Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.742.124
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja sam do sad radio boost za wifi signal, i sad bi bilo vrijeme da odem spavati...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
17 godina
Za nespavalice

Ja sad poslao kolonijalni brod da mi kolonizira plane na 6. poziciji, fala bogu da sam nasao tak dobru tu su najvece šanse za puno polja.....

Jucer sam napravio rekord u spavanju cak 15h, od 1h ujutro do 16h popodne...

sutra tj. danas nema staraca kod kuce pa nemoram citat "zločin i kaznu"...

nemam sta igrat vec sam sve prosao, jedino malo crysis igrat bez sifri , suljat se koreancima iza leđa u misiji recovery ili relic. To sam jedan dan probao malo taktizirat,šuljat se,sakrivat..., i mogu reći da bih sada crysisu dao ocjenu 93% sa patchem 1.2 i 5.1 zvučnicima.

Da bar imam gta 4... Plač

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
17 godina
Za nespavalice

Smrzo se na trgu na dočeku i idem spat!

Only God will judge me
16 godina
protjeran
Za nespavalice

evo listan forum pa ću malo na gta i drkica pa spavanac he he

17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
giga kaže...

a j****e, ne moras bas u detalje!
16 godina
neaktivan
giga kaže...

svršena nova godina Namigiva
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...
giga kaže...

cek kaj ti to mislis drkicu na gta nabacit?Belji se
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
Za nespavalice

evo samo da se malo javim kad nikog tak dugo nema ovdje,pa de ste ljudi.

Only God will judge me
17 godina

night gamer=)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

night gamer=)

Osmijeh
Nažalost niš od toga za mene danas, bio 4 dana u apartmanu za proslavu nove godine i tek se danas vratio. Glva mi puca jer sam spavao maksimum 2 sata u ta 4 dana, jetre više nemam, oči krvave i umorne...  mislim da ću se ubrzo srušiti u krevet i nadoknaditi sve ove dane demoliranja.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
protjeran
Za nespavalice

pozz, ja idem odigrat još zadnje 2 misije   Deadspace, da više završim tu igru.

dobra je al nikako da uhvatim vremena da je pređem  

"Hedonism Is My LifeStyle"©
16 godina
Za nespavalice

dosada, ubit ću se dajte neki film, seriju, pisme bilo šta....................................Tempo has reached critical level.................................

16 godina
protjeran
Za nespavalice

ja ti preporučujem da si skineš igru World of Goo

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

bla bla bla

igram cod

bla bla bla

add me xfire >>> razvaljot
17 godina
protjeran
l)oolvl kaže...

svinjokolja   FTW, lol.

btw, včrs sam se dobrano naživcirao sa novom TV, koji su to retardirani gadovi, ne mogu pustit da pogledamo Rambo u miru;

zamislite samo podijelili su ga u 2 dijela, između ubacili boks meč (koji nažalost nije bio nimalo napet), i unutar svega toga jedno barem pola sata reklama.....   znači da su film prekidali   barem 5 puta. a baš je dobar film.

ma gori su od RTL.

Zahvaljujući takvoj retardiranoj televiziji sve manje gledam TV kutiju. Stoka mi radi uslugu, barem se mogu posvetiti pametnijim stvarima... igranju igrica...NOT, ali znate što želim reči. Zašto nisu našli sponzora npr. T-scum vam je omogućio gledanje filma bez reklama. Najbolje kada vrše "veliku nuždu"- "samo jedna reklama", o hvala vam gospodo na vašoj dobroti. Ili ono odbrojavanje... katastrofa. Vrli novi kapitalistički svijet.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2009 0:24 (the_tux).
17 godina
neaktivan
Bocky kaže...

JA dana nikud nisam isao,bilo dosadno...pa puknuo ciscenje starog PCa,nedavno napunio 5 godina;) oa je bilo vrijeme da izbacim svu prasinu sto se nakupljala...usput me nesto puklo pa obojao kuciste u meni prehebenu plavu boju (onako standard mi jadno izgledalo),pa nisam imao mira,rastavio monitor pa i njega obojao...sad imam viska boje i smisljam sto sa njom...^^

svaka ti dala...sad kreni sa zidovima:)
16 godina
protjeran
the_tux kaže...
l)oolvl kaže...

svinjokolja   FTW, lol.

btw, včrs sam se dobrano naživcirao sa novom TV, koji su to retardirani gadovi, ne mogu pustit da pogledamo Rambo u miru;

zamislite samo podijelili su ga u 2 dijela, između ubacili boks meč (koji nažalost nije bio nimalo napet), i unutar svega toga jedno barem pola sata reklama.....   znači da su film prekidali   barem 5 puta. a baš je dobar film.

ma gori su od RTL.

Zahvaljujući takvoj retardiranoj televiziji sve manje gledam TV kutiju. Stoka mi radi uslugu, barem se mogu posvetiti pametnijim stvarima... igranju igrica...NOT, ali znate što želim reči. Zašto nisu našli sponzora npr. T-scum vam je omogućio gledanje filma bez reklama. Najbolje kada vrše "veliku nuždu"- "samo jedna reklama", o hvala vam gospodo na vašoj dobroti. Ili ono odbrojavanje... katastrofa. Vrli novi kapitalistički svijet.

ja mislim da to samo u HR imaju takvu šugavu isforsiranu filozofiju sa reklamiranjem, to je toliko nabijen program reklamama da mislim da i oni sami trebaju dobro razmislit gdje bi ih još mogli ugurati. Što je najgore, čak i nacionalna, državna televizija HRT objavljuje reklame unatoč tome što dobivaju PREMASNE pare putem pretplate, gamad šugava.   Najjače mi je kad uguraju reklamu prije početka dnevnika, i onda poslije i prije sporta i prognoze. da se čovjeku život zgadi.
  Zato mi je jako drago za vidjeti neke programe poput recimo Animal Planeta i Discoverya i sličnih koji nikad nemaju komercijalne reklame nego samo reklamiraju svoj program što je zapravo i korisno. 
17 godina
Za nespavalice

Ja ću reći da surfam po internetu i dopisujem se MSNom ;)

Kublach
17 godina
Za nespavalice

Hebem ti cod 4 i glupi ping od 170ms. Ja pocnem pucat po liku(ja sav sretan evo 10 bodova), kad ono on mene ubije, zato sto ima mali ping aaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Hebes glupi xfire, danas instalirao cod 4 na comp pa patch 1.6, pa 1.7 i xfire. Nadem cod4 server na xfire-u i dvoklik na njega, ono se pojavi crni ekran ali nigdje nepise connecting i 1,2,3... , nego me samo izbaci ko da niceg nije bilo. Sve sam to isto napravio na lapu,ali na lapu udem u server i igram, a isti windowsi, sve isto instalirano???

A na lapu igram sa hd3470 na rezi 800x480 i dobim 60fps-a dok bi na compu dobio barem 200-500fps-a

Ak zna netko zast neradi nek kaze...

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
16 godina
protjeran
Za nespavalice

pa zar ti treba više od 60 fps, lol ?

ja upravo završio Dead Space, napokon

17 godina
l)oolvl kaže...

pa zar ti treba više od 60 fps, lol ?

ja upravo završio Dead Space, napokon

Ali pogle rezoluciju! Znas kak to izgleda na min. detaljima? Gore od tetris 3d.
16 godina
protjeran
Za nespavalice

e jbg, takvi su ti laptopi.....   nema gejmanja osim ako ne daš 2000+ eur.     a i tada će biti ugodnije igrati na stolnom računalu   :P

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

pfff, spavao danas od 20h do 1 u noći, sad se probudio, pa malo na COD, pa malo surfati...

kak ste ljudi, gdje ste bili za novu, sta ima :D

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo bas odo igrat cod2 pa do kad cu moc gledati...lool

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
17 godina
protjeran
Za nespavalice

Trenutačno buljim u Alienware-ove konfe(na sajtu naravno), a onda Crysis Warhead.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Starci otišli na skijanje..........cura dosla meni......sada se tušira pa sam iskoristio priliku skoknuti do foruma.........

17 godina
Za nespavalice

To je tusiranje nakon ili prije nego kaj krenete na posao u krevet radit teske fizicke poslove, ah da ja gledam Malnara i kompaniju!!!Šutim

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
protjeran
stjepan0072 kaže...

Starci otišli na skijanje..........cura dosla meni......sada se tušira pa sam iskoristio priliku skoknuti do foruma.........

hvala na informacijama,     vjerujem da je mnogima na forumu lakše sada kada i to znaju 
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ne spava se! Ali spava mi se, haha! Nisam čitao postove jer ih je previše, ali duboko se nadam da nisam jedini koji uči duboko u noć....

Mount Vision Pro
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo i ja gledam Malnara. No sad je vrijeme za Niku Belića Osmijeh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice