Parlamentarni izbori 2011 zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.283
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Parlamentarni izbori 2011

Vjerujem da ovdje ima dosta onih sa 18+ koji ce glasat na izborima, a i onih mladjih koji prate politiku, pa nek bace neki komentar.

Posto sam prije par mj. napunio 18, ovo su mi prvi izbori i odazvat cu se, cesto pratim politicku situaciju, pa sam odlucio dati svoj glas iako jos nisam 100% siguran kome...

HDZ bih u samom staru odbacio, smatram da su korupcijom napravili totalni kaos u drzavi, a stete u milijardama. 

SDP - vrlo lako da cu njima dati glas posto su oni glavni kandidati za pobjedu, a u isto vrijeme i oduzimam HDZ-u glas i ne pada mi na pamet gledati te kretene na vlasti. Iako mislim da ce SDP raditi isto kao i HDZ.

Hrvatski Laburisti - Njima bi sigurno dao glas da znam da ce pobjedit, al mislim da nemaju sanse kraj SDP-a.

Kakvi su vasi stavovi?

14 godina
neaktivan
Re: Parlamentarni izbori 2011

Politika zabranjena!

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
14 godina

O tome se raspravlja već dosta dugo u temi "Što se događa s našim društvom"... A i sukob je vrlo izgleda u ovakvim temama na relaciji SDP-Vjernici-HDZ.

18 godina
neaktivan
Re: Parlamentarni izbori 2011
Vuco FTW
15 godina

Ako cemo OT- NI JEDAN NE ZASLUZUJE GLAS GRADJANA!!!! A onog bjeloglavog supa treba nabit na ražanj...

Vaš ogorčeni državljanin RH

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★
16 godina
neaktivan

Na sva politička pitanja ću odgovarat Rambovim citatom;

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
17 godina

Uglavnom, naša je politika u k*rcu, tako da bi bilo pametno glasati za iste.

Razlog?

Pa ovi su se već dosta toga nakrali, ako dođu novi, oni će se strašno potruditi da ih dostignu.

U najgorem slučaju, ovi sadašnji su uništili sve što su mogli, možda ako uđemo u EU malo dotuku i Europu...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
odjavljen

Jasna je stvar i da ce drugi krast, al bogme ja vise ne mogu gledati onog milinovica, seksa i ostalu kompaniju, pa to je strasno. Onaj tko da glas HDZ-u je lud covjek, bio on katolik ili ne. 

18 godina
neaktivan

Ova tema je neprimjerna na  za ovaj forum. Koristim pravo da temu zakljucam s obzirom da je politicka i pretstavlja plodno tlo za trolanje i spamanje

Sekcija "Razno" - U sekciji "Razno" moguće je započinjati raspravu o temama koje se ne tiču direktno iličak ni indirektno računala. Ipak, forumašima se savjetuje da se svakako suzdrže od započinjanja bilo kakvih rasprava s političkim predznakom jer je ovo prvenstveno računalni i tehnički forum. Moderatori i administratori imaju diskrecijsko pravo brisati postove i čitave teme ukoliko im se učinida su neprimjerene forumu.

Kako prebaciti BUG DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde)
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 23:06 (Lazarus Long).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice