ja sam do sad radio boost za wifi signal, i sad bi bilo vrijeme da odem spavati...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sad poslao kolonijalni brod da mi kolonizira plane na 6. poziciji, fala bogu da sam nasao tak dobru tu su najvece šanse za puno polja.....
Jucer sam napravio rekord u spavanju cak 15h, od 1h ujutro do 16h popodne...
sutra tj. danas nema staraca kod kuce pa nemoram citat "zločin i kaznu"...
nemam sta igrat vec sam sve prosao, jedino malo crysis igrat bez sifri , suljat se koreancima iza leđa u misiji recovery ili relic. To sam jedan dan probao malo taktizirat,šuljat se,sakrivat..., i mogu reći da bih sada crysisu dao ocjenu 93% sa patchem 1.2 i 5.1 zvučnicima.
Da bar imam gta 4...
Smrzo se na trgu na dočeku i idem spat!
evo listan forum pa ću malo na gta i drkica pa spavanac he he

evo samo da se malo javim kad nikog tak dugo nema ovdje,pa de ste ljudi.
night gamer=)
night gamer=)

pozz, ja idem odigrat još zadnje 2 misije Deadspace, da više završim tu igru.
dobra je al nikako da uhvatim vremena da je pređem
dosada, ubit ću se dajte neki film, seriju, pisme bilo šta....................................Tempo has reached critical level.................................
ja ti preporučujem da si skineš igru World of Goo
bla bla bla
igram cod
bla bla bla
svinjokolja FTW, lol.
btw, včrs sam se dobrano naživcirao sa novom TV, koji su to retardirani gadovi, ne mogu pustit da pogledamo Rambo u miru;
zamislite samo podijelili su ga u 2 dijela, između ubacili boks meč (koji nažalost nije bio nimalo napet), i unutar svega toga jedno barem pola sata reklama..... znači da su film prekidali barem 5 puta. a baš je dobar film.
ma gori su od RTL.
JA dana nikud nisam isao,bilo dosadno...pa puknuo ciscenje starog PCa,nedavno napunio 5 godina;) oa je bilo vrijeme da izbacim svu prasinu sto se nakupljala...usput me nesto puklo pa obojao kuciste u meni prehebenu plavu boju (onako standard mi jadno izgledalo),pa nisam imao mira,rastavio monitor pa i njega obojao...sad imam viska boje i smisljam sto sa njom...^^
svinjokolja FTW, lol.
btw, včrs sam se dobrano naživcirao sa novom TV, koji su to retardirani gadovi, ne mogu pustit da pogledamo Rambo u miru;
zamislite samo podijelili su ga u 2 dijela, između ubacili boks meč (koji nažalost nije bio nimalo napet), i unutar svega toga jedno barem pola sata reklama..... znači da su film prekidali barem 5 puta. a baš je dobar film.
ma gori su od RTL.
Ja ću reći da surfam po internetu i dopisujem se MSNom ;)
Hebem ti cod 4 i glupi ping od 170ms. Ja pocnem pucat po liku(ja sav sretan evo 10 bodova), kad ono on mene ubije, zato sto ima mali ping aaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Hebes glupi xfire, danas instalirao cod 4 na comp pa patch 1.6, pa 1.7 i xfire. Nadem cod4 server na xfire-u i dvoklik na njega, ono se pojavi crni ekran ali nigdje nepise connecting i 1,2,3... , nego me samo izbaci ko da niceg nije bilo. Sve sam to isto napravio na lapu,ali na lapu udem u server i igram, a isti windowsi, sve isto instalirano???
A na lapu igram sa hd3470 na rezi 800x480 i dobim 60fps-a dok bi na compu dobio barem 200-500fps-a
Ak zna netko zast neradi nek kaze...
pa zar ti treba više od 60 fps, lol ?
ja upravo završio Dead Space, napokon
pa zar ti treba više od 60 fps, lol ?
ja upravo završio Dead Space, napokon
e jbg, takvi su ti laptopi..... nema gejmanja osim ako ne daš 2000+ eur. a i tada će biti ugodnije igrati na stolnom računalu :P
pfff, spavao danas od 20h do 1 u noći, sad se probudio, pa malo na COD, pa malo surfati...
kak ste ljudi, gdje ste bili za novu, sta ima :D
Evo bas odo igrat cod2 pa do kad cu moc gledati...lool
Trenutačno buljim u Alienware-ove konfe(na sajtu naravno), a onda Crysis Warhead.
Starci otišli na skijanje..........cura dosla meni......sada se tušira pa sam iskoristio priliku skoknuti do foruma.........
To je tusiranje nakon ili prije nego kaj krenete na posao u krevet radit teske fizicke poslove, ah da ja gledam Malnara i kompaniju!!!
Starci otišli na skijanje..........cura dosla meni......sada se tušira pa sam iskoristio priliku skoknuti do foruma.........
Ne spava se! Ali spava mi se, haha! Nisam čitao postove jer ih je previše, ali duboko se nadam da nisam jedini koji uči duboko u noć....
Evo i ja gledam Malnara. No sad je vrijeme za Niku Belića