http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20121103235339/uncyclopedia/images/f/fb/Fuck.gif
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20121103235339/uncyclopedia/images/f/fb/Fuck.gif
Hhaahah opasni ste
Bome jesmo.
Otvoreno!
Večer...
Večer i laku noć
Otvoreno.
Neko neka brzo počisti birc jer je tam sve ostalo zasvinjeno.
Tko je zadnji postao taj ili ta čisti i to generalku sutra bude bila inspekcija.
Otvoreno.
Neko neka brzo počisti birc jer je tam sve ostalo zasvinjeno.
Dobra večer svima...
Očistit će tko je zadnji ostao, meni je čišćenja preko glave.
EDIT: Di je Mind, koliko ih se prijavilo na natječaj?
Dobra večer, porezni inspektor, molim vas da mi pokažete kasu i račune.
Ja još malo pa doma sa dežurstva... nisam noćna ptičica, no budite pozdravljeni :)
Minda je preuzela brlja ili negdje okolo po sokaku brlja...
Ona darkerica ima i prozore oprati i to s obje strane, nemre to više tako.
Večer...
Dobra večer, porezni inspektor, molim vas da mi pokažete kasu i račune.
Ja još malo pa doma sa dežurstva... nisam noćna ptičica, no budite pozdravljeni :)
MACA?????
Iiiiiiiiiih et na kad god počne zabava u drugoj birtiji doleti šef i zatvori vrata...to je ko da počneš jehehebat i dođe neko i kaže ti eee nema dalje sad mos samo desanku uposlit...partibrejkeri
Ha, kakva maca, nema mace, o čemu pričaš, ne možeš ništa dokazati :)
Ha, kakva maca, nema mace, o čemu pričaš, ne možeš ništa dokazati :)
Znam, znam to je među vama, ok poštujem to.
Minda je preuzela brlja ili negdje okolo po sokaku brlja...
Ona darkerica ima i prozore oprati i to s obje strane, nemre to više tako.
El ovo darkerica mene ide? Kud baš meni prozore. Ja sa svojih metar i žilet nemogu bez ljestvi ništa. Još ću se strmeknut dole pa ćete mi odštetu plaćat
El ovo darkerica mene ide? Kud baš meni prozore. Ja sa svojih metar i žilet nemogu bez ljestvi ništa. Još ću se strmeknut dole pa ćete mi odštetu plaćat
A tebe naravno tko bi mogao zapamtiti taj nick i ispravno ga napisati i ne popušiti tužbu?
Malo sam zabrinut za onu tvoju žemsku polovinu u tebi.
Tipp: desanka?
Nema "ona" tog, ima 2 muške
Nema "ona" tog, ima 2 muške
Pa da malo je sumnjivo, inaće prigorke su vrsne slastićarke a tu nismo ni palačinke probali kad smo kod toga.
Tko je rekao lubenica da ga vidim?
Šta nas je to došla inspekcija reketariti?
A tebe naravno tko bi mogao zapamtiti taj nick i ispravno ga napisati i ne popušiti tužbu?
Malo sam zabrinut za onu tvoju žemsku polovinu u tebi.
Cccc napisala sam tak zato jer nas vi muški stalno jurite iz sobe u sobu
U povjerenju i ja sam zabrinuta za svoju žemsku polovicu...nekak je sve tiša i tiša
Pa da malo je sumnjivo, inaće prigorke su vrsne slastićarke a tu nismo ni palačinke probali kad smo kod toga.
Mislim da je ipak prigorec, a ne prigorka xD
Ma jok Maca malo navratila.
U povjerenju i ja sam zabrinuta za svoju žemsku polovicu...nekak je sve tiša i tiša
Koješta, obićno vas jurimo iz sobe gdje krmežljte ili gledate turke prema kuhinji jer od gladi padamo s nogu.
červe,po drugi put,pomfrit i lubenica(oliti dinja) su smazani,sad bi se moglo ić leć :)
červe,po drugi put,pomfrit i lubenica(oliti dinja) su smazani,sad bi se moglo ić leć :)
Ak se ti ne zadripaš nisi posao obavio dobro.
Mislim da je ipak prigorec, a ne prigorka xD
prigorke slastičarke?odkad?
Ma jok Maca malo navratila.
Koješta, obićno vas jurimo iz sobe gdje krmežljte ili gledate turke prema kuhinji jer od gladi padamo s nogu.
et vidiš zašto kažem da me brine moja žemska polovica, nit krmežljim,nit gledam turke(ružni su mi) i stalno me ganjate sim-tam. Sve mi se čini da će Aliserka ostat jedino žemsko tu
EDIT: btw di je Aliser danas...sve mi fali ona njezina žemska sa slike
Odoh jer vidim ovo ide u krive vode...
Ugodna vam noć i dobru zabavu.
Jel me neko tražio :D