- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra vila mi je sinoć ispunila dvije želje.
Treći put nisam mogao.
Original mi je i bio smiješan, ali kad vidim da svaki video koji ima malo više viewera reuplodaju i napišu seljački balkanski primitivni naslov odmah mi je muka.
Policajcu umrla majka. Skupile se komšije na žalost, a policajac se javlja na telefon.Kada je spustio slusalicu, kaže im:
-"Hoće nesreća na nesreću, evo mi brat javlja da je i njemu umrla majka!"
Kad će mama:
Muž i žena spavaju. Usred noći odjednom se začuje neka buka spolja. Žena sva zbunjena i preplašena počne da viče:• Jao, to mora da je moj muž Čovjek na to iskoči iz kreveta i sav unezveren, i kao od majke rođen, pobježe kroz prozor. Nakon nekoliko minuta vraća se on, sav izgreban, penje se u spavaću sobu i viče na ženu:• Objasni mi šta ti znači ono "to je moj muž", pa ja sam ti muž!! A žena će na to:• Prvo ti meni objasni što si onda bježao?!!
:) Istina
Nije ti to vise bas istina... veci je postotak ljudi koji dolaze na faks, nego u srednju skolu.
Nije ti to vise bas istina... veci je postotak ljudi koji dolaze na faks, nego u srednju skolu.
Da, u pocetku dok ste jos entuzijasticni i nabrijani .
Evo na trecoj godini, dodemo prvi dan faksa na faks, ova dvojica frendova otisli doma nakon prva dva sata (elektrotehnika) . Jos jedan frend i ja od tri sata koja smo imali taj ponedjeljak isto dva izdrzali, onda otisli (racunarci). Eh...
Dođe Haso do Muje i kaže mu: Imam stvarno lošu vijest za tebe. Upita Mujo koju, na to Haso odgovara: Netko nam j*be tvoju ženu!
Wikipedia: Da me nema, jao vama za prezentacije.
Google: Da mene nema, ne bi nitko čuo za tebe, a kamoli te vidio.
Bill Gates: Da mene nema, ne biste ni postojali.
Struja: Da mene nema, još bi živio u garaži.
Nikola Tesla: Da mene nema, jao tebi.
Bog: Da mene nema, he he.
Chuck Norris: Da mene nema, još bi radio Zemlju.
Radimir Čačić: Pazite da vas ne pregazim.

Jedan GIF, nadam se da nije bio
Bosanac, Hercegovac i Crnogorac došli na kolodvor malo ranije, pa skoknuli "na po jednu".
Međutim, malo se zarakijali, pa zakasnili na vlak. Kad su istrčali na peron vlak već krenuo.
Njih trojica potrče za vlakom, i - kao u svakom vicu Crnogorac prvi odustane. Hercegovac trči još malo, pa i on stane.
Ali Bosanac se zainatio, trči sve jače i jače, pruži ruku, dohvati neku štangu, stisne, đipne, prekobaci se i uleti u vlak k'o Indiana Jones.
Ova dvojica zadihani i u čudu gledaju prizor, pa Crnogorac reče:
- Viđe životinje, a samo je doš'o da nas isprati!
-Pokvario se bojler
-Kada?
-Ne kada,bojler.
:D