ko je sad tu lud, ja ili oni? po mom misljenju se ne isplati kupovati koristenu stvar zbog svega 10-20 pa cak ni 30% manje cijene. na 4000 kn ici usparati 200 kuna. ili 1500 na 14.000. meni to jednostavno nije dovoljno velika razlika u cijeni da bi riskirao da mi uredaj rikne. dali vi mislite da je tako "mala" razlika u cijeni isplativa rizika?
Svijet se promijenio, pa nečija očekivanja stara xy godina više ne vrijede. Ako netko može nešto što je kupio za 15000 kuna prodati sada za 14900 kuna, i nađe kupca, zašto to ne bi napravio? Zašto bi netko prodao nešto za 50% početne cijene, ako može prodati skuplje? Zato jer mu se pojedinci ovdje rugaju? I trgovci koji prodaju novo, itekako pretjeruju s cijenama. Jer mogu. Boli ih đon cipele za sve nas i što mi mislimo. Lupe cijenu i čekaju. Daju ponekad fiktivne popuste (dignu cijenu prije popusta, pa je s popustom vrate na punu cijenu od prije tjedan, dva). Prodaju stare modele, dok je do novih teško doći, a i papreno su skupi jednom kada dođu do nas. Tko misli da će proći super povoljno u ovom ludom vremenu, želim mu svu sreću ovog svijeta.