Gdje kupiti plexiglas

poruka: 7
|
čitano: 4.748
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gdje kupiti plexiglas

Danas mi se digao ku*ac do nebesa,imao sam otvoreno kuciste (skinuta bocna od obsidiana) zbog nekih svojih stvari,i kako me nije bilo doma neki retard iz obitelji kojeg cu pojesti je nesto radio i fiiiiiino ostetio plexi stranicu,ima 2 zesce crte i to mi tako smeta da to nije normalno,gdje mogu naruciti da mi izrezu po dimenzijama plexi stranicu? znaci zamjenski za obsidiana

eplati.com
16 godina
neaktivan
Gdje kupiti plexiglas

Nova Forma.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
14 godina
Re: Gdje kupiti plexiglas
eplati.com kaže...

Danas mi se digao ku*ac do nebesa

{#}

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
14 godina
Re: Gdje kupiti plexiglas
eplati.com kaže...

Danas mi se digao ku*ac do nebesa,imao sam otvoreno kuciste (skinuta bocna od obsidiana) zbog nekih svojih stvari,i kako me nije bilo doma neki retard iz obitelji kojeg cu pojesti je nesto radio i fiiiiiino ostetio plexi stranicu,ima 2 zesce crte i to mi tako smeta da to nije normalno,gdje mogu naruciti da mi izrezu po dimenzijama plexi stranicu? znaci zamjenski za obsidiana

Baumax?Tamo sm zadnji puta uzeo 1m kvadratni,prije 2mj sam uzeo neznam sad koliko je koštao moram pitat starog jel kod njega je račun ja mislim.

http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/procjena-konfepogledajte/112473.aspx?page=0&jumpto=2192724&sort=asc&view=flat
15 godina
neaktivan
Gdje kupiti plexiglas

hvala perko,nego,koliko otprilike mogu ocekivati da ce me kostati to prozirno zlato?

eplati.com
16 godina
neaktivan
Gdje kupiti plexiglas

Joj, stvarno neznam, kada sam ja tamo uzimao poklonili su mi. Probaj im mail poslati.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
18 godina
neaktivan
Gdje kupiti plexiglas

cijena ti ovisi o debljini i vrsti pleksija, za 4 mm je oko 200 kn metar kvadratni,  naravno tanji su jeftiniji

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice