Postoji li ova slika na netu?

poruka: 9
|
čitano: 1.990
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav, totalni offtopic.. izradio sam ovu reklamu za prodaju meda prije više od dvije godine, i htio sam je obnoviti, ali ne mogu nigdje pronaći ovu identičnu sliku.. pa ako bi itko ikako mogao pomoći u traženju, i eventualno pronaći tu sliku.. bio bi jako zahvalan.. :D pozdrav iz slavonije

slika reklame slika reklame
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 16:47 (eyeguard).
16 godina
neaktivan
Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
15 godina
neaktivan
RE: Postoji li ova slika na netu?

Tesko, TinEye ne pronalazi nista, cak sam i izrezivao da bih dobio bolji uzorak...

Ali imas strasno lijepih fotografija pcela na internetu sigurno ces naci adekvatnu zamjenu.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
neaktivan

Možda onda nađeš neku dobru među ovima. Belji se

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
15 godina
neaktivan

otkad sam za njega sazno, tineye mi je uvijek među prvim stranicama kojem posjetim kad se radi o ovakvim stvarima.. možda bi uspio nešto pronaći kada ne bi bilo tog natpisa..

btw: stvarno misliš da nisam googlo to već? hehe :D :D

15 godina
neaktivan

Zato sam ja izrezivao, cak sam i rotirao i ispravljao sliku jer je ono sto si uslikao neravno. Nisam nista pronasao...

Ali google image search bi ti za "honey bee wallpaper" trebao izbaciti svu silu odlicnih fotki koje bi mogao iskoristiti kao podlogu za novu reklamu, ne vidim zasto toliko zelis bas staru?

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
15 godina
neaktivan

da mi je baš odlična, ima tu zelenkastu pozadinu, i odlično paše takav žuti tekst.. al već sam napravio dva tri komada različita s drugim slikama, al sam htio vidjet tu, možda neko ima bolje oko od mene.. :D svejedno hvala na trudu :D

15 godina
protjeran
eyeguard kaže...

Pozdrav, totalni offtopic.. izradio sam ovu reklamu za prodaju meda prije više od dvije godine, i htio sam je obnoviti, ali ne mogu nigdje pronaći ovu identičnu sliku.. pa ako bi itko ikako mogao pomoći u traženju, i eventualno pronaći tu sliku.. bio bi jako zahvalan.. :D pozdrav iz slavonije

Jel imaš skener? zašto nepokušaš s skenerom.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan

riješeno davnih dana.. :D zaboravio sam update-at post (:

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice