Plaće policajaca i vojnika! zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 44.940
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Plaće policajaca i vojnika!

Dali netko zna kolika je plaća običnog prometnog policajca?
Vojnika?
Krim policije....Speicjalca....Vodića psa...?!?!

Trebam za školu...:)

Hvala unaprijed!

14 godina
neaktivan
Re: Plaće policajaca i vojnika!
hogar315 kaže...

Vojnika?

Hvala unaprijed!

Obični prometni vjerojatno nekih 5-6 tisuća kuna, sramotno bi bilo da imaju više, i tako ništa ne rade.

Vojnici vjerojatno 9-10 tisuća, što je premalo po meni jer svaki dan život stavljaju na kocku.

Krim policija, ako si inspektor to je nekih 11-12 tisuća. Specijalac nemogu odredit stvarno.

STOP ACTA!
15 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Obični prometni vjerojatno nekih 5-6 tisuća kuna, sramotno bi bilo da imaju više, i tako ništa ne rade.

Kakvi su to "obični prometni" policajci? Kolko god imali nije dovoljno vjeruj mi ..Glupo je ovo što si rekao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 15:38 (hrvoje_zg91).
14 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Kakvi su to "obični prometni" policajci.Kolko god imali nije dovoljno vjeruj mi ..Glupo je ovo što si rekao.

Pa oni koji doslovce samo stoje i zaustavljaju vozače.

Sakre se tamo ko pi*kice i zaustavljaju, onda svaki treće vozilo puste itd. A najčešće ne rade svoj posao nikako, mah, ACAB ;)

STOP ACTA!
15 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Sakre se tamo ko pi*kice i zaustavljaju, onda svaki treće vozilo puste itd. A najčešće ne rade svoj posao nikako, mah, ACAB ;)

Misliš da je to jedini njihov posao ? 

Znao sam "pic*kicu" koja je poginula u pljački banke,a prometni je policajac. Štoviše bio mu je to prvi tjedan na poslu. Misliš li da bi tebe zadovoljilo nekih 5-6k kn a da držiš glavu u torbi 8-10-12h dnevno,nebitno...

16 godina
protjeran
Plaće policajaca i vojnika!

Nemojte molim vas o tome kako vojnici stavljaju svoj život na kocku.

Prvo: u vojsci ima žena, koliko one vrijede kao vojnici jako je diskutabilno.

Drugo: vojnik nikad ništa ne radi, osim kad se zarati, a i kad se zarati pola ih ne radi ono što treba.

Treće: policajac može biti svatko, osim kad zagusti, ali tad ni policajci ne rade ono što bi trebali raditi.

Oprostite na off-topic-u. Recite čovjeku plate i zaključajte temu.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Drugo: vojnik nikad ništa ne radi, osim kad se zarati, a i kad se zarati pola ih ne radi ono što treba.

Treće: policajac može biti svatko, osim kad zagusti, ali tad ni policajci ne rade ono što bi trebali raditi.

1. Zašto nebi vrijedile? Ne kužim objasni mi ? U vojsci ima žena koje su u deset puta boljoj formi od mnogih muškaraca,uključujući mene i tebe zajedno. Ne govorim o admistrativnim radnicama u vojsci :) 

2. Ništa neradi ? Provjeri malo pa ponovo napiši post...čekam......

3. Nemože . 

16 godina
protjeran
hrvoje_zg91 kaže...

Evo, vojarna u mom gradu, napravljena prije 10 godina. Ima par tenkova i jedno hiljadu vojnika.

I nikad ništa ne rade, ni trava im nije pokošena. Moj susjed jedini nešta radi, a on je kuhar!

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
hrvoje_zg91 kaže...

Evo, vojarna u mom gradu, napravljena prije 10 godina. Ima par tenkova i jedno hiljadu vojnika.

I nikad ništa ne rade, ni trava im nije pokošena. Moj susjed jedini nešta radi, a on je kuhar!

Ti si iz BiH ako se nevaram jelda ? Mislim ima i kod nas takvih ,ali imam par poznanika u vojsci i nije baš tako kao se čini na prvi pogled da ništa nerade 

14 godina
protjeran
Mentalist kaže...

Netočno.

Žene itekako mogu biti dobri vojnici.

Ratovanje nije jedina funkcija vojske,kao takve.

Ne,ne može svatko biti policajac,pošto je za takav posao potrebna,među ostalim,vrhunska fizička sprema,a da ne spominjem ostale faktore..

Kako ne rade ništa?I među njima ima lijenčina i pokvarenjaka koji nisu zaslužili taj ,inače,vrlo važan posao,ali opet nije dobro da misliš da nijedan ne radi svoj posao kako treba.

Roćka
14 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
Volvox kaže...

Misliš da je to jedini njihov posao ? 

Znao sam "pic*kicu" koja je poginula u pljački banke,a prometni je policajac. Štoviše bio mu je to prvi tjedan na poslu. Misliš li da bi tebe zadovoljilo nekih 5-6k kn a da držiš glavu u torbi 8-10-12h dnevno,nebitno...

Neznam dal je to njihov posao:) Ja znam da ovaj moj susjed je prometni policajac i jedini mu je posao bit prometni policajac:) Nači ponedjeljak stoji na jednom mjestu, utorak na drugom, srijedu na ovom prvom i tako se mjenja.

STOP ACTA!
17 godina

Volvox kaže...

hogar315 kaže...

Vojnika?

Hvala unaprijed!

Vojnici vjerojatno 9-10 tisuća, što je premalo po meni jer svaki dan život stavljaju na kocku.

Krim policija, ako si inspektor to je nekih 11-12 tisuća. Specijalac nemogu odredit stvarno.

Oprosti, ali o čemu ti pričaš? Gdje to naš profesionalni vojnik stavlja život na kocku? Rata, a s time ni neke veće opasnosti, nije bilo više od 20 godina. Riskiraju vojni piloti koji voze ove raspadajuće MiG-ove. A prometni policajac, on već riskira svoj život. Zamisli situaciju, zaustaviš neku pijanu budalu koja eto ima pištolj kraj sebe u autu i prijeti ti njime. Tko tu onda riskira život? 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice