Dok sam bio danas na predavanjima,umirao sam od dosade na jednome predmetu (klasika),odem na BUG forum i posjetim temu Dobra i loša iskustva s Bug oglasnika.
Tada mi je sinula ideja da ako postoji tema za iskustva trgovanja za BUG,pomislio sam zar nebi mogao napraviti nekakvu web stranicu za dijelenje iskustva trgovanja s Njuškala.
E sad,SVJESTAN sam koliko bi tu bilo posla i zezancije oko toga,te sam SVJESTAN da ću biti popljuvan od dosta vas što se tiče ove ideje zbog nekih razloga...
Inače,svjestan sam da bi ovo bilo užasno teško da sve sam ostvarim,no i ako budem sve sam radio,neću se žalit,jer ipak je ovo moja ideja i snaći ću se.....Imam malo viška vremena,i želio bih ga iskoristiti pametno.
Iskreno ni sam neznam zašto njuškalo nije uveo sistem ocjenjivanja prodavača kao što je slučaj recimo s ebayom,pa zato sam zamislio i da pokrenem ovu ideju....
Ono što mene zanima su vaša mišljenja,što VI mislite o tome.Svjestan sam da postoji mogućnost da će ova tema možda biti brzo lockana jer kakve ovo ima veze s BUG-om,al ovo je podforum OSTALO,pa sam mislio da možda mogu ovdje :(.
Pa eto,sva dobra i loša mišljenja su dobrodošla,no imajte na umu da vjerovatno većina vas koristi Njuškalo i za svoje svrhe,pa vjerovatno i sami znate kako je kada trebate recimo npr trgovati s nekime na BUG forumu recimo poštom a neznate dali je siguran trgovac.Ono što vjerovatno prvo napravit jer pogleate temu Dobra i lošta iskustva i pokušavate pronaći osobu na white listi nebiste li dobili smajlić na licu znajući da ćete možda dobiti novac/item kako spada.
Pozdrav svima :)

Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!