Evo još jedne (ne)zgode iz VeMila. Pretprošle godine složim ja sebi konfu za cca 11000kn, naručim,potpišem račun i kažu oni da će zvat za 2 dana kad dođu sve komponente i kad mi sve poslože.Zovu oni za 2 dana, preuzmem ja računalo, osmjeh od uha dio uha, napokon kvalitetan komp. Dođem doma, dignem windowse, rade 2-3 minute i komp se jednostavno ugasi. Probam opet jedno 5-6 puta - ista stvar. Uključim Everest a temperatura procesora na 85 i normalno komp se sigurnosno isključi. Otvaram kućište a unutra strava i užas: prednji i stražnji cooler od kućišta nisu spojeni, cooler od procesora klapa (nije pričvršćen kako treba) napajanje na ploči uštekano ukoso napola. Odnesem ja komp natrag u servis, kažu da će pogledat, da je gužva neka dođem sutra po njega. Odem doma, i zove me tip iz VeMila za 15-ak min i drži mi bukvicu na telefon da ne clockam komp ako ne znam šta radim, da su ventilatori podešeni na ovo, da su frekvencije dignute na ono...bla,bla...kenj,kenj. Ja mu kažem da je komp novi i jak ko zvijer i da ga nisam clockao niti mi je to bilo potrebno (proc 2x2.4 i grafa GF8800GTS 640Mb, taman izašla). Dođem ja sutra po komp i pitam u čemu je bio problem a tip se počme ispričavat da su zaboravili pričvrstit par stvari, da je velika gužva da ovo, da ono. Još bi ja sve i progutao da mi nije držao predavanje na telefon kako sam glup i šta idem clockat kad ne znam ali sam ga radi toga oprao da sad svaki put bježi u kancelariju kad me vidi.
Evo sad pitanje za Vas trgovce koji pametujete po forumu: Kako sam ja, nakon što sam isprsio vreću novaca za komp, i dobio uslugu kakvu sam dobio, trebao reagirat?
A za HG Šrot ne znam odakle da počmem. Tamo su mi IZGUBILI ček na 5000 kn pa me zvali da mogu li im ispisat novi???E, kad tada nisam nikog ubio, neću nikad.