ponavljam i vjeruj mi. nema tutorijala.
zbari je pa onda napiši tutorijal.
ponavljam i vjeruj mi. nema tutorijala.
zbari je pa onda napiši tutorijal.
I humor tu igra puno... prvo razbija led, drugo zene vole zabavne likove.
lol.. ask her out..
neka večerica ovo ono ..
Vecina onih koje smatram malo boljim korisnicima rekli su nesto s cime se djelomicno slazem, dok su idioti ostali idioti, ali ovaj put ne potpuno.
Nadovezati cu se na onaj tutorial, poslije tog pica, sto? Jos pica? A onda rucak, pa jos pica.
Onda ljubljenje i sto nakon 7 dana ljubljenja, jos ljubljenja, pa malo pica, pa jos malo ljubljenja.
Vjerujem da dalje ne moze jer ima 14, imam i ja.
Komentar namjenjen direktno posteru teme.
Trpi i nakon nekog vremena prodje, nakon 3 malo jaca takva slucaja nauciti ces trpiti. Poslije ce ti biti svejedno.
Cek, a zasto se ne bi ljubio s curom? Jel tu nesto lose mozda? Ili je bolje da onda s 18 godina bude tip koji se nikad nije poljubio s curom? Pa da ima problema sa samopouzdanjem zbog nedostatka "iskustva"?
Kao sto sam vec spomenuo, jedno je seks, koji stvarno zna imati jaki utjecaj na necije emocionalno i dusevno stanje, pogotovo ako se radi o nekome tko je neiskusan i emocionalno nezreo. Takoder, jednog dana ti moze biti zao sto si prvi put dozivio s nekim tko ti nije bio nista posebno i nista ti u zivotu ne znaci. Ali ovakve stvari kao sto su odlasci na sok, u kino, ljubakanje i slicno, su sasvim normalni i za 12 godisnjake, a kamoli za nekog sa 14 godina. I da, vjerojatno ce trajati mjesec dva i puknuti, i kaj onda - nikom nista. Vjerojatno necete biti najbolji prijatelji nakon toga, ali ne vidim u tome nikakav problem
Ovo je baš krivo mjesto za tražit ovakve savjete. Onak, uletiti hrpi geekova s pitanjem kako dobit curu .
Već vidim što se nakon toga dogodilo. Jedna gomila je uzaludno pritiskala F1 tražeći pojam "cura", a druga je pomislila da je riječ o običnom bug-u koji će biti ispravljen u narednom sp-u za windowse.
Cek, a zasto se ne bi ljubio s curom? Jel tu nesto lose mozda? Ili je bolje da onda s 18 godina bude tip koji se nikad nije poljubio s curom? Pa da ima problema sa samopouzdanjem zbog nedostatka "iskustva"?
Kao sto sam vec spomenuo, jedno je seks, koji stvarno zna imati jaki utjecaj na necije emocionalno i dusevno stanje, pogotovo ako se radi o nekome tko je neiskusan i emocionalno nezreo. Takoder, jednog dana ti moze biti zao sto si prvi put dozivio s nekim tko ti nije bio nista posebno i nista ti u zivotu ne znaci. Ali ovakve stvari kao sto su odlasci na sok, u kino, ljubakanje i slicno, su sasvim normalni i za 12 godisnjake, a kamoli za nekog sa 14 godina. I da, vjerojatno ce trajati mjesec dva i puknuti, i kaj onda - nikom nista. Vjerojatno necete biti najbolji prijatelji nakon toga, ali ne vidim u tome nikakav problem
Vidis li potrebu?
Pa nece valjda sa familijom.
Kao sto sam vec spomenuo, jedno je seks, koji stvarno zna imati jaki utjecaj na necije emocionalno i dusevno stanje, pogotovo ako se radi o nekome tko je neiskusan i emocionalno nezreo.
Svi smo mi bili neiskusni kad smo se prvi put pohvatali :)
Ja nemam nikakve traume radi toga. Jebiga, mora biti prvi put, nikome on nije bio walk in the park.
Takoder, jednog dana ti moze biti zao sto si prvi put dozivio s nekim tko ti nije bio nista posebno i nista ti u zivotu ne znaci.
Nece ti bit zao :)
Bit ce ti svejedno, glavno da si to napravio :D
hahah.. ja ne vjerujem da ovo citam na bug.hr/forum..
al opet, ovo je tema na kojoj sam danas proveo najvise vremena..
mislim da to nije pitanje za forum, o tom eventualno popricas sa nekim prijateljem sa kojim si dosta dobar..
Vecina onih koje smatram malo boljim korisnicima rekli su nesto s cime se djelomicno slazem, dok su idioti ostali idioti, ali ovaj put ne potpuno.
Nadovezati cu se na onaj tutorial, poslije tog pica, sto? Jos pica? A onda rucak, pa jos pica.
Onda ljubljenje i sto nakon 7 dana ljubljenja, jos ljubljenja, pa malo pica, pa jos malo ljubljenja.
Vjerujem da dalje ne moze jer ima 14, imam i ja.
Komentar namjenjen direktno posteru teme.
Trpi i nakon nekog vremena prodje, nakon 3 malo jaca takva slucaja nauciti ces trpiti. Poslije ce ti biti svejedno.
Pa vidi, sto se tice godina i "dizanja" veze na drug nivo, moze se desit lagano godina dana drzanja za rukice i mozda se stvari potrefe a moze se i sex zalomit u mjesec dana, jel kolko sam obavijesten danas 14-godisnjaci i godisnjakinje su vrlo dobro informirani na temu i nije nimalo cudno ako se tako nesto i desi.
Gore moj tekst je skroz okvirni i nije HOW to, jel nema how to posto smo svi individue i svi imamo drukcije preferencije, ja sam osobno tako operirao i imo sam vrlo velik uspjeh al je svaki put situacija drukcija, ovo mu je za probijanje leda, kako nju drzat zainteresiranu u razgovoru i ne otjerat ju od sebe.
Po tvojoj logici nema smisla imat curu sa 14.
Samo ti navali,što prije kreneš manje su šanse da će je neko drugi osvojtiti
I pozovi je u kino,idite negdje,važno da je što dalje od kuće Kreni dok ti još nije kasno :)
Vidis li potrebu?
Pa nece valjda sa familijom.
Takav argument je trivijalan jer ga mozes upotrijebiti za veliku vecinu ljudskih aktivnosti:
Nemoj igrat igrice - Zasto? - Vidis li potrebu?
Jedi zdravu hranu a ne junk - Zasto? - Vidis li potrebu? (ovdje cak ima dodatni argument sto je ono prvo zdravo)
Nemoj ic van, pit alkohol, itd. - Zasto? - Vidis li potrebu?
Svemu tome zajednicko je to da ti predstavlja odreden uzitak, zabavu, odmor, ispunjenje i slicno. Isto je tako i kad imas curu s kojom ti je zabavno i ugodno se osjecas, a fizicki kontakt je dodatni, ne zanemarivi, bonus. Ali iz nekog razloga smatras da je imati curu krivo, dok su ti neke druge aktivnosti koje se rade iskljucivo iz zabave i uzitka ok?
Kao sto sam vec spomenuo, jedno je seks, koji stvarno zna imati jaki utjecaj na necije emocionalno i dusevno stanje, pogotovo ako se radi o nekome tko je neiskusan i emocionalno nezreo.
Svi smo mi bili neiskusni kad smo se prvi put pohvatali :)
Ja nemam nikakve traume radi toga. Jebiga, mora biti prvi put, nikome on nije bio walk in the park.
Takoder, jednog dana ti moze biti zao sto si prvi put dozivio s nekim tko ti nije bio nista posebno i nista ti u zivotu ne znaci.
Nece ti bit zao :)
Bit ce ti svejedno, glavno da si to napravio :D
Mozda ja i nisam pravo mjerilo jer oduvijek te stvari shvacam ozbiljnije nego ljudi oko mene i vise se emocionalno vezem, ali meni je jako drago da mi je prvi put bilo s curom u koju sam stvarno bio zaljubljen preko usiju i skojom sam si i dan danas dobar. A ovo s neiskustvom se odnosilo na to da kad si iskusniji, sve to zajedno ima puno manji utjecaj na emocionalno i dusevno stanje.
BTW, meni je bio walk in the park prvi put jer me cura kroz sve vodila buduci da je bila stara iskusnjara
BTW, meni je bio walk in the park prvi put jer me cura kroz sve vodila buduci da je bila stara iskusnjara
A tek kad probaš tuđu curu...
Prvo svako po par piva, onda van na mjesečinu i malo poezije:
Mjesec sija ko tepsija
U mom srcu depresija
A Neretva 'ladna teče
Ljubim te (njeno ime) ko krava goveče.
Ak ju to ne obori s nogu, probaj sa ciglom.
Mjesec sija ko tepsija
U mom srcu depresija
A Neretva 'ladna teče
Ma bravo. Na takav način jedina ljubav će mu biti kućni ljubimac.
Mjesec sija ko tepsija
U mom srcu depresija
A Neretva 'ladna teče
Ma bravo. Na takav način jedina ljubav će mu biti kućni ljubimac.
Ak uleti s ciglom možda bude i biljka.
Čim manje kompliciranja ;) Pozovi je na cugu, pa neka šetnjica, i korak po korak. Pusa ne mora past na prvom izlasku, ali recimo držanje za rukice je dobar početak ;) Samo hrabro, najgore aj ti se može desit je da te odbije. Sretno!!
Vidim iskustva ti ne fali
Vidim iskustva ti ne fali
A što reč? Dosad 100%.
Tu si vec na tragu necemu...
Možda je ona iskusnija,pa je trebaš pustiti da vuče konce ?
Mada ja to nebi prepustio slučaju
Jedi zdravu hranu a ne junk - Zasto? - Vidis li potrebu? (ovdje cak ima dodatni argument sto je ono prvo zdravo)
Svemu tome zajednicko je to da ti predstavlja odreden uzitak, zabavu, odmor, ispunjenje i slicno. Isto je tako i kad imas curu s kojom ti je zabavno i ugodno se osjecas, a fizicki kontakt je dodatni, ne zanemarivi, bonus. Ali iz nekog razloga smatras da je imati curu krivo, dok su ti neke druge aktivnosti koje se rade iskljucivo iz zabave i uzitka ok?
Igre daju koliko mogu samim nasim igranjem njih.
Junk je ukusnija hrana, dosli smo na takav nivo da ne jedemo samo ono so smo ubili. Opet hranu iskoristis 100% kad je pojedes (svo zadovoljstvo).
Ne idem van, ne pijem alkohol. Ne znam mogu li komentarisati.
No, curu "potpuno iskoristis" tek kada spolno opcis sa njom.
Neki ovdje nemaju blage veze o čem pričaju. Ugl, skoro svi osim tnakira, skanka, bistrog i AlterEga.
Ugl, zašt ne sa 14? Kavica, sladoled, kino, sjedenje u parku... Prvi poljubac vrlo brzo padne. Kad skužiš da je zainteresirana, nemoj bit naporan i forsirat i pravi se pomalo hladan. Ako joj sve odma kažeš, nećeš joj bit više zanimljiv i onda nastaje tišina. A onda je gotovo. Malo po malo, drži je uvijek zainteresiranu, drži kontakt očima i povremeno ju (na početku) uhvatiš za ruku, sjediš blizu nje (nikad nasuprot za stolom) i ugl polako. Niš ne forsiraj jer će sve samo doć. Potrudi se da se ona tebi počne javljat i da ti ne počinješ baš sve i da ne zoveš uvijek ti nekud van. Nek se i ona malo pomuči.
Sretno
Ovo je baš krivo mjesto za tražit ovakve savjete. Onak, uletiti hrpi geekova s pitanjem kako dobit curu .
Već vidim što se nakon toga dogodilo. Jedna gomila je uzaludno pritiskala F1 tražeći pojam "cura", a druga je pomislila da je riječ o običnom bug-u koji će biti ispravljen u narednom sp-u za windowse.
Tocno to. Kao da pitas Ferovce kako zbariti curu? Pa ide protupitanje: Na PC-u ili uzivo :))
Na tragu problemima. Što je najgore sve zadnje su bile tuđe Nikako da nađem nešto normalno s osjećajem morala i vjernosti.
Ali opet, nije da nam je loše
Junk je ukusnija hrana, dosli smo na takav nivo da ne jedemo samo ono so smo ubili. Opet hranu iskoristis 100% kad je pojedes (svo zadovoljstvo).
U pravu si mentalni ali neće on sa 14 godina nju "probati"
Na tragu problemima. Što je najgore sve zadnje su bile tuđe Nikako da nađem nešto normalno s osjećajem morala i vjernosti.
Ali opet, nije da nam je loše
Ovo je još najbolje. Bez brige, bez obaveza...
Ak si malo pokvaren, još njenom platiš koji put pivu...
Tako onda mozes reci da igru ne iskoristis potpuno ako ne predes na najtezem nivou sa svim likovima i ne skupis sve achievemente. Ako to ne planiras raditi, onda nema smisla igrati. Osim toga, zasto bi morao curu "potpuno iskoristiti", ako je vec i "djelomicno iskoristavanje" prilicno zadovoljavajuce iskustvo? Zasto bi isao na sve ili nista ako ne moras.
To je kao da kazes da je bolje ne pojesti nista nego cetvrt pizze jer ne mozes dobit cijelu pizzu.
Jadnog dečka, pa ni on neće znati ko ga gdje i kome nakon ovih postova.
Samo ti prijatelju opušteno, nemoj biti ne nervozan, nemoj ispasti preplašen. Moraš malo preuzeti inicijative i ako pristane na izlazak, samo se dobro zabavite. Ostalo će doći samo po sebi...
Tako onda mozes reci da igru ne iskoristis potpuno ako ne predes na najtezem nivou sa svim likovima i ne skupis sve achievemente. Ako to ne planiras raditi, onda nema smisla igrati. Osim toga, zasto bi morao curu "potpuno iskoristiti", ako je vec i "djelomicno iskoristavanje" prilicno zadovoljavajuce iskustvo? Zasto bi isao na sve ili nista ako ne moras.
To je kao da kazes da je bolje ne pojesti nista nego cetvrt pizze jer ne mozes dobit cijelu pizzu.
Nije to to kad nije kompletno tj kad nije sve :) A opet bolje ići na sve ili ništa,ipak je cijela pizza dobitak :)