Hakiran Steam akaunt zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.108
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Hakiran Steam akaunt

Pozdrav ljudi, prije 2 tjedna sam od kolega sa foruma na poklon dobio steam akaunt sa igrom left 4 dead 2 i jucer mi se nakon sto sam zavrsio sa igrom diskonektalo sa akaunta, odmah mi je bilo cudno jer se to jos nije nikad dogodilo, i odmah zatim sam dobio notifikaciju da je moj steam akaunt prijavljen na neki drugi PC, odmah mi je bilo jasno o cem se radi.

Probao sam se ponovno ulogirati ali naravno nisam uspio, pisalo je da username ne postoji ili je krivi password, zatim sam otisao na email koji imam na steamu da vidim dali je stigla obavjest o tome kako je zatrazena promjena passworda, ali nikakvog maila nije bilo.

Zatim sam probao ici na opciju da sam zaboravio password ali ni to nije pomoglo jer mi na moj mail ne stigne nikakva obavjest.

I posljedne sto sam pokusao je kontaktirati steam support, njih sam kontaktirao jos jucer, medutim od odgovora ni O, tako da stvarno ne znam vise sto dalje.

Stupio sam i kontakt sa kolegom koji mi je poklonio akaunt ali on kaze da ne zna nista o tome.

Ako imate kakvih ideja sto bi dalje mogao, recite slobodno, jer ja vise ne znam sto uciniti. 

like a boss
17 godina
neaktivan
Hakiran Steam akaunt
World Championships: 7, GP started: 291, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,518
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice