evo od mene pica...upute: pije se dok je vruce
Ništa bolje od molotovljevog koktela. Ajde neka barmen smiksa još jedan
hehe ostalo je još...ostali su otišli u krpe da se pronude što prije za jutarnju spamarilicu prema 600.str na bricu
Dobra vecer svima.
Laku noć svima!!
Laku noć svima!!
ode i ja brzo...
evo mene. gotova instalacija nakon malo muke.
idem sad još samo instalirat aviru i comodo internet security
Večer pospanci.Evo ću kratko pišem sa starog kompa,a on ne radi baš kad sam sve bolje dijelove povadio i stavio u onaj novi koji slažem.Ma nikako da završim,te me *ebe ovo,te me *ebe ono.Prvo se nije htio upaliti.Ionako sam čekao novo napajanje,pa reko hajde budem popodne.Onda nikako da mu nađem CD-ROM u BIOSu,pa šaltaj kablove na IDE 2 da to nekako prošljaka.I nakraju kad nikako nije išlo zamjenim mjesta HDDu i CD-ROMu i ispstavi se da IDE 2 ne šljaka.Sva sreća pa ima SATA konektore pa ću tu nešto iskemijat.E,da premjestio sam sve žive i nežive jumpere isto al mu nije bilo lijeka.Sva sreća da znam čitati nacrte i da volim prtljati oko struje pa sam se malo snašao u manualima.Seneka dobar ti je De Niro...
ja vas sve pozdravljam. laku noć!
ja vas sve pozdravljam. laku noć!
Laku noć, i ja ću još malo.
EDIT: ode i ja, noć svima i od mene :D
Kakve ste vi nespavalice, pf
Laku noć svima
Pa zar nitko da otvori pospance.Nekad je to bilo neizostavno.Dobar večer!Da se javim na prijavak,nisam stigao ranije.Šljaka,kontrole i tako to...
dobra večer generale! šta je ovo? nigdje nikog...
Pa zar nitko da otvori pospance.Nekad je to bilo neizostavno.Dobar večer!Da se javim na prijavak,nisam stigao ranije.Šljaka,kontrole i tako to...
dobra večer generale! šta je ovo? nigdje nikog...
Večer, očito sve uhvatio san
Loging in:
User name: Oly_E3
Password: ******
Kod mene sve uobičajeno!
Dobra večer i laku noć. Došao sam pozdraviti i odoh u krpe jer sam mrtav umoran.
Pozdrav društvo. Da i ja malo navratim ovdje nakon nekog vremena. Što ima novog kod vas?
Kod mene sve uobičajeno!
kod mene također.
kiša tepe cijelo vrijeme...
jučer instaliro sedmicu pa ju sad uštimavam i tak...
Dobra večer i laku noć. Došao sam pozdraviti i odoh u krpe jer sam mrtav umoran.
laku noć!
Idem i ja malo ranije lec, laku noc ekipa
Mora da će snijeg! Ti ode a obično vidim zelenu točkicu kod tebe do najdulje u noć! :))
Večer svima koji su tu!
Bok svima kaj se dela, ti bokca pa svi se ukrparili kaj se moze onda laku noc hrkacima!
Bok svima kaj se dela, ti bokca pa svi se ukrparili kaj se moze onda laku noc hrkacima!
Da i ja se pitam što im je! Stvarno je zlatno doba nespavalica prošlo!
Ovo mora da je mračni srednji vjek!!
ja vas sve pozdravljam... laku noć!
Mora da će snijeg! Ti ode a obično vidim zelenu točkicu kod tebe do najdulje u noć! :))
Večer svima koji su tu!
Ništa čudno kad mi komp stalno radi, večer svima :D
Prestao ti je driver raditi... Provjeri stabilnost grafičke (furmark), ako je stabilna, onda je grafička imala svojih 5 minuta ;)
večer!
sad mi se dogodilo nešto čudno. čitam tekst i samo odjednom se ekran zacrni i nakon 2-3 sekunde ponovno dobije sliku i pokaže se ova obavijest. zbog čega se to dogodilo? ima neko ideju?
Vidim imaš 185.93 verziju drivera!
Mislim da imaju noviji driveri, nedavno ja na sestrin comp instalirao 191.07
http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_32bit_191.07_whql.html
Mislim da imaju noviji driveri, nedavno ja na sestrin comp instalirao 191.07
http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_32bit_191.07_whql.html
to su stari driveri jer nisam još ni instalirao nove. kad sam instalirao sedmicu, tako sam i ostavio. nisam stigao (čitaj: nije mi se dalo) ima vremena...
Samo da se javim da sam zavrsio 5 radova za likovno (na satu se tesko radi) i spreman sam za svadju ako ne dobijem 5.
Sta ima kod vas?