Tu smo tu smo
Samo ti...mislim, nije da ne cijenim svakog gosta, ali...mogao si povesti još nekog!
Tu smo tu smo
Samo ti...mislim, nije da ne cijenim svakog gosta, ali...mogao si povesti još nekog!
Tu smo tu smo
Ima me i previše za tebe
Ima me i previše za tebe
HAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Rano je. Pod nespavanjem smatram period između 02:00 do 07:00 dok sam naravno, bez sna. Gornji post ide u Humor i smiješne slike, ako se su-učesnici slažu i pod pretpostavkom da neću popušit žutog.
Rano je. Pod nespavanjem smatram period između 02:00 do 07:00 dok sam naravno, bez sna. Gornji post ide u Humor i smiješne slike, ako se su-učesnici slažu i pod pretpostavkom da neću popušit žutog.
Ja ne bi...
Ja ne bi...
Ja bi...
Ona ne bi...
klasika.
Ja ne bi...
Ja bi...
Ona ne bi...
klasika.
Ajde onda...slobodno.
Imaš moje dopuštenje.
Vidim veselo kod vas
klasika.
Ajde onda...slobodno.
Imaš moje dopuštenje.
E, ekipa dok se vi dogovorite, polako postajete slavni u temama Smiješne slike i Humor Sorry, al sam morao. NHF
Tu smo tu smo
Ima me i previše za tebe
Bok svim nehrkalicama, je lako je to tvrdit no moraš takvu udarničku tvrdnju i poduprjet dokazima sa ovjerom javnog bilježnika normalno bez toga ništ fučkaj ga.
večer :)
Tu smo tu smo
Ima me i previše za tebe
Bok svim nehrkalicama, je lako je to tvrdit no moraš takvu udarničku tvrdnju i poduprjet dokazima sa ovjerom javnog bilježnika normalno bez toga ništ fučkaj ga.
Stari, mislio sam prvenstveno što se mase tiče.
Ako 100 kg čistog mesa žive vage nije dovoljno, fučkaj kašiku anšiku onda.
U ovakvim situacijama gore, u profilu korisnika nedostaje podatak o težini, odnosno masi korisnika
Stari, mislio sam prvenstveno što se mase tiče.
Ako 100 kg čistog mesa žive vage nije dovoljno, fučkaj kašiku anšiku onda.
Kak da ja znam na kaj si ti mislil, jer ima par smjerova ili pravaca fučkaj ga kaj ne.
Večer.
Don Juan...totalka.
Ja mislim da je najgora stvar kad se čovjek zaljubi, a ljubav mu ne bude uzvraćena..
Komentari?
Večer
Dap, dijelimo isto mišljenje...
Jao još četiri sata pa na posao... da li da do tada igram BF3 ili Sleeping Dogs?
Jao još četiri sata pa na posao... da li da do tada igram BF3 ili Sleeping Dogs?
Ili možda da spavaš ? :D
BF3
(Bacao online kockicu i ispalo neparno, dakle BF3)
OPEN
večer :)
Kak je pusto ovdje u zadnje vrijeme, očito ljudi vole spavati
a možda su u šumi?
a možda su u šumi?
Ja bi rekao da si ti rastjerao ljude svojim kaubojskim kartonskim ponašanjem
Ljudi se boje pojaviti na forumu poslije 10, da nebi prekršili neki policijski sat
a možda su u šumi?
Ili u bunaru
jbt. ovdje nisam dugo bio
Ja bi rekao da si ti rastjerao ljude svojim kaubojskim kartonskim ponašanjem
Ljudi se boje pojaviti na forumu poslije 10, da nebi prekršili neki policijski sat
i bolje im je :)
Ili u bunaru
jbt. ovdje nisam dugo bio
ili u šumi :)
ili u krevetu :))
vecer