Pozdrav svima, da li netko možda ima pozivnicu za bit hdtv? ili neku slični stranicu sa hd serijama. Hvala unaprijed :)
P.S. Imam CBT , HDspace pozivnice pa ako netko treba. Javite
Dobio sam pozivnicu od korisnika ocajnik
Veliko Hvala!
Pozdrav svima, da li netko možda ima pozivnicu za bit hdtv? ili neku slični stranicu sa hd serijama. Hvala unaprijed :)
Dobio sam pozivnicu od korisnika ocajnik
Veliko Hvala!
Pozdrav, molio bih ako ima neko viska pozivnicu za THR da mi posalje na pp.
Unaprijed veliko Hvala!!
Ako moze pozivnica za THT, ako je ikako moguce?
Hvala!
pošalji mi mail za bit hdtv
Pozdrav, ljudi. Molio bih ako neko ima pozivnicu viška za Crnu berzu ili torrenthr, te bilo šta što nudi veliki izbor raritetnih ex-yu filmova i serija (najbolje Falkon-vision, ali tamo su zatvorene registracije). Nudim KaraGargu, a mislim da imam i za YuwaBits.
Trazim pozivnicu za yuwabits.Nudim HD-space,HD-Torrents,Crna berza.
Pozdrav ekipa ako netko mozda ima pozivnicu za torrentHR, crobytes ili crnaberza?
Unaprijed hvala
Crnaberza.
Pozdrav, ako slučajno imate viška pozivnica, molio bih za Falkon vision ili Crnu Berzu, eventualno torrenthr. po tom redu prioriteta. Unapred hvala.
oprosti nudiš li pozivnicu za crnaberza ili tražiš?
pozdrav,zamolio bih invite kod za crobytes,u zamjenu nudim torrentleech ,yuwabits ili bit-hdtv torrent.hvala
Zaboravih da kažem, nudim KaraGargu, a mislim da imam i YuwaBits. Molio bih Falkon Vision, Crnu Berzu ili torrenthr.
Pozivnicu za THR ili CBT, please!!!!!!!
moze pozivnica za IPT ako nije problem, hvala unaprijed.
posalji mail na pp, ako vec nisi dobio
Mogu li dobiti jednu za Cinematik?
Može pozivnica za jedan od zatvorenih torrent sitova?
Molio bih lijepo pozivnicu za BTN.
Tražim: TorrentHR
Ako može pozivnica na neki site gdje ima igrica.
Pozdrav ljudi!
Molio bih Vas za pozivnice: HDBits.org ili BitHDTV. Hvala unaprijed!
Crnaberza.
Pazite kome dajete pozivnicu za CBerzu.
Oni imaju neugodan obićaj da ako baniraju osobu (koju ste pozvali) zbog nekih bezveznih trolanja po forumu, letite s tom osobom i vi makar bili član 7 godina.
Trazim: THR
Dajem: YUBTS
THR ili Knjigoteka, ako moze?
zdravo, ima li netko invite kod viška
ako netko zna gdje nabaviti hrvatske filmove , brat me vec pola godine moli
procedura dobivanja za torrenthr?
Hello, trebao bi invite za THR, pa ako ima netka dobra dusa da posalje. Zahvaljujem se unaprijed :)
Podijelio sam 7 THR pozivnica do sada. 3 korisnika s foruma jedva da su se logirali.
Mogu dati još jednu ali uz uvjet da netko stvarno bude AKTIVAN jer u suprotnom će vam račun bit obrisan.
Ovog puta bi uvjet bio neka aktivnost/duži stav na nekom privatnom trackeru pa tko ga prvi pošalje dat ću mu pozivnicu.
gl
trebam scienceHD
nudim IPT