- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hehe
Good point,sir.Going to do that.
Sahranio čovjek ženu, obavio sve na groblju i došao kući.
Kada je ušao u kuću, nebo se provali, počne pljusak, munje, gromovi...
Pogleda čovjek u nebo i kaže: Znači, stigla je...
Poslije 20 godina braka, jednu večer, ležali su u postelji muž i
žena. Odjednom žena osjeti da je muž počeo dodirivati kao
što to već odavno nije. Gotovo se naježila, dok su joj njegovi prsti klizili po vratu,
po leđima, ramenima i opet po
vratu, povremeno je ruka kliznula preko grudi, za
trenutak se zaustavila malo niže od pupka. Nastavljala je po unutrašnjoj strani njene
lijeve ruke, polako kliznula opet preko prsa i sa strane
nježno se spustila do zadnjice, te nastavila po nozi do njenih koljena. Po unutrašnjoj strani bedara klizila je do sastava
noge s trupom i nježno ponovila sve isto još na desnoj
strani. Najednom se zaustavio, okrenuo na drugu stranu i počeo gledati TV... Pošto je žena od njegovog milovanja postala jako uzbuđena, nježnim glasom je rekla: - To je bilo nevjerovatno!- Dragi, zašto si prestao sa milovanjem?
Muž odgovori:
- Našao sam daljinski.
(Everyday I'm shuffling)
Otišao čovjek kod čarobnjaka i pita ga može li da poništi kletvu koja je bačena na njega.
- Zavisi - kaže čarobnjak - ako se sjećaš točnih riječi.
- Kako se ne bih sjećao? - ''Sad vas proglašavam mužem i ženom...
(Everyday I'm shuffling)
Can't...........stop........listening..........over..........and........over.......this........fu*king.........awesome.........music............gif!!!!!!!!!!!!!!!
(Everyday I'm shuffling)
Can't...........stop........listening..........over..........and........over.......this........fu*king.........awesome.........music............gif!!!!!!!!!!!!!!!
Same here
(Everyday I'm shuffling)
Can't.........stop.......reading.......this.......with.........pauses.........in..........my.........head.......
U Ljubljani na terasi jednog hotela, Hrvat doručkuje šnitu kruha s marmeladom. Dolazi do njega Janez i žvače žvakaću.
Pita njega Janez:
- Ali pa vi pojeste celo šnito kruha?
Hrvat mu odgovori:
- Da.
Veli Janez:
- Mi pa ne. Mi pojemo samo sredino in trdo koro bacimo v reciklažo. Potem pa od tega napravimo dvopek in ga prodamo Hrvatima.
Nastavi Janez žvakati žvakaću i opet pita Hrvata:
- Ali pa vi pojeste celo marmelado?
Hrvat odgovori:
- Da.
Janez mu veli:
- Mi pa ne. Mi pojemo samo tisto v marmeladi kaj je mehko, a kosčice in koro bacimo v reciklažo. Potem pa to recikliramo in prodamo Hrvatom.
Janez nastavi žvakati žvakaću, a Hrvat njega pita:
- Da li se vi Slovenci seksate?
- Se vedno da da. (I nastavi žvakati)
- I šta radite s upotrebljenim prezervativima?
- Je kaj ...? Jih pa bacimo.
- E vidiš, mi ih recikliramo, pa od njih napravimo žvakaće gume i prodamo ih Slovencima.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zaboravna baba izlazi iz WC-a.
Gleda se na ogledalu pa progovori onako sama za sebe:
-Dal sam došla ili sam pošla?!
Iza nje stoji deda spuštenih hlača pa reče:
-Dal sam jebo il sam trebo?
Evo bez ljutnje pokušao sam snimiti prvi vlog o stranici koju sam našo na netu tako da kome odgovara neka pogleda ko ne ne. ne zamjerajte to mi je 1 vlog. bit če i boljih videa
https://youtu.be/kwvrz0xG50Y
Postoje tri vrste lizanja: lizanje sladoleda radi slasti, lizanje p*čke radi strasti i lizanje dupeta radi vlasti
Učiteljica-ima neko ko nije razumio ??
Učenik-ja !!
Učiteljica-e pa mogo si slušati.
Učenik-jebi si mater.
Učiteljica-šta si reko??
Učenik-e pa mogla si slušati!!