Večer ljudi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Laku noć.

Večer svima..
Noć...
Open!
Večer.
Open!
Večer.
Dobra večer svima...
Pa tebe je krenulo s otvaranjima.
Kad niko drugi neće da otvara q.q
Vecer, evo i mene po prvi puta u ovom threadu :D
Bas sam dosao iz kafica, ucio curu koristit smartphone ( dobila HTC Explorer na produljenje pretplate ) .. Zaista me fascinira to kako cure ne privlace takve stvari, tj. privlace ih stvari ko stvari, no kako ih odbija zelja za ucenjem neceg takvog :/ Dok me npr. fascinira kako evo bas moja zenska, a i vecina drugih cura, moze / mogu ucit / strebat se stvari za skolu ..
WOMEN's LOGIC I guess :)
Večer ekipa.
Pa to je samo Slovenija (sjeverni Balkan).
Ajmo ekipa, i meni treba brz odgovor.
Imam Asus 7850.. instalirao sam ponovno sve sa CD-a.. e sada, sučelje izgleda "staro" u "catalyst" -u, dok sam nedavno skinuo sa njihove stranice najnoviji catalyst, driveri bla bla.. ali mi nije prikazivao graficku pod 7850 nego series 7000.. I tako instaliram sa CD-a. I idem provjeriti za update, i kaže THIS VERSION IS UP TO DATE, a NEMA ŠANSE DA JESTE... if u know what I mean
Kako da instaliram najnoviji driver/update za moju graficku, ili catalyst, ali da potom ne prikazuje series 7000 tj uopce ne prepoznaje model graficke..
Fino skini 12.4, to su zadnji koji su meni radili normalno.
Ajmo ekipa, i meni treba brz odgovor.
Imam Asus 7850.. instalirao sam ponovno sve sa CD-a.. e sada, sučelje izgleda "staro" u "catalyst" -u, dok sam nedavno skinuo sa njihove stranice najnoviji catalyst, driveri bla bla.. ali mi nije prikazivao graficku pod 7850 nego series 7000.. I tako instaliram sa CD-a. I idem provjeriti za update, i kaže THIS VERSION IS UP TO DATE, a NEMA ŠANSE DA JESTE... if u know what I mean
Kako da instaliram najnoviji driver/update za moju graficku, ili catalyst, ali da potom ne prikazuje series 7000 tj uopce ne prepoznaje model graficke..
Windows update.
Instaliram 12.6....
Sutra i preksutra se moram budit u 7.30
Ekipa trebam pomoć.
Instalirao sam Windows 8 Release Preview na particiju od 20 GB. I sad kad probam bootati u Windows 7 mi se automatski pojavi Automated repair, ne mogu normalno bootati.
Neznam zašto, niti što da napravim, a treba mi radi nekih drivera.
Ovako izgledaju particije:
Ima li pomoći?Ja svaki dan iako sam bez nekih velikih obaveza stavim alarm u 8:00, probudim se, stavim ga da zvoni u 9:00, zvoni, stavim 9:15 i tako u krug.. koji horor, sta sebi od zivota cinim..
Ekipa trebam pomoć.
Instalirao sam Windows 8 Release Preview na particiju od 20 GB. I sad kad probam bootati u Windows 7 mi se automatski pojavi Automated repair, ne mogu normalno bootati.
Neznam zašto, niti što da napravim, a treba mi radi nekih drivera.
Ovako izgledaju particije:
Ima li pomoći?
Arch, Gentoo, Slackware i, kao što reče Bobica257, LFS uvijek mogu biti rješenje.
Ima li pomoći?
Pretpostavljam da ti je Sedmica na D? Imaš instalacijski dvd? Ako imaš ,bootaj PC s dvd-om ,idi na Repair i onda na Startup Repair. To bi trebalo srediti stvar.
Poslije ,ako ti fali Osmica ,ubaci ju u boot loader s EasyBCD-om. Jedino kaj onda nećeš imat lijepi ,novi ,plavi bootloader Osmice ,nego obični crno-bijeli.
Ne naslađuj se ,to se i tebi može sutra dogodit!!
Ima li pomoći?
Pretpostavljam da ti je Sedmica na D? Imaš instalacijski dvd? Ako imaš ,bootaj PC s dvd-om ,idi na Repair i onda na Startup Repair. To bi trebalo srediti stvar.
I događa se ako ne prođe po tvom prijedlogu lijepo reinstall i vozi. Prije nekih mjesec dana sam 3 puta reinstalirao windowse na jednom računalu na poslu. Nakon instalacije AutoCAD-a niti jedan pisač nije bio vidljiv, nije pomagao nisystem restore. Na kraju je ispalo da moram enablati Bluetooth Support Services i nakon toga sve radi.
K tome Unix uživa u takvim začkoljicama.
Ma to je running joke među nama, moja neuspješnost da uspješno uvedem Linux na svoj PC
Hvala na pomoći, probati ću :)
večer ekipa.šta mai

Hvala na pomoći, probati ću :)
A misliš da ja sam mislil ozbiljno?
I događa se ako ne prođe po tvom prijedlogu lijepo reinstall i vozi. Prije nekih mjesec dana sam 3 puta reinstalirao windowse na jednom računalu na poslu. Nakon instalacije AutoCAD-a niti jedan pisač nije bio vidljiv, nije pomagao nisystem restore. Na kraju je ispalo da moram enablati Bluetooth Support Services i nakon toga sve radi.
K tome Unix uživa u takvim začkoljicama.
Ako to ne prođe ,ostat će na Osmici ,yebi ga!!