Ne kupujte u pevcu

poruka: 38
|
čitano: 5.233
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ne kupujte u pevcu

Ovako, kupio sam neku informatičku komponentu u pevecu. Naravno kada sam pokušao je koristiti, vidio sam da je komponenta pokvarena. Naravno, otišao sam po savjet u pevec, s nadom da će mi izvršiti zamjenu, ili poslati na testiranje, ili tak nešto. Odgovor koji sam dobio je: "gospon, to ste vi možda sami pokvarili, pa sada hoćete novo, nema šanse, ako hoćete jedino kupite novo". Komponenta koju sam kupio je inače - tipkovnica. U svojoj ogorčenosti nemam drugih komentara nego dati svima savjet da ne kupuju u pevecu. Ja sam izuzetno nezadovoljan i više ne idem u pevec. hvala

"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
15 godina
Ne kupujte u pevcu

Ja sam kupio televizor, DVD, telefon, USB i još neke stvarčice u Pevecu i nisam imao nikakvih problema s njima. Ovisi gdje kupuješ i koliko su prodavači ljubazni.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 15:38 (deadman).
15 godina
neaktivan
RE: Ne kupujte u pevcu

odes nazad kod njih i kazes im da ces nazvati sluzbu za zastitu potrosaca i zamjenit ce ti ,a ako nece onda nazovi sluzbu

17 godina
Ne kupujte u pevcu

Ja takve stvari nikad ne kupujem u takvim velikim trgovinama (Pevec, Metro, Konzum Cool...)

15 godina
protjeran
Ne kupujte u pevcu

pa ja bi došo sa tipkovnicom pogledo prodavača onak i ono MOLIM?

Bacio tipkovnicu od pod, šuto stvari po pevecu i izašo van

vidio bi kak bi potrčo zatobom

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///When you fall get up//If you don't stand for nothing you will fall for anything///
16 godina
I Am Alive kaže...

I kamere bi te snimile,murja bi dosla,dobio bi kaznu,najebo bi  i ostale stvari,nemozes rijesavat stvari tucom,politikom moras.Gle da sam ja na tvojem mjestu,otisao bi tamo,rekao bi kako stvari stoje i rekao bi da tipkovnicu sigurno nisam strgao jer sam serviser(blef) i da si iskusan bla bla bla i da oni tebe nemogu pameti ucit,ako ti nezele zamjenit tipkovnicu onda priprijeti da ces im inspekciju dofurat pa ce bit belaja.

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

ajmo se kladit da nebi.

Waiting for Mafia II ---24.08
15 godina
protjeran
Gamer71 kaže...

ajmo se kladit da nebi.

naravno da nebi Smijeh

to se tak kaže Belji se

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///When you fall get up//If you don't stand for nothing you will fall for anything///
16 godina
I Am Alive kaže...

...ili jednostavnije bacit pokvarenu tipkovnicu prodavaču u ruke uzet drugu sa police i trči van.

17 godina
Ne kupujte u pevcu

Razumijem da ljude primame niskim cijenama, ali kupovat nesto takvo u Pevecu vas izadje na kraju samo skuplje. Meni je to isto ko da ides u slasticarnicu kupit pusku...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
Batista kaže...

Razumijem da ljude primame niskim cijenama, ali kupovat nesto takvo u Pevecu vas izadje na kraju samo skuplje. Meni je to isto ko da ides u slasticarnicu kupit pusku...

Pa tam nema puske,los primjerSmijeh

17 godina
Fake_Alert kaže...
Batista kaže...

A u Pevecu pak ne bi trebalo bit informatike kad nemaju ljude za to... Dobar je primjer tko hoce shvatit poantu...

15 godina
odjavljen
jabuka555 kaže...

Ovako, kupio sam neku informatičku komponentu u pevecu. Naravno kada sam pokušao je koristiti, vidio sam da je komponenta pokvarena. Naravno, otišao sam po savjet u pevec, s nadom da će mi izvršiti zamjenu, ili poslati na testiranje, ili tak nešto. Odgovor koji sam dobio je: "gospon, to ste vi možda sami pokvarili, pa sada hoćete novo, nema šanse, ako hoćete jedino kupite novo". Komponenta koju sam kupio je inače - tipkovnica. U svojoj ogorčenosti nemam drugih komentara nego dati svima savjet da ne kupuju u pevecu. Ja sam izuzetno nezadovoljan i više ne idem u pevec. hvala

Uzmi tu tipkovnicu i snjom ga odalami po glavi i spsuj mu sve zivo.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
Batista kaže...
Fake_Alert kaže...
Batista kaže...

A u Pevecu pak ne bi trebalo bit informatike kad nemaju ljude za to... Dobar je primjer tko hoce shvatit poantu...

Da znam al *ebiga ali oni zele sve prodat jeftino a polu ispravno i nekvalitetno i to je tak kod nas kaj se moze kad su gamad korumpirana.

17 godina
Weky kaže...

Uzmi tu tipkovnicu i snjom ga odalami po glavi i spsuj mu sve zivo.

Nije radnik nista kriv...

17 godina
neaktivan
Blue2 kaže...

odes nazad kod njih i kazes im da ces nazvati sluzbu za zastitu potrosaca i zamjenit ce ti ,a ako nece onda nazovi sluzbu

hoće malo sutra,samo će se nasmijat,fevec je dosegnuo dno,dublje ne može

17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

domba, nije ovo grand theft auto 4 da možeš divljati kako i gdje hoćeš Osmijeh

16 godina
neaktivan
Ne kupujte u pevcu

Ništa novo...odavno mi je poznata nekvaliteta Peveca. Nikad ništa tamo kupia, niti iman namjeru.

a da i ja nešto napišen :D
17 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Ništa novo...odavno mi je poznata nekvaliteta Peveca. Nikad ništa tamo kupia, niti iman namjeru.

ja sam kupio 2 ručnika,otpale mucice nakon par pranjaNeodlučan

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
dr. zlo kaže...

Svakoj bicikli koja je kupljena u Peveca, a da sam je ja vidia, kočnice nisu trajale više od 2 tjedna.... Jel vam ovo dovoljno govori?....

a da i ja nešto napišen :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 18:41 (dr. zlo).
18 godina
neaktivan

Hahhahaha

Ako imas racun vrati ih;)

:)
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Hahhahaha

Ako imas racun vrati ih;)

ručnike il bicikle?

16 godina

Haha,cak im ni rucnici ne valjaju pa nek se onda netko usudi kupovat nesto skuplje. :D
Zadnji put kad sam kupovao u pevecu,bilo je to prije nekih 1,5 godine.
Bila mi je sila kupit neki gamepad za pc,a kako ga u drugim ducanima nije bilo,morao sam kupiti tamo.Iznimno sam sretan i ponosan sto se jos do kraja nije raspao a platio sam ga jeftinih 160 kn.

Death has a thousand faces,evil only one.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 18:47 (luckyluke).
18 godina
neaktivan

Rucnike naravno ;)

:)
17 godina
seneka kaže...
dr. zlo kaže...

Takvih rucnika imas i u Konzumu i na placu, i u svakom ducanu di je jeftina roba a ne samo u Pevecu. Pa nema samo u Pevecu lose robe, sve kaj je jeftino a tice se komponenti tj periferije za komp je loše uglavnom. Odi kupi u Links mis za 30 ili 50 kuna pa bus videl kolko bude trajal isto je i kaj se tice tipkovnice jeftine. E sad je druga prica usluga i garancija ak se roba pokvari i kak to dalje ide. Ducan koji ima reputaciju si ne moze dopustit gluposti, ili moze pa zavrsi ko HG Spot ili Vemil moze i tak.Nevinašce Uglavnom i skupe stvari se kvare ak to neki ne znaju, pa se onda cude za jednu obicnu pisljivu tipkovnicu kak ne radi pogotovo ak je jeftina.Cool

17 godina
neaktivan
Ne kupujte u pevcu

..da,u pevecu si prvo tražio prodavača sat vremena,onda shvatiš da nema pojma o proizvodu,ako se ipak odlučiš kupit nešto od tehničke robe,igraš na sreću i moliš boga da taj tv npr nisu bacali s trećeg kata u kamion..

rambox ručnici uopće nisu bili jeftini :))

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 19:04 (seneka).
16 godina
neaktivan
Ne kupujte u pevcu

Ma nije to samo Pevecu.

Ja sam jucer u Kauflandu kupio 10 praznih cd - ova u spindlu za 15 kuna. Marke nema, cd-ovi se zovu Kaufland classic.

Ja otvorim, nicim pozvan prebrojim cd - ove..unutra devet cd - ova. Pogledam pakiranje jos jednom, pise 10 cd - ova mora biti. Pogledam jos jednom, ima ih devet. Pogledam sta pise na racunu, pise samo "K - Classic CD-R".

Mislim, nije jedan cd strasno..ali ne igramo se tako, zar ne??

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 19:22 (Dragon23288).
18 godina
skola zd u buduce,ne kupuje se monitor ili slicno medju tikvicama,paprikama ili medju vrecama cimenta.
teško vrijeme za matore
17 godina
Dragon23288 kaže...

Ma nije to samo Pevecu.

Ja sam jucer u Kauflandu kupio 10 praznih cd - ova u spindlu za 15 kuna. Marke nema, cd-ovi se zovu Kaufland classic.

Ja otvorim, nicim pozvan prebrojim cd - ove..unutra devet cd - ova. Pogledam pakiranje jos jednom, pise 10 cd - ova mora biti. Pogledam jos jednom, ima ih devet. Pogledam sta pise na racunu, pise samo "K - Classic CD-R".

Mislim, nije jedan cd strasno..ali ne igramo se tako, zar ne??

Ak mislis na takve medije podatke pohranjivat, onda odma baci to u smece kaj si kupil to je bitnije od toga kaj fali jedan disk.Nevinašce Ustedit ceš zivce u buducnosti, zna se koje su marke dobre kaj se tice bilo CD ili DVD medija.Cool

16 godina

ja sam kupio televizor samsung prije 10 godina u pevecu i radi kao ura,sve je to kakvu marku kupite,možete kupiti bušilicu od 5000 kn a možete od 300 kn,ali neki bi tili proći jeftino pa kupe šrot

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice