tražim: IPT i yuwabits
nudim: THR
pm
edit: ipt nabavljen. nemam vise thr pozivnica. trazim i dalje yuwabits
edit2: yuwabits nabavljen
tražim: IPT i yuwabits
nudim: THR
pm
edit: ipt nabavljen. nemam vise thr pozivnica. trazim i dalje yuwabits
edit2: yuwabits nabavljen
ima koja dobra dusa pozivnicu za THR ili CROwarez? nemam nista zauzvrat osim preko 70 GB uploada na partisu :/
:)
P.S.Imam jos 8 pozivnica za crnaberza.
Poštovanje kolega, ja bi molio jednu ako nije problem. Imam na partisu 200gb d/u ako treba screenshot. Hvala
Moze nije problem,treba da si pomazemo i djelimo ono sta imamo.Napiši samo meil na privatnu poruku pa cu ti poslati.
Molim pozivnicu za koji treker sa serijama.Imam iskustva s privatnim trackerima i dosta materijala.
Ima li netko pozivnicu za Torrent.si?
U zamjenu mogu ponuditi CroBytes.org.
Pošalji mail.
MOze THR ako ima netko i voljan je poslati?Trenutno koristim:HDClub,HD-space,Cranberza,torrentleech i partis.Pa ako i ja kako mogu pomoci.
SEYOboy posalji email za yuwabits.ako dobijes THR ponovo vrati uslugu
Molim pozivnicu za bilo koji HR torrent. Puno hvala! Trenutno sam na partisu i imam preko 700Gb uploada.
Imam pozivnice za IPT i HD-Space. Tražim nešto slično kao torrent day ili neki drugi privatni tracker koji je dobar za serije, filmove, igre...
Tražim Torrent.si, zauzvrat dajem Thr.
Riješeno, hvala Pasko!!!
Molim vas ako ima netko pozivnicu za audionews ili neki slični dobar za audio software
Nudim: IPT
partwish imam demonoid.pw pozivnicu ako hoces zamjenu za IPT jer imam HD-space.
MOze THR ako ima netko i voljan je poslati?Trenutno koristim:HDClub,HD-space,Cranberza,torrentleech i partis.Pa ako i ja kako mogu pomoci.
Poz..Moze pozivnica za HD-Space.Imam ja crnaberza ako trebas.Meil je anto.mrkonjic1985@gmail.com
Poz..Moze pozivnica za HD-Space.Imam ja crnaberza ako trebas.Meil je anto.mrkonjic1985@gmail.com
Di je problem?
Manjak tvoje sposobnosti da razumijes sta pročitas ali?
Dali negdje pise da imam pozivnice za gore navedene stranice ili da ih samo koristim?
Dali pise da trebam pozivnicu za HD-space za sebe ili brata,prijatelja,rođaka?
Jadna nam je zemlja dok smo takvi primitivni i nerazmuni i onda se zalimo na nesto.
Privatne torente sam prestao da koristim prije 7-8 god kada sam napustijo hrvatsku i počeo raditi vani i nisma imo vise vrenema za takve stvari.
Imao sam u tu vrijeme najpopularnije privatne torente i sve bih pozivnice podjelijo ako neko trazi jer im je to i shvrha.
Da se na taj nacin siri i bude dostupan sadrzaju sta vecem broj ljudi koji si nemogu priustiti orginal film Blu ray od 20e itd.
A vidim da je sada postalo svi nesto traze a nista ne daju ili bi da se mjenjaju.
Ljudi dajte te pozivnice nema te nista od njih sta ih čuvate.Kao sta sam naveo svrha je da se djele i da ih onda novi korisnici koji ispunjavaju uvjete privatnoga torenta dobiju i opet djele a ne da cuvamo.Ja sam imao 10 pozivnica za crnu berzu i ima par tjedana kako sam se registrirao i podjelijo sam ih sve.
A isgurno vas ima 50% koji su cuvali pozivnice pa su prolape samim time jer je propao sajt jer nije dilo dovoljo ljudi i onih koji su donirali za pomoc a da ste djelili mozda bi bilo drugacije al tesko je to nekima razumiti.
I vidim da imate cudan pristup kada neko nesto trazi.
Pa normalno je da se trazi zar ovaj forum i ne sluzi tome?
Toliko od mene idem sada,ili sam ja prestar da razumijem ovaj sada nacim razmisljanja ili je to samo odraz svega ostalnoga u ovom sada "novome svjetu koji je sve samo ne dobar".
LP
Ja bi neku pozivnicu di mogu naći exYu karaoke ?
Nemam ništa, ali već satima kopam po netu i niš korisno nemrem nać a da je free.
EDIT: Za sada sam kupio 30 dana pretplatu na KaraFun ali tamo sve strane pjesme. Platio bi i ja za domaće neku pretplatu, ali ne više od 10$ kad mi to ionako treba za 1 event.
Dugo vremena bio sam limitiran internet prometom,tako da nisam mogao biti aktivan na privatnim torrent trackerima,niti sam zato tražio.
Sada kada san NAPOKON FLAT,zamolio bih dobre duše za pozivnice THR ili kakvoga drugoga jednako kvalitetnog trackera.
Upload mi uopce nije problem,posto komp ionako nikada ne gasim!Isto tako imam hrpetinu korisnih knjiga,stripova,časopisa koje bih htijeo uploadati.
Unapred zahvalan!
Dali ima tko pozivnicu za 3dtorrents.org ?
može pozivnica za crobytes? power user na partisu, mogu poslati screenshot... hvala
trazim pozivnicu za PassThePopcorn i TorrentLeech,imam dosta gigi uploada na torrent trakerima crna berza,yuwabits,torrent hr, ipt torent (saljem kao dokaz) .Imam pozivnice za torrent hr,ip torrent,crnu berzu itd.Ako tko ima za PassThePopcorn ili TorrentLeech neka se javi.
Tri pozivnice za crnuberzu imam ako tko treba neka se javi.
Tražim: neki bolji e-Learning site osim Bitspyder.
Nudim:IPT, BitSpyder, Waffles.
Hvala!
nudim torrentday, trazim IPtorrents.
pm :)
ma jbg nešt sam zaj...