Geekovska Anatomija :)
"laprdaria magna" - LOL!
"laprdaria magna" - LOL!
"laprdaria magna" - LOL!
A Plug&Play?
Shpritsus heroinum lol
Muž i žena odluče otići na odmor na jezero poznato kao meka i raj za ribolovce. Muž obožava u ribičiju izaći u cik zore, a njegova žena obožava u miru čitati knjige.
Jednog jutra se muž poslije nekoliko sati ribolova vratio i odlučio malo odmoriti, a žena je tada odlučila da se sama izveze malo čamcem na jezero premda se na njemu sama baš i nije najbolje snalazila. Upali motor i izveze čamac na jedno usamljeno mesto, baci sidro, izvadi knjigu i nastavi uživati u tišini i čitati svoju knjigu.
Tuda naiđe ribolovni inspektor u svom čamcu, pristane uz ženin čamac i kaže:
- Dobro jutro gospođo. Što to radite?
- Čitam knjigu - odgovori ona (i pomisli zar to nije očigledno?)
- Nalazite se na dijelu jezera rezerviranom za sportski ribolov - obavijesti je inspektor.
- Žao mi je gospodine, ali ja ne pecam. Ja samo sjedim u čamcu i čitam knjigu.
- Da, ali u čamcu imate sav pribor potreban za pecanje i što se mene tiče mogli bi sa pecanjem otpočeti svakog trenutka. Bit ću primoran povesti vas sa sobom do stanice i protiv vas podnijeti prijavu - reče on.
- Ako vi to zaista i uradite onda znajte da ću i ja protiv vas podnijeti prijavu, ali zbog silovanja, odgovori mu žena.
- Ali, pa ja vas nisam niti dotakao! - reče inspektor.
- Da, ali vi za to imate sav potreban pribor i što se mene tiče mogli bi sa tim otpočeti svakog trenutka...
- Doviđenja gospođo i uzivajte u ovom lijepom danu...
Smijao sam se pola sata!
Hahahahaha ROFL
Zašto si pas liže jaja?
Zato jer može!
lol zadna CD Player 50X
XD istina istina nema sta tolko brbljanje niko nije cuo
Evo nesto smijesno
Prva verzija:
U ime oca(celo),i sina(trbuh),i nagaznih mina(desno rame) amin(levo rame)
Druga Verzija
U ime oca(celo),i sina(trbuh),i nagaznih mina(dizes desnu nogu) amin (i spustas ju na minu)
kako jednooki pirati šalju smajlije? .D
Evo jedan na kojeg sam se slatko nasmija. :)
Skuzio Bosanac da ga zena vara i narucio si detektiva...
Posto nije imao dovoljno para uzme si najjeftinijeg....Kineza..
Nakon par dana dobija pismo....
Most honorable sir:
You leave house. I watch house.
He come to house. I watch.
He and she leave house. I follow.
He and she go in hotel. I climb tree.
I look in window.
He kiss she. She kiss he.
He strip she. She strip he.
He play with she. She play with he.
I play with me.
I fall off tree.
I not see.
No fee,
Chen Lee.
kako jednooki pirati šalju smajlije? .D
Halid također .)
a Černobilci :::)
Žene su zakon, a ja volim rupe u zakonu!
Meni osobno najjaci:
Kako je nastao točak?
Čak Noris napravio salto i svi vikali TO,Čak.
Aaaa, tek sam sad skužio da je to Ballmer, a ne Jobs. OMG, jaoo, jesam bedak. It's got Windows on it, I promise.
Frajer mu napisal: "Need a new one?". Luda ideja u svakom slučaju.
Chuck Norris je upucan! Metak je kritično...
LINK aaaaahaahahahahahhahahaha, ima XXGB hahahahahhahahaha
nevidim šta je tu smiješno
meni je smiješno samo zato jer vidim da ima glupljih novinara i redaktora od mene..zato su nam časopisi takvi..(čast izuzetcima)
Fatine lekcije.
* *
1. Moj Mujo je jako pažljiv. Triput sedmično me vodi na burek. Ja ga napravim i ispečem, a on mi kaže: "Hajd', izađi bona iz kujne i pojedi i ti malo."
* *
2. Popodne nikad ne spavamo zajedno. On spava sam na kauču u dnevnom, a ja brišem prašinu i perem suđe.
* *
3. Svakog mjeseca, čim dobije platu, kupuje mi poklone. Uvijek dobijem deterdžent za suđe,
da se ne mučim i perem na suho i WC sanitar da ne moram da trljam kadu i pločice samo sa četkom i vodom. Zato svaki dan kažem sebi: "Bona, Fato, koje si ti sreće. Pa, đe nađe ovakvog čovjeka?"
* *
4. Rođena sam u novembru, pa mi Mujo za svaki rođendan pokloni četri metra drva i onda gleda kako uživam u poklonu dok ga unosim u podrum. Dok uživamo kraj vatre u peći, ja odmah pomenem da bih za Novu godinu voljela dobiti na poklon dvije tone uglja.
Iako kipti od bijesa, uvijek se suzdrži pa me ne odalami, al' kaže: "Tek si jedan poklon otvorila, a već misliš na drugi." Al' takve smo mi žene, šta se tu može.
* *
5. On me kao dobar muž tjera da držim dijetu kako bi dobro izgledala. Stavio je ključ na frižider, a ako napravim batake za ručak, on pojede sve, a meni, duša moja, ostavi samo krumpir. Kad mu kažem: "Mujo, pa nisu nam djeca na dijeti, ostavi im bar jedan batak", on mi odgovara: "Jesu, cure su, moraju biti mršave." Takav je moj Mujo, pravi moderni domaćin, koji vodi računa da mu žena i ćerke uvijek budu vitke.
* *
6. Kad šetamo robnom kućom, izgledamo kao zaljubljeni par jer me on drži za ruku. Lijepo mi je zavrne da ne mogu ništa da pipam.
* *
7. On neće da se ja mučim, pa me svake noći istjera iz spavaće sobe da ne bih morala slušati njegovo hrkanje.
* *
8. Što jes'-jes', ne da mi da sama radim po kući. Uvijek natjera mene i moju majku da zajedno radimo.
* *
9. Nikad se ne kupa bez mene. Jednom mjesečno fino me zamoli da mu ugrijem vodu, naspem u kadu i da mu istrljam leđa. Uvijek plače ako ga šampon ujede za oči, al' šamar mi lupi samo ako ga baš jako peče. Ako budem dobra i ne ujede ga nikako za oči, onda me pusti da se okupam u istoj vodi kad on izađe iz kade...srce moje najveće.
Na sred ulice hrpa ljudi prosvjeduje.
I sad dolazi neki gospodin i pita prvog na kojeg je naišao:
Što se događa?
odgovara neki lik:
Pa prosvjedujemo, nema posla i tako
Nato njemu gospodin:
Pa ja sa poduzetnik, tražim radnike za poduzeće.
A ovaj:
Pa kud ste baš mene našli u ovoj gomili.
Legendarno
Ja sam se sjetio akcije indeks. Kada je prikazivalo na telki policajce kako uzimaju kompove za istragu, tako jedan plavac nosi kučište, a drugi monitor. :facepalm: