Eurosong 2011

poruka: 126
|
čitano: 11.785
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Eurosong 2011
Jabulani kaže...

Sretan rođendan {#} A i Hrvati mi od svih pjevača pošalju onu neku žensku(iskreno prvi put čujem za nju {#}). 

hvala :) i ja isto prvi put čujem :)

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 1:34 (tpg).
17 godina
neaktivan
Bahahaahah ko pobjedi... ono je uzas...

Merlin je imao predobru pjesmu :) a ni srbi nisu imali losu...

Jedino mi...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
18 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Sretan rođendan {#} A i Hrvati mi od svih pjevača pošalju onu neku žensku(iskreno prvi put čujem za nju {#}). 

Ma kolko sam skuzio ta je iz "dijaspore", vidi se da Hrvata ima vise vani nego doma, zato i nije jedan 30x bolji Žak ili 25x bolji Žiga prošao.

P.S. A i glavno da si ona nema nista za predbaciti jer joj se pjesma vrti po klubovima, lijepo se onda trebala maniti Eurosonga i angažirati Bregovića i postati folk pjevacica.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 2:24 (AA-d00d).
15 godina
Eurosong 2011

kako sam se sinoc ras*izdio kad sam vidio da su hrvati dali bosni 7 bodova, sramota.

a o pobjedniku da ne govorim, pjesma je prelosa.

po meni je dino trebao pobijediti, pjesma je sigurno najbolja od svih tamo, mozda je svedska tu negdje na razini s njima a ostalo je 0 bodova.

i jedino mi nije jasno kako je italija uspjela zavrsiti DRUGA pa ona pjesam je za zatvor.

lena mi je sinoc bas lijepa bila {#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Seronje jedne, 7 bodova od vas. ccc, da ste nam dali 12 bili bi 5.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
protjeran
maxy0 kaže...

pobjednicka pjesma je prelosa... poserem se na nju
ja sam navijo za sloveniju... zenska ima prej*ben glas

Ona zenska je falsetista, ne pjeva svojim glasom nego imitacijom...

AA-d00d kaže...

Ma kolko sam skuzio ta je iz "dijaspore", vidi se da Hrvata ima vise vani nego doma, zato i nije jedan 30x bolji Žak ili 25x bolji Žiga prošao.

P.S. A i glavno da si ona nema nista za predbaciti jer joj se pjesma vrti po klubovima, lijepo se onda trebala maniti Eurosonga i angažirati Bregovića i postati folk pjevacica.

Zakoni zdravog razuma ne daju covjeku da posalje dvjestokilasa na Evroviziju.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
Mentalist kaže...
maxy0 kaže...

AA-d00d kaže...

pa sta ima veze to je njezin glas i ona pjeva tu pjesmu

16 godina
protjeran
maxy0 kaže...
Mentalist kaže...
maxy0 kaže...

AA-d00d kaže...

Nije, to je Anastazijin glas (ako se ne varam), i istu imitaciju je korisitila Gruzijka (oprostite ako sam pogrijesio, ali bila je jos jedna wanna be Anastacia).

18 godina
neaktivan
To sto ima 200kg ima veze s pjevanjem? Inace, da su kreteni odlucivali, ni Pavarotti nebi daleko dogurao zbog trbusine.
17 godina
neaktivan
Da se razumijemo Žak je pjevač vrsnog glasa i on je trebao ići...

Ja ne znam ko je odabrao ovu Dariju...

FALŠALA JE 400 puta u tako jednostavnoj pjesmi... A da ne govorim o jadnom scenskom nastupu...
15 godina
protjeran
EnlightenedPhoenix kaže...
Da se razumijemo Žak je pjevač vrsnog glasa i on je trebao ići...

Ja ne znam ko je odabrao ovu Dariju...

FALŠALA JE 400 puta u tako jednostavnoj pjesmi... A da ne govorim o jadnom scenskom nastupu...

A i da ne govorim koliko je ljudi bilo u Londonu na njegovom koncertu...

I pjesma mu je jednostavno bolja od ove.

15 godina
Mentalist kaže...
maxy0 kaže...
Mentalist kaže...
maxy0 kaže...

AA-d00d kaže...

Nije, to je Anastazijin glas (ako se ne varam), i istu imitaciju je korisitila Gruzijka (oprostite ako sam pogrijesio, ali bila je jos jedna wanna be Anastacia).

ček ti oces rec da to ne pjeva ta maja keuc nego neka anastazija.... haha... pogledaj malo klipove sa youtube na njihovom supertalentu

15 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Navijala sam za Blue, ali izgleda da su dobrosusjedski odnosi nadvladali nekadasnju slavu. A ima nesto i u namjestanju.

16 godina
protjeran
maxy0 kaže...
Mentalist kaže...

ček ti oces rec da to ne pjeva ta maja keuc nego neka anastazija.... haha... pogledaj malo klipove sa youtube na njihovom supertalentu

Pa covjece, razumijes li ti ovaj jezik?

Kad glumis neki glas ne mozes reci da imas dobar glas, jer ipak glumis.

Na ovom videu uopste nema onakav glas:

18 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
maxy0 kaže...
Mentalist kaže...

Pa covjece, razumijes li ti ovaj jezik?

Kad glumis neki glas ne mozes reci da imas dobar glas, jer ipak glumis.

To ne mora nista znaciti. Postoje ljudi koji imaju razlicite boje glasa dok normalno pricaju i dok pjevaju.

To sto zvuci slicno kao neka tamo poznatija pjevacica je puka slucajnost.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
neaktivan
AJME kako je INDEX otrovan portal... TO JE PRESTRASno...

http://www.index.hr/xmag/clanak/reakcije-na-sedam-hrvatskih-bodova-merlinu-hrvati-izdajnici-blamaza-iz-zagreba/551797.aspx

Zamisli ti idiota... kao da je EUROSONG uopce vazan... svi znamo da je to politički show...
15 godina
protjeran
Eurosong 2011

Kada ljudi skuze da je Eurosong cista namjestaljka,ne bi se svi toliko sikirali oko toga!

Zasto je cudno da je Italija druga?Pa to ti je njima "kao dobrodoslica",za to sto se opet natjecu na Eurosongu!

Za pobjednicku pjesmu,no comment!

BiH je zaista imala super pjesmu i zasluzeno visoko kotiraju!

Hrvatska se mislim obrukala kao nitko do sada!

1:Na Dori koliko se sjecam glasali smo izmedu Houdeka i Darije,jasno je svima zasto je darija pobjedila,pa iz dijaspore je+ jos Njemacka-"dobitna kombinacija"

2:Pobjedila je pjesma LAHORI

3:Tonci hebeni Huljic odluci cistom "demokracijom",da pjesma treba biti na Engleskom jeziku pod nazivom BRAKE A LEG (kakve veze ima vjetar za lomom noge)?

4:Tada exkalacija pjesma se mjenja u CELEBRATE,ma cjele rijeci su promjenite,zar su Hrvati glasali za tu pjesmu?

Ma mora da je ovo mjenjanje pjesme krsenje nekakvih pravila,treba kazniti nekoga,a Tončija na lomacu,pun mi je kuhac njega i njegovog lobija!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
17 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Tko jos gleda tu paradu kica?

I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
14 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Zavist ništa više,uvijek ste davali 12 poena kada smo bili zadnji kada su loše pjesme, a sada kada smo mogli i do pobjede 7 lol...

to u vezi tih 7 poena a oko eurosonga htio sam da prestanem gledat eurosong jer se svaki put ponavlja isto: ukrajini - rusiji 12,rusija - ukrajina 12,geogria - azerbeijan 12,azerbeijan-geogria 12,moldova - litvania 12,litvania - moldova 12  i tako ukrug...i sada kako očekivati pobjedu ?

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
14 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Ma kakav Eurosong, kada na radiju svira "zora bila" od Tomislava Bralića.

15 godina
neaktivan
Eurosong 2011

LOLZ kako italija zajeba švedsku za drugo mjesto :)

Dino
16 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Imam osjećaj ako uđemo u EU da bi i mi mogli napokon osvojiti neko visoko mjesto.

BF:BC2 ingame:xRALEx----------http://e-sport.hr/
16 godina
protjeran
DJECHACHIC kaže...

Imam osjećaj ako uđemo u EU da bi i mi mogli napokon osvojiti neko visoko mjesto.

Mislis da se u EU pjevaju bolje pjesme?

16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
DJECHACHIC kaže...

Ne nego,da je to sve jedan veliki politički show.

BF:BC2 ingame:xRALEx----------http://e-sport.hr/
16 godina
protjeran
DJECHACHIC kaže...
Mentalist kaže...
DJECHACHIC kaže...

Ne nego,da je to sve jedan veliki politički show.

Isto kao da EU trenutacno zeli da Hrvatska udje, i da ce biti sretna kada udje.

Pa pregovarate vec 5 godina?! Jos ni jednom nisam vidio da se zbog pregovora donijela izmjena nekog pravilnika u EU tako da Hrvatska ima neke drugacije uvijete za ulazak od ostalih drzava. Dakle, isto je za sve.

On topic:

Meni je hrvatska pjesma super, ali mi se ne svidja muzika i cura.

15 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Hrvatska dora je glupa jer se nemogu dogovorit oko jedne {#} pjesme koja će ić na eurosong,a pogotovo kad je polufinale vokale zaseru do bola i nazad!

Dino
17 godina
neaktivan
Eurosong 2011

ne pratim baš taj eurosong ali pamtim zadnje ugodno iznenađenje koje su priredili naši susjedi 2008 godine,jednostavno svjetski,van svake konkurencije
pa mali podsjetnik na to:

http://www.youtube.com/watch?v=FoDhXMV3jaY&feature=related
16 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Evo da i ja iznesem svoje komentare, znam da se puno ljudi neće složit, ali neka znaju da nikog ne vrijeđam, i ograđujem se od bilo kakvih nacionalnih insinuacija, stoga slijedi:

Prvo da kažem nešto općenito, znam da se u Eurosong dosta mješa politika, uostalom, Talijani su suorganizatori Eurosonga skupa sa Švabama, stoga me ni ne čudi njihova pozicija, ali ovako, Eurosong je pjevačko natjecanje na kojem bio se prvo trebala cjenit glasovna sposobnost pjevača, i sama izvedba na stage-u, te ritmična i jednostavna melodija, a onda sve ostalo, stoga:

Srbija - Čista katastrofa, tak su i prošli, ženska je pjevala na Srbskom a ćufte nisam razumio, skužio sam sam da njen tip Čaroban, al to se da zaključit iz naslova (inače, živim blizu Srbije, i imam čak i njihov naglasak i često kažem njihove riječi)

Hrvatska (oliti ga MI) - Još veća katastrofa od Srbije, prvo od izbora, kako je neki trebuljak prošo pokraj Žaka, imali smo još kakav takav scenski nastup ali tekst nam je koma (Huljića na lomaču, iako je čak i M. Jackson đipio ritam iz njegove pjesme), pa preimenovanja pjesme, pa mjenjanje teksta, itd, itd, do tog da se "polu-naša" malo usrala na sceni al kad pogledam kakvi su prošli, mogli smo proć i mi!?

Bosna i Hercegovina - Dino je super, i slušam njegove pjesme i sve to, i imao je jako simpatičnu pjesmu, i  nastup, i bio mi je ekstremno simpatičan, ali pjevanje mu je čisti FAIL, vidilo se i čulo da mu Engleski baš i ne ide, i ja tu pola nisam razumio, ali kad sam vidio tekst, još više mi se svidilo, ali opet, Dino je to jako loše otpjevao, ne mislim glasovno, nego jako je loše izgovarao riječi i nikako mi to nije sjelo!?

Azerbejđan (mislim da su oni pobjedili) - Mislim ono, uopće nije bilo još 10 takvih pjesama, ali opet dali su u zadnje 3 godine 10 milijuna eura u promociju na Eurosongu, moralo je jednom kuliminirat njihovom pobijedom, ali meni osobno ništa posebno, čak štoviše, zaslužili su s tom tipičnom pjesmom sredinu "tablice"!?

Još mal okolo svega - Čista glupost mi je poslat neke frajerčiće s frizurom i sisate i nogate žene na Eurosong, za to imaju manekenstvo i slične stvari, ovdje se ocjenjuje pjevanje (bar bi se trebalo ocjenjiivat), i to mi ekstremno smeta, smatram da bi za pobjedu pjesma trebala bit orginalna, jednostavna, ritmična, i s kvalitetnim pjevačem (/pjevačicom, ne nešto ko Žak, ali čisto nešto što zna pjevat), i s osmišljenim scenskim nastupom!?
Moji osobni favoriti, Moldavija odnosno Zdob Su Zdub su recimo bili ritmični, s dobrim nastupom al opet ne leži svakom rock i ekstravagancija, stoga sam ih i očekivao na sredini tabele, iako su meni osobno po izvedbi bili dosta dobri, Grci su mi isto dobro zvučali, mogu su još mal dotjerat pjesmu s nekom melodijom, mislim da bi bilo još bolje, Cipar - jako sličan Grcima, po meni isto solidni, Šveđani - tak-tak, bolji od svi boy-bandova i Blua skupa, ali opet pjesma prosjek, izvedba dobra, i Latvija mi je zvučala zgodno!?

Eto, to je moje mišljenje, ima tu još ali i ovak sam pretjerao!?
PŠ: Nešto sam danas raspoložen za duge post-ove!?  {#}

PŠŠ: Ispravljeno nešto gramatičkih grešaka!? 

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 20:08 (Ivsa).
15 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Naša pjesma nije bila uopce toliko loša, no nažalost su je upropastili prateći vokali. Točno se osjeti, dok slušaš pjesmu - FAIL, tj. razilaženje intonativno.

Inače, ma nema tu uopce puno filozofije - politika igra najznačajniju ulogu. Tako je uvijek bilo i bit će, nažalost. Nema tu pomoći. Tko će kome, ako ne svoj svome.

btw. meni je UK imao izvrsnu pjesmu, navijao sam za njih, naravno, nakon Merlina. Začudilo me što su Hrvati njemu dali samo 7 bodova, očekivao sam više.

Realno gledajući, ni pobjednička pjesma nije loša, pogotovo onima koji vole balade - laganice, ali meni nije bila baš nešto zato što volim brži ritam i melodiju. Ova mi je bila prespora, dođe ti da zaspiš dok je slušaš.

Italija je osvojila drugo mjesto, naravno, radi činjenice da su oni povratnici nakon 15-tak godina izbivanja, to im dođe zapravo kao znak pažnje - dobrodošlica.

Očekivao sam puno bolji plasman Mađarske, bila mi je također izvrsna pjesma.

Sve u svemu - politika i samo politika. Što ćete.

Ukupni dojam - srednja žalost.

Kada se sjetim ovoga, budem veoma ponosan:

To su bila vremena, i to je bila pjesma.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 20:08 (Caesar et Brutus).
16 godina
protjeran
seneka kaže...

ne pratim baš taj eurosong ali pamtim zadnje ugodno iznenađenje koje su priredili naši susjedi 2008 godine,jednostavno svjetski,van svake konkurencije
pa mali podsjetnik na to:

Mnogi su govorili kako je Laka lud, kako je pjesma uzasna, i razlicite lose stvari, da je Laka Englez, postao bi legenda onaj dan...

Ivsa kaže...

Kako li Tonci Huljic uspjeva zivjeti od muzike, nikada nista dobro nije napisao...

Joksimovic je brazilijon puta bolji od njega, a opet toliko podcjenjen.

Caesar et Brutus kaže...

Kada se sjetim ovoga, budem veoma ponosan:

To su bila vremena, i to je bila pjesma.

Pjesma koja u prevodu znaci Stijenjaj me  jednostavno je imala sudbinu da pobijedi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice