kaj nemate vi život
imamo momce, a trenutno se odmaramo od njega...
ok, mentalist kaze da nema zivot osim buga, al to je pojedinac
kaj nemate vi život
imamo momce, a trenutno se odmaramo od njega...
ok, mentalist kaze da nema zivot osim buga, al to je pojedinac
Vecer, ode jos malo jednu, dvije runde BFBC 2 pa u krpe!
Ajd, kad ste već tu, treba mi love doctor.
Ima jedna cura, daje mi dvoznačne signale.
Malo mi piše srca, javlja mi se, kaže mi da kad me prvi put vidila da sam joj s ejako svidio itd...
Onda ja njoj kazem da se i ona meni sviđa, javim joj se, i od tad 0 bodova, pričamo tu i tamo, al' ide unazad.
Savjet?
\o/ love doctor has just landed x) procitaj moje postove zadnjih par strana za dokaze o praksi i prijašnjim iskustvima
cura se vrlo vjerojatno lagano zaljubi, prema tvojoj izjavi "kad me prvi put vidila da sam joj s ejako svidio", a sad nije sigurna koliko joj se sviđaš kad se malo ohladila
2 rješenja, odi opet s njom van i opet ju šarmiraj i da se opet zaljubi u tebe, drugo rješenje, odmahni rukom od nje i nađi drugu =)
Ne mogu imat mrežicu radi usranih "škura" ako znaš na što mislim...živio bi u vječnoj tami
Ne mogu imat mrežicu radi usranih "škura" ako znaš na što mislim...živio bi u vječnoj tami
Da, a ništa, onda ih tamani ručno.
Ajd, kad ste već tu, treba mi love doctor.
Ima jedna cura, daje mi dvoznačne signale.
Malo mi piše srca, javlja mi se, kaže mi da kad me prvi put vidila da sam joj s ejako svidio itd...
Onda ja njoj kazem da se i ona meni sviđa, javim joj se, i od tad 0 bodova, pričamo tu i tamo, al' ide unazad.
Savjet?
Pitaj je da odete van ako izmisli neku obavezu,nista od toga ...u drugom slučaju
Pozdravljam ekipu...
Javljam vam se iz Njemacke! Lipo mi ovdje samo sto nema trgovina hardverom kakvih bi ja htio!
\o/ love doctor has just landed x) procitaj moje postove zadnjih par strana za dokaze o praksi i prijašnjim iskustvima
cura se vrlo vjerojatno lagano zaljubi, prema tvojoj izjavi "kad me prvi put vidila da sam joj s ejako svidio", a sad nije sigurna koliko joj se sviđaš kad se malo ohladila
2 rješenja, odi opet s njom van i opet ju šarmiraj i da se opet zaljubi u tebe, drugo rješenje, odmahni rukom od nje i nađi drugu =)
Et poklopilo se da kad će ona bit na moru da ću i ja bit, u istom mjestu, i dogovorili smo da cemo si pravit drustvo ^^
jos sam tu, ...
nadam se da cu s vama dozivjet i svoju 18 godinu :-)
jos sam tu, ...
nadam se da cu s vama dozivjet i svoju 18 godinu :-)
e to su bile godine
mind kakvati je to bubetina na profil pic? Vidim samo pozu mjenja kroz vrijeme
Giant Leopard Moth a.k.a Hypercompe scribonia
Ja vas pozdravljam i zelim vam laku noc!
Vidimo se kad se vratim doma!
laku noć dobri čovječe \o/
laku noć dobri čovječe \o/
Indeed
jbmu...
Mogao bih i ja, valja radit sutra.
i poslije na upis ocjene
Btw, ak je entko iz ZG, kja je sad fora s pokazima za zet?
pojma nemam...
Mogao bih i ja, valja radit sutra.
i poslije na upis ocjene
Btw, ak je entko iz ZG, kja je sad fora s pokazima za zet?
Fora je šverc
Ima li tko budan?
Evo ja ne spavam... opet ljubavni jadi... ali bit će to ok jer noćas je PREKID!
Jao više stim ljubavnim jadima svako
jao oaj.. :) laku noc
OTVORENO!!!
Večer...
Večer ljudstvo
Hebeš njega. Gdje su distributeri?