Ovako, kupio sam neku informatičku komponentu u pevecu. Naravno kada sam pokušao je koristiti, vidio sam da je komponenta pokvarena. Naravno, otišao sam po savjet u pevec, s nadom da će mi izvršiti zamjenu, ili poslati na testiranje, ili tak nešto. Odgovor koji sam dobio je: "gospon, to ste vi možda sami pokvarili, pa sada hoćete novo, nema šanse, ako hoćete jedino kupite novo". Komponenta koju sam kupio je inače - tipkovnica. U svojoj ogorčenosti nemam drugih komentara nego dati svima savjet da ne kupuju u pevecu. Ja sam izuzetno nezadovoljan i više ne idem u pevec. hvala
Ja sam kupio televizor, DVD, telefon, USB i još neke stvarčice u Pevecu i nisam imao nikakvih problema s njima. Ovisi gdje kupuješ i koliko su prodavači ljubazni.
odes nazad kod njih i kazes im da ces nazvati sluzbu za zastitu potrosaca i zamjenit ce ti ,a ako nece onda nazovi sluzbu
Ja takve stvari nikad ne kupujem u takvim velikim trgovinama (Pevec, Metro, Konzum
...)
pa ja bi došo sa tipkovnicom pogledo prodavača onak i ono MOLIM?
Bacio tipkovnicu od pod, šuto stvari po pevecu i izašo van
vidio bi kak bi potrčo zatobom
I kamere bi te snimile,murja bi dosla,dobio bi kaznu,najebo bi i ostale stvari,nemozes rijesavat stvari tucom,politikom moras.Gle da sam ja na tvojem mjestu,otisao bi tamo,rekao bi kako stvari stoje i rekao bi da tipkovnicu sigurno nisam strgao jer sam serviser(blef) i da si iskusan bla bla bla i da oni tebe nemogu pameti ucit,ako ti nezele zamjenit tipkovnicu onda priprijeti da ces im inspekciju dofurat pa ce bit belaja.
ajmo se kladit da nebi.
ajmo se kladit da nebi.
naravno da nebi 
to se tak kaže 
...ili jednostavnije bacit pokvarenu tipkovnicu prodavaču u ruke uzet drugu sa police i trči van.
Razumijem da ljude primame niskim cijenama, ali kupovat nesto takvo u Pevecu vas izadje na kraju samo skuplje. Meni je to isto ko da ides u slasticarnicu kupit pusku...
Razumijem da ljude primame niskim cijenama, ali kupovat nesto takvo u Pevecu vas izadje na kraju samo skuplje. Meni je to isto ko da ides u slasticarnicu kupit pusku...
Pa tam nema puske,los primjer
A u Pevecu pak ne bi trebalo bit informatike kad nemaju ljude za to... Dobar je primjer tko hoce shvatit poantu...
Ovako, kupio sam neku informatičku komponentu u pevecu. Naravno kada sam pokušao je koristiti, vidio sam da je komponenta pokvarena. Naravno, otišao sam po savjet u pevec, s nadom da će mi izvršiti zamjenu, ili poslati na testiranje, ili tak nešto. Odgovor koji sam dobio je: "gospon, to ste vi možda sami pokvarili, pa sada hoćete novo, nema šanse, ako hoćete jedino kupite novo". Komponenta koju sam kupio je inače - tipkovnica. U svojoj ogorčenosti nemam drugih komentara nego dati svima savjet da ne kupuju u pevecu. Ja sam izuzetno nezadovoljan i više ne idem u pevec. hvala
Uzmi tu tipkovnicu i snjom ga odalami po glavi i spsuj mu sve zivo.
A u Pevecu pak ne bi trebalo bit informatike kad nemaju ljude za to... Dobar je primjer tko hoce shvatit poantu...
Da znam al *ebiga ali oni zele sve prodat jeftino a polu ispravno i nekvalitetno i to je tak kod nas kaj se moze kad su gamad korumpirana.
Uzmi tu tipkovnicu i snjom ga odalami po glavi i spsuj mu sve zivo.
Nije radnik nista kriv...
odes nazad kod njih i kazes im da ces nazvati sluzbu za zastitu potrosaca i zamjenit ce ti ,a ako nece onda nazovi sluzbu
hoće malo sutra,samo će se nasmijat,fevec je dosegnuo dno,dublje ne može
domba, nije ovo grand theft auto 4 da možeš divljati kako i gdje hoćeš 
Ništa novo...odavno mi je poznata nekvaliteta Peveca. Nikad ništa tamo kupia, niti iman namjeru.
Ništa novo...odavno mi je poznata nekvaliteta Peveca. Nikad ništa tamo kupia, niti iman namjeru.
ja sam kupio 2 ručnika,otpale mucice nakon par pranja
Svakoj bicikli koja je kupljena u Peveca, a da sam je ja vidia, kočnice nisu trajale više od 2 tjedna.... Jel vam ovo dovoljno govori?....
Hahhahaha
Ako imas racun vrati ih;)
Hahhahaha
Ako imas racun vrati ih;)
ručnike il bicikle?
Haha,cak im ni rucnici ne valjaju pa nek se onda netko usudi kupovat nesto skuplje. :D
Zadnji put kad sam kupovao u pevecu,bilo je to prije nekih 1,5 godine.
Bila mi je sila kupit neki gamepad za pc,a kako ga u drugim ducanima nije bilo,morao sam kupiti tamo.Iznimno sam sretan i ponosan sto se jos do kraja nije raspao a platio sam ga jeftinih 160 kn.
Death has a thousand faces,evil only one.
Rucnike naravno ;)
Takvih rucnika imas i u Konzumu i na placu, i u svakom ducanu di je jeftina roba a ne samo u Pevecu. Pa nema samo u Pevecu lose robe, sve kaj je jeftino a tice se komponenti tj periferije za komp je loše uglavnom. Odi kupi u Links mis za 30 ili 50 kuna pa bus videl kolko bude trajal isto je i kaj se tice tipkovnice jeftine. E sad je druga prica usluga i garancija ak se roba pokvari i kak to dalje ide. Ducan koji ima reputaciju si ne moze dopustit gluposti, ili moze pa zavrsi ko HG Spot ili Vemil moze i tak.
Uglavnom i skupe stvari se kvare ak to neki ne znaju, pa se onda cude za jednu obicnu pisljivu tipkovnicu kak ne radi pogotovo ak je jeftina.
..da,u pevecu si prvo tražio prodavača sat vremena,onda shvatiš da nema pojma o proizvodu,ako se ipak odlučiš kupit nešto od tehničke robe,igraš na sreću i moliš boga da taj tv npr nisu bacali s trećeg kata u kamion..
rambox ručnici uopće nisu bili jeftini :))
Ma nije to samo Pevecu.
Ja sam jucer u Kauflandu kupio 10 praznih cd - ova u spindlu za 15 kuna. Marke nema, cd-ovi se zovu Kaufland classic.
Ja otvorim, nicim pozvan prebrojim cd - ove..unutra devet cd - ova. Pogledam pakiranje jos jednom, pise 10 cd - ova mora biti. Pogledam jos jednom, ima ih devet. Pogledam sta pise na racunu, pise samo "K - Classic CD-R".
Mislim, nije jedan cd strasno..ali ne igramo se tako, zar ne??
teško vrijeme za matore
Ma nije to samo Pevecu.
Ja sam jucer u Kauflandu kupio 10 praznih cd - ova u spindlu za 15 kuna. Marke nema, cd-ovi se zovu Kaufland classic.
Ja otvorim, nicim pozvan prebrojim cd - ove..unutra devet cd - ova. Pogledam pakiranje jos jednom, pise 10 cd - ova mora biti. Pogledam jos jednom, ima ih devet. Pogledam sta pise na racunu, pise samo "K - Classic CD-R".
Mislim, nije jedan cd strasno..ali ne igramo se tako, zar ne??
Ak mislis na takve medije podatke pohranjivat, onda odma baci to u smece kaj si kupil to je bitnije od toga kaj fali jedan disk.
Ustedit ceš zivce u buducnosti, zna se koje su marke dobre kaj se tice bilo CD ili DVD medija.
ja sam kupio televizor samsung prije 10 godina u pevecu i radi kao ura,sve je to kakvu marku kupite,možete kupiti bušilicu od 5000 kn a možete od 300 kn,ali neki bi tili proći jeftino pa kupe šrot