Dobra večer svim nespavalicama.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj film Svećenikova djeca, ostalo ćeš sam zaključiti....
Provjeri dobavljača i prodavača....
Provjeri dobavljača i prodavača....
prodavačica je provjerena :)
prodavačica je provjerena :)
Prepipaj tj pretraži ti to još jednom, dvaput je dvaput...
Prepipaj tj pretraži ti to još jednom, dvaput je dvaput...
a Fata je Fata :)
Dobra večer svim nespavalicama.
O pa i ti si malo navratil, tebe baš ne viđamo često među nehrkalicama koja te sila načerala vamo?
Nisam uspjela zaključat birc ali otključavam ovaj!
I bolje nek rambo posprema...
Većer...
Večer svima.
Evo, vidim sada da je torrente opet aktivan
I bolje nek rambo posprema...
Većer...
Ma nisam htjela ispast lijena, kužiš...
Ma nisam htjela ispast lijena, kužiš...
Žišku, ma prvo je sve zamrvio s čipsom a potom je prolio neku juhu po stolu i podu i pravi se levat, tko ja... ma neee...
Žišku, ma prvo je sve zamrvio s čipsom a potom je prolio neku juhu po stolu i podu i pravi se levat, tko ja... ma neee...
A još nije riješio probleme s knjiigom...
Dobra večer svima....
Kakvi problemi s knjigom?
Loka na đemdo...
Znaš onu staru platit ću sutra.
Znaš onu staru platit ću sutra.
Ahaaaaaaaaaaa...a recesija je...nema se.
Bok svim nehrkalicama, i ja se pitam kakva to knjiga valjda ne misli ovu koja se nalazi pod jednom nogom od stola itd.
Usput eto sad na HTV1 ide nova krimi serija, ima 12 epizoda a svaka epizoda je koštala 800 000 kuna. Da dobro ste pročitali iso miki žali bože love, na kaj su oni bacili lovu koje rasipničke budale no ostavimo to za posebnu temu.
Bok svim nehrkalicama, i ja se pitam kakva to knjiga valjda ne misli ovu koja se nalazi pod jednom nogom od stola itd.
Usput eto sad na HTV1 ide nova krimi serija, ima 12 epizoda a svaka epizoda je koštala 800 000 kuna. Da dobro ste pročitali iso miki žali bože love, na kaj su oni bacili lovu koje rasipničke budale no ostavimo to za posebnu temu.
To si pročitao u 24 sata.
A ne ove cifre se poklapaju sa onima u knjizi, vjerojatno je pobrkao lončiće....
A negdje moraš saznat da, no ovaj ulupani iznos love je nažalost točan jel.
Šokirana sam...i razočarana...ne volim ljude koji kupuju 24 sata. Najveće smeće od novina ikad.
Rambox, ne volim te.
Šokirana sam...i razočarana...ne volim ljude koji kupuju 24 sata. Najveće smeće od novina ikad.
Rambox, ne volim te.
Ne voli ni on sebe ali voli čips i pivo.
Rambox, ne volim te.
Novine su smeče da kaj drugo, no informacija je točna u današnja krizna vremena to je užas na kubik koje rasipništvo HTV-a. Na kraju pa ko uopče danas kupuje bilo koje novine, naklade su opčenito u padu sve se manje kupuje ja jedino kaj kupim povremeno su specijalizirani časopisi za ribiče ostalo baš ništa i tako več puno godina.
Rambox, ne volim te.
Ne voli ni on sebe ali voli čips i pivo.
Voli on sebe, voli...itekako.
šta svi spavate?
Dok ste u kinu nemojte jest kokice i zaljevat s Coca Colom, mozete imat neugodno iskustvo u wc-u. Prosli put mi se isto dogodilo, a danas sam samo potvrdio.
Ubuduce kombiniram Tacose sa nekim negaziranim sokom.
Ima li budnih?
Ima li budnih?
ima :P
Prošlo je 13 minuta od otvaranja,a dalje ni žive duše...
Tu smo tu smo