

Ako imaš nekakav drugi prijedlog javi, moram skotati kako to šljaka, nisam nikada koristio seedbox.

Idu li podaci na cloud, računalo ?

Moram danas to malo istražiti. 

https://www.seedhost.eu/

https://hostingby.design/app-hosting/

https://ultra.cc/

Su samo neki od poznatijih/popularnijih/provjerenih. Možeš usporediti cijene i što dobiješ a svakako prije toga prouči što je seedbox i kako funkcionira.

3 godine
tuna-1 kaže...

https://hostingby.design/app-hosting/

https://ultra.cc/

Su samo neki od poznatijih/popularnijih/provjerenih. Možeš usporediti cijene i što dobiješ a svakako prije toga prouči što je seedbox i kako funkcionira.

hvala puno !

合氣道
14 godina

Preko bakra ne možeš baš više dobiti neke brzine ali imaš hibridne routere koji koriste kartice,seedbox postaje obsolete jel se brzine posvuda dižu pa čak i na balkanu.Ono što ti treba je malo strpljenja i seedanja ovisno od trackera.Ovi najbolji,svega tri.zahtijevaju brzinu ali imaš nekoliko prihvatljivijih sa kojima možeš funkcionirati.

14 godina

E moj Zaporožac,imao sam priliku voziti se u tom autu prije nekoliko desetljeća ali bi po tome trebao znati kako stvari glede interneta funkcioniraju.

6 godina
neaktivan

5 godina

mislim da to i je bivši partis jer pravi partis je kolko vidim otišo u vječna lovišta

21 mjesec
neaktivan

Moj osvrt na privatne trackere kojima pripadam: Filelist je kralj general trackera jer dobiva sadržaj sa tzv. cabal trackera (PTP, HDB, BTN i BHD). Iza Filelista su druga dva general trackera IPT i Torent leech. General trackerima se lakše pridružiti nego cabal trackerima koji iziskuju puno truda i volje. Meni se to i ne da jer Filelist uglavnom dobije top kvalitetu filmova i serija koju imaju cabal trackeri. Također, član sam Blutopie - hd tracker. Iako Blutopia nema ništa što Filelist nema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.7.2023 7:59 (mirno76).
14 godina

Trazim : Filelist

Nudim : IPT ,TDay, THr

Imam ratio proof sa navedena tri trackera, na Partisu.si imao 10 Terabajta uploada.

Online 24/7 , seedbox koristim na pocetku da dignem ratio.

Éire
15 godina

Ako još uvijek nisi dobio javi se na PM.

Još 3 dostupna invite-a za FL, također priložiti proof sa trackera na kojima jeste, seedbox poželjan.

14 godina

Jel ima netko pozivnicu za domaće torrente? Nešto tipa torrenthr ili poput ex Partisa? (na Partisu sam imao ratio 400 )

Isto tako ako netko ima pozivnicu za filelist

Imam seedbox, na IPT sam 15+ godina sam vip, dobar ratio, 10+ tb

Ako treba dokaz, inbox, nema problema.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.8.2023 10:33 (crocro23).
10 godina

Trazim: PTP

Nudim: FileList x5, IPT x3

Uvjeti: Proof sa nekog trackera, seedbox.

7 godina

Ima li netko pozivnicu za neki privatni češki/poljski torrent, a da imaju 1:1 DVD kopije jer dosta njihovih izdanja ima hrvatske titlove. 

5 godina

ja sam nedavno užico za filelist to ti je rumunjski (možda i oni imaju), 2 posta gore lik ti nudi pitaj

5 godina
neaktivan

Dajem 3x IPT i 3x TD
Uvjet je da seedate i da vam je ratio u plusu :)
Javite se sa mail adresom i željenim trackerom u PM

16 godina

Ima li netko pozivnicu za BTN ili BHD, treba mi neki dobar tracker za serije

13 godina sam korsinik ipt i torrenthr, ako treba neki dokaz

LIFE IS SHORT, WORK HARD, PLAY HARDER, PRAY HARDEST
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2023 15:08 (goodye).
14 godina

Nudim TL.. bilo kakav dokaz može na pm

http://trakt.tv/user/MjezZza
12 godina
neaktivan

Pozz ekipa, trebao bi pozivnicu za THR, moze na PM.

thx

15 godina

Meni je fascinantno da ljudi na forumu postaju i traže PTP i BTN. Meni je to odmah red flag. Ljudi, pozivnice za ta dva trakera je gotovo nemoguće dobiti, a na forumu je sigurno nemoguće. 

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t
3 godine
partwish kaže...

Meni je fascinantno da ljudi na forumu postaju i traže PTP i BTN. Meni je to odmah red flag. Ljudi, pozivnice za ta dva trakera je gotovo nemoguće dobiti, a na forumu je sigurno nemoguće. 

Ako je "gotovo nemoguće" dobiti, onda ipak ima šanse, jer nije nemoguće.

Kako se dobije pozivnica za jedan od ta dva trackera ?

合氣道
16 godina
Ptp imam, u biti imao, ne radi već 2 mjeseca, btn nemam. Ne vjerujem da će netko pitati za btn ako nema pojma šta je to. Također uvijek postoji mogućnost provjere, recimo, mogu ti pokazati da sam već 13 godina korisnik cinemageddon.... Nije mi ludo što ljudi traže, svatko traži šta mu treba. Ako možeš pomoći, pomozi, ako ne, hvala svakako.
LIFE IS SHORT, WORK HARD, PLAY HARDER, PRAY HARDEST
15 godina
Zaporožac kaže...
partwish kaže...

PTP, BTN, AB su ti vrh privatnih trackera. Nekima treba 2 godine ili vise zajebavanja na drugim trackerima da dodju do invitea. Postoji trackeri koji su prijateljski trackeri PTPu (taj tracker uzimam kao primjer) na kojima postoji invite forum i kriteriji koje moras ispunjavati da bi dobio invite na PTP. Znaci uglavnom biti seeder, dosta uploada, i high user klasa.

Iskreno, ja sad ni neznam na kojim trackerima PTP, BTN recruitaju usere, no i do tih trackera nije lako doci. Jednostavno moras se penjat piramidalno.

Drugi nacin je da imas RL prijatelja kao ja koji ima invite. 

Zasto te nitko nece pozvati preko foruma tamo? Uzmi moj primjer. Pozvao sam jednu osobu. Ta osoba je cancelana zbog neaktivnosti na trackeru, a meni je maknuta privilegija da mogu invajtat ljude. To je jos dobro. Ako je netko s tvoje invite liste dobio ban radi varanja ili sl. najebes i ti uz njega, i tvoj cijeli invite tree (ljudi koje si recruitao) - Zato nikad neces dobit invite na forumu. Uz to da jos napomenem da su inviteovi znali ici i preko 100EUR na ''crnim'' siteovima

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2023 13:52 (marac84).
8 godina

Ciao ekipa ima netko možda pozivnicu za Torrent.hr? Ukoliko imate, može na PM

Hvala

Pozz

14 godina
marac84 kaže...
Zaporožac kaže...
partwish kaže...

PTP, BTN, AB su ti vrh privatnih trackera. Nekima treba 2 godine ili vise zajebavanja na drugim trackerima da dodju do invitea. Postoji trackeri koji su prijateljski trackeri PTPu (taj tracker uzimam kao primjer) na kojima postoji invite forum i kriteriji koje moras ispunjavati da bi dobio invite na PTP. Znaci uglavnom biti seeder, dosta uploada, i high user klasa.

Iskreno, ja sad ni neznam na kojim trackerima PTP, BTN recruitaju usere, no i do tih trackera nije lako doci. Jednostavno moras se penjat piramidalno.

Zasto te nitko nece pozvati preko foruma tamo? Uzmi moj primjer. Pozvao sam jednu osobu. Ta osoba je cancelana zbog neaktivnosti na trackeru, a meni je maknuta privilegija da mogu invajtat ljude. To je jos dobro. Ako je netko s tvoje invite liste dobio ban radi varanja ili sl. najebes i ti uz njega, i tvoj cijeli invite tree (ljudi koje si recruitao) - Zato nikad neces dobit invite na forumu. Uz to da jos napomenem da su inviteovi znali ici i preko 100EUR na ''crnim'' siteovima

ne trollam nego ozbiljno pitam.

ja koristim t-day i t-hr. na oba uvijek nadem ono sto me zanima. 

sta to mogu naci jos na ovim top privatnih trackerima a da recimo na ovima nema?

ili ja vjerojatno nisam taj zahtjevni user koji bi iskoristio maximum od tih top trackera.

14 godina

Kao sto kazes ta dva su sasvim dovoljna za vecinu sadrzaja zahvaljujuci kvalitetnim uploaderima  i laganom odrzavanju ratia.

Dok ovisno o necijim potrebama postoji hrpa specijaliziranih trackera na koje je lako upasti.

Éire
14 godina
zeryx kaže...
marac84 kaže...
Zaporožac kaže...
partwish kaže...

ne trollam nego ozbiljno pitam.

ja koristim t-day i t-hr. na oba uvijek nadem ono sto me zanima. 

sta to mogu naci jos na ovim top privatnih trackerima a da recimo na ovima nema?

ili ja vjerojatno nisam taj zahtjevni user koji bi iskoristio maximum od tih top trackera.

novi filmovi i serije su dostupni na svim trackerima, ali ono šta ima na gore nabrojanim trackerima su stariji filmovi i serije koji nisu dostupni na drugim mjestima, a ako poneki naslov i jest, dobra je šansa da je torrent mrtav bez seedera.. isto tako, na top privatnim trackerima svaki je torrent vrhunske kvalitete zbog pravila trackera i kontrole kvalitete sadržaja. 

http://trakt.tv/user/MjezZza
14 godina
maxy0 kaže...

novi filmovi i serije su dostupni na svim trackerima, ali ono šta ima na gore nabrojanim trackerima su stariji filmovi i serije koji nisu dostupni na drugim mjestima, a ako poneki naslov i jest, dobra je šansa da je torrent mrtav bez seedera.. isto tako, na top privatnim trackerima svaki je torrent vrhunske kvalitete zbog pravila trackera i kontrole kvalitete sadržaja. 

Zelis li reci da su stariji filmovi i serije na top trackerima bolje kvalitete nego na "non-top " trackerima ?

Po tvom postu ispada da su stariji filmovi i serije vrhunske kvalitete .

Mozes li mi navesti neke a da nisu remastered.

Éire
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice