Hindenberg satovi

poruka: 2
|
čitano: 3.234
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Hindenberg satovi

Evo ja sam malo istraživa po internetu i našao sam par postova o tome:

Naletio sam na ovo:
http://www.megapopust.hr/luksuz-vremena-79-popusta-na-vrhunske-satove-branda-hindenberg-uz-ukljucenu-dostavu-platite-2202-kn-umjesto-10286-kn-amex-i-diners-na-rate

Kakvi su to satovi?
Na WUS-u spominju da su kineski i da ne vrijede ni približno tome za koliko se prodaju...

------------------

ok ovako..unutri je mehanizam koji se trpa u Orkine, Jaragare itd. subdiali su za datum i dan. ako radi big date, super, iako mi se čini da baš i ne. pušeri nisu krono već su za prebacivanje dana i datuma, s tim da mi se čini da su dva viška.

Orkine i Jaragari su cca 20 dolara sa dostavom.

do the math. btw ima u Ilici trgovina koja prodaje slična nedjela. mora mjedan dan to toić pogeldat.

-----------------
It's absurdly overpriced: MSRP £1350, retail price £1163.70, but you should be able to get the same watch on eBay for less than twenty, just without the silly name: having "Hindenberg" on a watch is about the same as having "Titanic" or "Ford Edsel" on the dial!
----------------
Because they are a piece of Chinese .... (watches), with a fancy name.

Somebody had to tell the boy the uncensored truth....

Edit: I looked on the site, and they are a typical example of a Chinese copy, in this case a Breitling.
Swap your friends watch for a pint at the pub, that is the value when used....
But nothing too fancy like a Spitfire, buy him a Carling.
----------------
... pa sad vi procjenite sami, ja ih sigurno necu uzet + tamo na megapopust ne pise uopce ko mi ih prodaje !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice