Sutra dobivam papigu. Ne znam koje joj ime dodjenuti. Curica je. Zelim neko slatko ime. (:

ime?
Monika!
Suzana :D (kao nasa draga premijerka)

Sutra dobivam papigu. Ne znam koje joj ime dodjenuti. Curica je. Zelim neko slatko ime. (:
Ja imam papigu i ime mu je Šaban a posto je tvoja papiga zensko moze Šabanica. :D
Đurđica
Nvidia
killeR
Možda Squirto?
Ili Klićo?
awwww....kako slatko....raznježim se na ovak' neke postove :)
P.S.i ja sam imao papigu....samo što ju je mačka pojela.....ostalo je samo perje :'(
P.S.2.bio je muško pa se zvao miki,tvoja može biti mikica,to mi je baš slatko ime....
Ramirezica, pa samo kad oćeš nešto reci joj pa će ti napravit...
P.S.i ja sam imao papigu....samo što ju je mačka pojela.....ostalo je samo perje :'(
P.S.2.bio je muško pa se zvao miki,tvoja može biti mikica,to mi je baš slatko ime....
HAHAHAHAHAHHAHA Super! Moju nece macka pojest, vec ce odletjet kroz prozor. Ali vrijedi pokusat!
HAHAHAHAHAHHAHA Super! Moju nece macka pojest, vec ce odletjet kroz prozor. Ali vrijedi pokusat!
jesi odabrala ime,onda?
Moja papiga se zove Petra, nazovi i ti svoju tak :p
Šeherezada?
Matija
Mačka -> ime od kojeg će biti pojedena...
Fukushima
F16
errorica ;D
Nazovi ju Ira, tak se moj pas zove :D
Staljinka!

Rejzerica
Logitechica glupo zvuči
Kad ju već krstimo na informatičkom forumu, onda bi bilo prikladno nešto poput:
- Mozilla
- Miranda
- Joomla
- Vista