Dajte recite ovome xXx lnf3rno xXx da vrati moj STEAM ACC!
Lik mi ga je maznuo i neda!
Opširnije napiši što se sve dogodilo, jer prema ovome kratkom opisu svašta može biti, možda si ti kriv i krivo ga sumnjičiš, a možda je ipak on.
Ma vid,ja i on smo trebali mijenjati igre ja njemu COD a on meni GTA IV
i kaze ti on meni da mu dam neku garanciju da ga necu zaj|ebati ja mu dao moj steam acc sa 2-3igre gore i on meni dao KEY i PW od GTA IVa,te mi smo se dogovorili da mu ja ujutro kupujem key,ja nisam stigao imao sam obaveze koje sam mora napraviti i on je rekao da ja njemu vratim GTA IV te da ce on meni steam,ja sam se slozio sve sam mu vratio te on je otiso offline i vise ga nikad vidio nisam. . .
Evo nezelim oduzavati pricu tocno je rekao samo je nesto i presutio rekao je da ce mu trebati dan ili dva dana ja sam ga nakon mjesec dana pitao hoce li vise nabaviti Cod i on mi je rekao da se nece mjenjati nakon mjesec dana...pa sam ja ljepo uzeo i poklonio tu garanciju :) On je mnogo ljudi na forumu sa tih 1-2 dana prevario pa su cekali mjesec dana i onda nista...btw zar nisi protjeran sa foruma zbog toga?i nemoj mi slat te smjesne privatne poruke evo te ljepo na ignore ...
Dobro prijatelju kako oces,u pon idem na policiju traziti da pitaju BUG Tvoj IP te kad ti dodju doma za Internet kradju onda cemo se i uzivo vidijeti,ja sam tebi sve vratio,ae vidimo se uskooro stari!