Tražim: THR ili IPT
Nudim: 2x 1x TL
PS. Posjedujem dedicated server za seed.
Tražim: THR ili IPT
Nudim: 2x 1x TL
PS. Posjedujem dedicated server za seed.
Nudim THR,Crna berza
Tražim IPT
Dajem:
3×ipt
3×torrent.hr
2×hdwing
1×trancetraffic
3×cinemagedoon
Pošaljite 2 ratio proofa..
Tražim: ptp
Pozz
Molio bih da mi netko udjeli invite za TL. Tamo sam imao acc prije, preko 2 Tb uploada, izbrisan zbog neaktivnosti, tj. prelaska na bakar. Sad sam na optici(50mbita) opet pa bi htio to podijelit sa svijetom.
Također me zanima DB9 ako netko ima, zbog zike, jelte. I zanima me i THR zbog domaćeg sadržaja.
Unaprijed zahvaljujem. Znam da je prvi post, al bum se potrudio uključit se malo na forumu.
Edit... Dobio TL. Zahvaljujem. Ako neko ima DB9 ili THR i to bi bilo super.
Edit 2... Dobio i THR, tražim još neki pametan za ziku jer na TL-u ustvari nema baš nešto, recimo DB9.
Samo da javim da na TL-u imam trenutno već uploadano 40GB 80Gb
Molio bi nekoga pozivnicu za torrenthr!
Hvala unaprijed!
:)
Poz
dajem jednu IPT za THR
tnx
mjenjamo?
IPT az THR
Poz
dajem jednu IPT za THR
tnx
mjenjamo?
IPT az THR
Zamjena kao i prodaja pozivnica je zabranjena od strane svakog trackera
moze amazinghd ili whatcd? mogu ponudit samo ratio proof s torrenthr
Tražim pozivnicu za torrent.hr. Hvala
HD-Space otvorene registracije, baš vidio, ne znam do kada.
Pozdrav.
Već neko vrijeme tražim pozivnicu za ComicBT pa ako neko ima bio bih veoma zahvalan da je podijeli sa mnom.
Također imam malih problema s Torrenthr.Pokušavam se ulogirati ali ne ide(vjerojatno krivi user ili pass).
Mailova imam samo dva i za oba koja sam pokušao piše da nisu u bazi.
Molio bih nekoga tko ima account da provjeri zašto sam bannan. User je ili Ikarus ili Ikarus01,ne sjećam se više.
Dugo sam bio neaktivan pa bi razumio da su me deaktivirali no čudno mi je da mi za mail govori da nije u bazi.
Hvala.
PS:Hvala Hackeru_X za Hd-space info dobro će mi doći.
Ako nekome treba tracker za mjuzu otvorene su registracije na mutracker.org
@Ikarus
Mogu ti pitat ako ti je bitno, al ako nisi bio dugo aktivan za pretpostavit je da je tvoj acc obrisan što objašnjava zašto ti mail nije u bazi.
Žicaj novi invite... ja nemam
@Ikarus
Mogu ti pitat ako ti je bitno, al ako nisi bio dugo aktivan za pretpostavit je da je tvoj acc obrisan što objašnjava zašto ti mail nije u bazi.
Rizla puno hvala na brzom odgovoru,ako ti nije problem pretraži u bazi usera za Ikarus i Ikarus01 ako se može.Mislim da je moguće pretraživanje usera jer je Hacker_X jednom tako nešto spomenuo.
Strpit ću se još svako malo neko daje invite.
Jedina stvar je da ne skidam previše torenta, a prijavljivao sam se barem svaka tri tjedna iz istog razloga da mi ne obrišu račun.
Npr. na bitspyderu nikad ništa skinuo, a profil mi još uvijek stoji tako da mi je jako čudno da su me bannali s torrenthr.
@Ikarus
Rizla puno hvala na brzom odgovoru,ako ti nije problem pretraži u bazi usera za Ikarus i Ikarus01 ako se može.Mislim da je moguće pretraživanje usera jer je Hacker_X jednom tako nešto spomenuo.
Strpit ću se još svako malo neko daje invite.
Jedina stvar je da ne skidam previše torenta, a prijavljivao sam se barem svaka tri tjedna iz istog razloga da mi ne obrišu račun.
Npr. na bitspyderu nikad ništa skinuo, a profil mi još uvijek stoji tako da mi je jako čudno da su me bannali s torrenthr.
Neaktivni računi (klase n00b i User) brišu za 60 dana..
dakle nestajes kompletno s trackera i mejl i username..
tih nickova sto si naveo nema...
regaj se ponovno
lp
Neaktivni računi (klase n00b i User) brišu za 60 dana..
dakle nestajes kompletno s trackera i mejl i username..
tih nickova sto si naveo nema...
regaj se ponovno
lp
Hvala na odgovoru.
HD-MKV ima otvorene registracije
HD-Space otvorene registracije, baš vidio, ne znam do kada.
Registracije su otvorene od 1 do 3 Rujna pa tko voli još stigne na dobar HD tracker da se registrira.!
Mislim da je neko trazio Audionews sad su su otvoreni pa pozurite.
poslano
dajem jos pozivnica svima koji pokazu da znaju seedati kao korisnik u prethodnom postu
THR, IPT, HDT, Cinemageddon, HD-MKV, TD, TL, GFT
Tražim privatni tracker koji ima puno filmova s njemačkim dubom. Seedanje nije problem jer imam Seedbox, bio bih jako zahvalan ako netko barem zna takav tracker...
jela ima netko mozda t3nnis.tv
dajem proofove kakve hocete
Plz treba mi invite za TL.
Pa ako netko ima viška....
Thx
Dobio, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala,....
Trazim pozivnicu za neki domaci tracker.
Tražim pozivnicu za torrentHR a imam za dati od Demonoid-a. Može PM. :)
Gle čuda trebam i ja pozivnicu za THR, a nije ni za odmet i od Demonoida
Hvala
tko hoce za demonoid neka se javi meni...Bio sam tu objavio no vidim u prvom postu da je to zabranjeno..pa edit :)
Nisam dost dugo otvarao demonoid, tko bi rekao da sam clan od 2008, stari se
Molio bih pozivnicu za torrenthr!
Hvala !
Nitko, hvala.
Nabavio na drugom mjestu.