- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naletjelo u prolazuslušam NOVE pjesme od raznih pjevača-pjevačica 2013 pa pustim malo i nastavim dalje
Koliko vidim slušaš smeće, a ne pjesme...
A kud lijeva jbt, lijevi si ti xD
Ma gledo sam na netu slike od Angie Varona nije mi nešt pa sam rekao da na toj prvoj slici koju si stavio bolja mi je lijeva što daje pusu
Naletjelo u prolazuslušam NOVE pjesme od raznih pjevača-pjevačica 2013 pa pustim malo i nastavim dalje
Koliko vidim slušaš smeće, a ne pjesme...
Tebi su pjesme narodnjaci
Tebi su pjesme narodnjaci
Za mene je pjesma nešto što se da slušat, a ne ove kojima je najveći uspjeh u karijeri izbacit sise i poskakivat uokolo dok falšaju 95% pjesme...
Opa ta njena slika nije loša ova može proć
De šta mi je to na prozoru Deawood otjeraj toooo!!!
Mislio sam da mi mali neče skočit na ovu pjesmu ali bogati je ufff sad ga treba spustit
Nisam znao da se furaš na ovakve pjesme :D
Ma ne bezveze sam samo preslušo inače slušam samo stranu glazbu ovo domaće i narodno nevalja ništ!
Ma ne bezveze sam samo preslušo inače slušam samo stranu glazbu ovo domaće i narodno nevalja ništ!
Mda...
http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/veseli-kutak-bug-forum-birc--06h-22h/3824525.aspx
Slučajno je 2x u 2 dana taj link u tvom postu
Sve to fake 'n' gay!!
Metal in tha heart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sekunda Stairway to Heaven vrijedi više nego cijeli pop-techno-šit svijet.
A pazi nemoš reč da nije kao osoba zgodna u privatnom životu isto kao Jelena rozga,severina idr
Što se tiče pjesme boli me kakva je ja gledam tijelo
Jesi cuo za Playboy?
P.S Severina je užasno ružna, kao da ju je neki crnjo iskitoval.
Sve to fake 'n' gay!!
Metal in tha heart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sekunda Stairway to Heaven vrijedi više nego cijeli pop-techno-šit svijet.
Ima odličnih stvari koje volim, Stairway to Heaven je jedna od tih, al sere mi se na bezvezno deranje u nekim pjesmama...
A pazi nemoš reč da nije kao osoba zgodna u privatnom životu
Mogu. Upoznao sam ju i mogu to reć.
Jesi cuo za Playboy?
P.S Severina je užasno ružna, kao da ju je neki crnjo iskitoval.
Možda i jest, nikad se ne zna
Onu pjesmu koju sam gore stavio nisam stavio zbog vokala nego zbog jeb*čkog riffa.
Najgore je kad se dobra "melodija" usere bljutavim vokalima...meni to pokvari cijelu stvar...
Slušam: Jazz, Blues, od Classic i Pshyodelic do hard rocka, heavy metal i thrash metal (ne trash nego thrash, ogromna razlika).
Ne podnosim: Pop, narodnu (pod to se odnosi od onih zagorskih do najvišeg stupnja turbo folka), SVE vrste techna i ostalih sranja.
P.S ne slušam gregorijansko pjevanje
Simple.
Ej Aliser šta ti slušaš od glazbe?
Mm, JB i 1D <3
Odakle mene izvuče xD
Slušam ti rep uglavnom i rock/metal muziku.
Uglavnom bendovi tipa linkin part, P.O.D., 3 doors down, salvia, rise against i tako te.
A što se rep-a tiće, najviše Eminem, 2pac, Marchelo i još neke srpske underground repere.
Mm, JB i 1D <3
Koji vrag je Mm?
Odakle mene izvuče xD
Slušam ti rep uglavnom i rock/metal muziku.
Uglavnom bendovi tipa linkin part, P.O.D., 3 doors down, salvia, rise against i tako te.
A što se rep-a tiće, najviše Eminem, 2pac, Marchelo i još neke srpske underground repere.
Eminem
Mm, JB i 1D <3
Koji vrag je Mm?
Miley Myrus?
Miley Myrus?
Ovo drugo smeće sam skužio, al mm nikako...