Otvaranje računa u banci

poruka: 5
|
čitano: 1.254
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Otvaranje računa u banci

Dakle,

Namjeravam se prijaviti za student servis, pa si želim otvoriti žiro račun u banci PBZ (već sam odavno punoljetan, dapače za 3 mj. ću navršit 19). Zanima me cijeli postupak: kakav točno račun trebam zatražiti, dali trebam nešto platiti, kakvu karticu dobijem, da li mogu koristiti karticu online.

Ispričavam se ako je tema otvorena u pogrešnom podforumu.

12 godina
neaktivan
Re: Otvaranje računa u banci
Imperijas kaže...

Dakle,

Namjeravam se prijaviti za student servis, pa si želim otvoriti žiro račun u banci PBZ (već sam odavno punoljetan, dapače za 3 mj. ću navršit 19). Zanima me cijeli postupak: kakav točno račun trebam zatražiti, dali trebam nešto platiti, kakvu karticu dobijem, da li mogu koristiti karticu online.

Ispričavam se ako je tema otvorena u pogrešnom podforumu.

Da je malo googlati ?!

Klik !

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
16 godina
neaktivan
Otvaranje računa u banci

Guglao sam, bez brige, al nigdje ne mogu naći koja kartica se dobije uz žiro račun ako ga otvorim u Rajfajzenu ili splitskoj banci.

17 godina
odjavljen
Imperijas kaže...

Guglao sam, bez brige, al nigdje ne mogu naći koja kartica se dobije uz žiro račun ako ga otvorim u Rajfajzenu ili splitskoj banci.

Pitao si za PBZ dobio si odgovor za PBZ koji izađe prvi na google-u. Ostale banke nisi ni spominjao, a ako nema na njihovim stranicama, sigurnije ti je zvati i pitati nego da ti tu netko napiše tko je otvarao račun prije xy godina.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
12 godina
neaktivan
Imperijas kaže...

Napisao si PBZ dobio si odgovor za PBZ!

Uz malo guglanja i to se nađe !

• Splitska banka

"Sredstvima na žiro računu raspolažete pomoću debitne kartice" (Izvor)

Debitne kartice Splitske banke : Visa i Maestro (Izvor)

• RBA

Za RBA nisam 100% siguran, ali ja mislim da se dobije Visa ili MasterCard.

Najbolje odi u banku i pitaj.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 21:07 (TheMenstalist).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice