Pozdrav, može pozivnica za torrentHR? Unaprijed hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam
HD-Torrents X3
HD-MKV X8
IPTorrents X5
SceneAccess X1
Ako netko zna/ima pozivnicu za neki tracker koji ima dobru kolekciju muzike.. izričito albume, diskografije etc..., mogu ponudit SceneTime, THR.... Ako triba pokazat proofove nema problema, mogu i to.
.
Pozdrav svima,dali moze pozivnica za TorrentHR!UNAPRED HVALA! e-mail je aleksa05@sbb.rs
Pozdrav, molio bih pozivnicu za torrent hr, ako nekom nije problem poslat. može u pp
Trazim:
torrenthr.org
ratio nije problem jer imam optiku, hvala
Pozdrav, molio bih pozivnicu za torrent hr, ako nekom nije problem poslat. može u pp
Trazim:
torrenthr.org
ratio nije problem jer imam optiku, hvala
Momci, posaljite po PP ako jos niste dobili i bit ce rijeseno ...
Ovom frajeru sam poslao pozivnicu odmah kad ju je tražio i nije ju iskoristio. Jedan koji je dobio pozivnicu prije više od mjesec dana još nije ni jedan jedini byte skinuo. Drugi pak nije apsolutno ništa seedao a skinuo je dosta toga i sad je pred trajnim banom.
Ljudi, koji vam je qurac???
Ja imam neograničen broj pozivnica za THR ali čemu da ih uopće dijelim ako nema smisla?
pozdrav,
jel ima neko pozivnicu za torrentleech, mjenjam za iptorrents
lp
Ovom frajeru sam poslao pozivnicu odmah kad ju je tražio i nije ju iskoristio. Jedan koji je dobio pozivnicu prije više od mjesec dana još nije ni jedan jedini byte skinuo. Drugi pak nije apsolutno ništa seedao a skinuo je dosta toga i sad je pred trajnim banom.
Ljudi, koji vam je qurac???
Ja imam neograničen broj pozivnica za THR ali čemu da ih uopće dijelim ako nema smisla?
I ja podijelih par pozivnica ali od 5 kreiranih racuna samo dvojica su nesto skidala ... totalno bezveze ...
Pozdrav,
Trazim:torrenthr.org.
Hvala
nekoliko invajtova za THR svima koji na neki nacin dokazu da znaju seedati(box, ratio odnekud, upload, printscreen vaseg torrent klijenta u kojem nesto seedate duze vremena, ...)
nemojte mi pisat "imam ovo..""mogu ono..." - pokazite!
Ako ima ko pozivnicu za Yuwabits zamoljavam ga da mi je posalje...
Moze invite za torrentHR,ako vam treba dokaz imam na partisu 3.40 ratio,treba mi cisto za casopise neke i knjige...hvala unaprijed
Evo malo o ovima sto su dobili pa su sada "tihi" ...
TC TC TC ...
Sharing is caring :)
Ja sam ovaj skroz dolje
Evo malo o ovima sto su dobili pa su sada "tihi" ...
TC TC TC ...
Sharing is caring :)
Ja sam ovaj skroz dolje
Ja sam ovaj na slici desno :)
Ako može invite za torrenthr. Evo dokaza za seedanje i ratio http://i.imgur.com/86HEzhM.png
Evo poklanjam 5 pozivnica za CBT (crobytes.org):
8ed28b0e0fc3f907b55d85cdb38a079a
dcc1564c131e933ffc80920bcdac1488
42999bba6ae0f15e8bf9a25aa826aa65
c7b3d0fe0221567f1edc1fc89a852a1a
e9f5a5d677e41cb36c5302cec579ff57
Svi koji budu aktivni mogu dobiti i pozivnice za druge trakere: THR,IPT,SCC,YUWA,BE,CB,...
Ako može invite za torrenthr. Evo dokaza za seedanje i ratio http://i.imgur.com/86HEzhM.png
poslano
Evo poklanjam 5 pozivnica za CBT (crobytes.org):
8ed28b0e0fc3f907b55d85cdb38a079a
dcc1564c131e933ffc80920bcdac1488
42999bba6ae0f15e8bf9a25aa826aa65
c7b3d0fe0221567f1edc1fc89a852a1a
e9f5a5d677e41cb36c5302cec579ff57
Svi koji budu aktivni mogu dobiti i pozivnice za druge trakere: THR,IPT,SCC,YUWA,BE,CB,...
hvala,makar me nisu trazili nikakvu pozivnicu....samo sam se rego...
Hvala Igoru
poslano
Jel me možes potvrdit, da mogu uc na stranicu
HDTorrents x 3 temporary invites
Može li jedna pozivnica za Yuwabits?
Tražim: Pozivnicu za TorrentHR ili crnaberza.
Trazim 3D torrents pozivnicu
imam proofove sa nekoliko trackera . Brzina mi je 30/2.5
Hvala
jel ima neko pozivnicu za iptorrents? molio bih ako netko ima, bio bih vrlo zahvalan