Danas mi se digao ku*ac do nebesa,imao sam otvoreno kuciste (skinuta bocna od obsidiana) zbog nekih svojih stvari,i kako me nije bilo doma neki retard iz obitelji kojeg cu pojesti je nesto radio i fiiiiiino ostetio plexi stranicu,ima 2 zesce crte i to mi tako smeta da to nije normalno,gdje mogu naruciti da mi izrezu po dimenzijama plexi stranicu? znaci zamjenski za obsidiana
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nova Forma.
Danas mi se digao ku*ac do nebesa

Danas mi se digao ku*ac do nebesa,imao sam otvoreno kuciste (skinuta bocna od obsidiana) zbog nekih svojih stvari,i kako me nije bilo doma neki retard iz obitelji kojeg cu pojesti je nesto radio i fiiiiiino ostetio plexi stranicu,ima 2 zesce crte i to mi tako smeta da to nije normalno,gdje mogu naruciti da mi izrezu po dimenzijama plexi stranicu? znaci zamjenski za obsidiana
Baumax?Tamo sm zadnji puta uzeo 1m kvadratni,prije 2mj sam uzeo neznam sad koliko je koštao moram pitat starog jel kod njega je račun ja mislim.
hvala perko,nego,koliko otprilike mogu ocekivati da ce me kostati to prozirno zlato?
Joj, stvarno neznam, kada sam ja tamo uzimao poklonili su mi. Probaj im mail poslati.
cijena ti ovisi o debljini i vrsti pleksija, za 4 mm je oko 200 kn metar kvadratni, naravno tanji su jeftiniji