Koliko ste sati dnevno za kompjuterom?
previše....
previše....
potpisujem.
dnevno samo 6 sati ode na COD 2 ( minimalno ), a da ne spominjem face, youtube, forume....
Dok me oči i glava ne zabole,kad radim tad provedem negdje oko 5 sati dnevno a kad neradim više od 10 sati sa stankama od neki 5-10 min.previše i za oči i za mozak
na poslu oko 5 sata, a doma oko 3 do 4 sata...
owisnik sam :D
edit: mislim, mogao bih bez kompa al opet treba ti za neke stvari ... jednostavno nemos bez njega .. mogo bi al nemos :D eto pametan zakljucak xD
..cura pokupila stvari i otišla mami....
..cura pokupila stvari i otišla mami....
Blago tebi.
previše....
potpisujem.
Još jedan potpis...
jako previse...
prepuno.......
od 8 do 24
8 sati u uredu i nekakvih minimum 3 sata doma. S time da uglavnom doma bude oko 5 sati. Dakle ukupno 13 sati recimo.
Kad sam u školi nažalost samo 2-3 sata , al kad je vikend ili kad su praznici , 12 sati negdje , jer nema sanse da spavam duze od deset sati , tu su jos stanke po 5,10,15 ili 20min i dode na negdje malo manje od 13h :)
12 sati. Više manje. Više više nego manje.
12 sati. Više manje. Više više nego manje.
potpisujem
10 h maximum svih maximuma, al to kada imam raid u WoW-u, nema škole, yebeno mi dosadno,a vrijeme je loše pa nemogu van.
realno sam negdje 6- 8 h- to ode na BOL, cod4, youtube, fejs i tak...
mislim da ima već ovakva tema (?)
Ima tema koliko vam radi računalo ali to nije isto. Meni recimo kompjuter radi cijeli dan a provodim oko 10 h
previše....
potpisujem.
Još jedan potpis...
potpisujem
Radnim danom oko 7 sati... vikendom oko 11-12 lol
od 8 do 24
Potpisujem i ja isto
oko 20 sati preko praznika...a kad je škola onda oko 5-6
Potpisujem DRUGI post koji sam zaboravio citirat :)
potpisujem i ja :)
(od 8-15 sati min)
Od jutra do sutra.
nekan 3 nekad 6
probudim se...sjednem za komp...ostanem na kompu do 2 ujutro...odem spavat i opet onda ujutro iznova...
Puuuuuuno, iako mi je komp sranje, ali ja uvijek nađem vremena za- gubit vrijeme...
pod puno mislim 5-8 h.
Večinom cijelo popodne poslje posla ubijam na konfi dosadu.A pod večer ubijam dosadu mojoj curi(nadam se uskoro i ženi)