Google Maps dodijelio Meksičkom zaljevu novo "služ

poruka: 20
|
čitano: 3.883
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google Maps dodijelio Meksičkom zaljevu novo "služ".
17 godina

Besposlen pop i jariće krsti.

9 1 hvala 0
12 godina

Iskreno, trenutak kada je to objavio na samoj inaguraciji te podsmjeh koji je izazvao kod ljudi koji se bave politikom na najvišoj razini dugi niz godina je rekao više nego dovoljno.

Ovo je njegov intervju iz 1995 godine, rečenica koju tada iznosi a tiče se  načina na koji se USA treba ophoditi prema "svima ostalima" naprosto nije realnost u današnjem svijetu, neki bi rekli nije se prilagodio vremenu u kojem živi.

1 2 hvala 0
16 godina
Re: Google Maps dodijelio Meksičkom zaljevu novo "
Inovator kaže...

Besposlen pop i jariće krsti.

Misliš kako je Istra dio Hrvatske (i prethodno Jugoslavije) od 1946., domovina naša, a nikada prije nije bila, a Osimski sporazum je potpisan tek 1975., ratificiran 1977.? HR i Slovenija još uvijek duguju milijune € vezano uz sporazum, koliko znam, Slovenija je pokušala staviti novce na račun u Švicarskoj, Hrvatska nije ništa, Italija nije nikad preuzela novce. Za par dekada, očekujte Istru kako se pridružuje Italiji, a Brisel će presuditi o tome.

Kad se pogleda karta, veći dio zaljeva okružuje SAD, a ne Meksiko. Ispravna odluka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2025 17:19 (tgmcro).
15 godina

rektalna speleologija, nacionalni sport Rvat'na...

Ju je je? Je ju je!
15 godina
cro u niku odredjuje nivo IQ nizi od broja cipele. Objavio trupson na thrue social.
Brkoni
15 godina

Da prisnažim onanistima na lik i djelo DTa:

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

Nije Američki zaljev nego Američanska vala. Vidim da Karizmatik ima toliki utjecaj, čekam kad će neki ŠešeljCro zatražiti iseljavanje Istre poput Gaze jer nemaju tamo ni Šćavi ni Digići što tražiti kako bi se sagradili lijepi resorti u kojem bi uživali svjetski ljudi iliti vorld-pipl.

3 1 hvala 0
6 godina

Da ja postanem predsjednik, prva uredba koju bih potpisao bi bila zabrana lijepljenja onih malih naljepnica na jabuke. Izgleda da i Trump ima dugačku listu svojih neuroza.

5 0 hvala 0
16 godina
Brk kaže...
cro u niku odredjuje nivo IQ nizi od broja cipele. Objavio trupson na thrue social.

Brk u niku određuje nivo ustaštva viši od broja IQ-a. Radujte se narodi, primjenom ad hominem na hrvatskog branitelja, bez stvarnih argumenata o onome što vas živcira.

15 godina
tgmcro kaže...
Brk kaže...

Brk u niku određuje nivo ustaštva viši od broja IQ-a. Radujte se narodi, primjenom ad hominem na hrvatskog branitelja, bez stvarnih argumenata o onome što vas živcira.

sad se pozivaš na svoje "braniteljstvo" a već Istru prepisuješ Talijanima, pa će doći red na Međimurje i Baranju, ali glavno da je "Gulf of America" ????

Ako ne znaš, Mexico je bio vlasnik više od 40% Texasa (do Houstona), a i inače, mislim da i danas zaljev oplakuje popriličan komad meksičke obale...

Može ga Trump zvati kako želi, niti zovem La Manche Engleskim Kanalom, niti Beč zovem Wien...

Ju je je? Je ju je!
3 godine

Niti New York zovem Novi Jork. 

合氣道
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Čekam Istočni i Zapadni Američki Ocean. 😎

2 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ruska Amerika 
Zapadnoatlantska Britanija, Britanski Oregon
Francuska središnja Amerika 
Španjolska Florida
Sjevernoamerički Meksiko
ili sve zajedno kao zemlje američkih indijanaca?

Možda bi svi trebali zasuti Google sa zahtjevima. Srbi su sigurno već aplicirali kod Googla za srpsku Dalmaciju. Zamislite kaos oko Kašmira, Golanske visoravni, Tibeta...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Zaporožac kaže...

Niti New York zovem Novi Jork. 

Vinkovci nikada neće biti Дивчибаре

Ju je je? Je ju je!
3 godine
Stric_Jura kaže...
Vinkovci nikada neće biti Дивчибаре

lijepo je tamo. fina priroda.

合氣道
5 godina

Ni James Polk koji je oteo Meksikancima pola teritorija nije ga zvao Gulf of America...a nisu ni Jefferson, Washington...sada se našla ekipa IT milijardera i evangelističkih krvopija i odlučili mijenjati imena teritorija drugih država.

Mogli bi Meksikanci početi SAD zvati North Mexico. 🤔

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2025 12:32 (Eric Prydz).

7 0 hvala 0
16 godina
Stric_Jura kaže...
tgmcro kaže...
Brk kaže...

sad se pozivaš na svoje "braniteljstvo" a već Istru prepisuješ Talijanima, pa će doći red na Međimurje i Baranju, ali glavno da je "Gulf of America" ????

Ako ne znaš, Mexico je bio vlasnik više od 40% Texasa (do Houstona), a i inače, mislim da i danas zaljev oplakuje popriličan komad meksičke obale...

Može ga Trump zvati kako želi, niti zovem La Manche Engleskim Kanalom, niti Beč zovem Wien...

Zato se Texas sad zove Mexican Texas, ne?
Nikoga za par godina neće zanimati kako ih ti zoveš, nego kako se zovu u kartama i digitalnim medijima Google i Bing Maps (evo, Bing se pridružio), to će klincima, pa i školama biti jedino bitno. Times, they are a changing.
Sorry, Trump wins.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2025 18:38 (tgmcro).
4 mjeseca
Mislim da ovo nije po zakonu od Trampa. Trebali bi staviti nešto kao "dvojezične" table kao što je u svakoj "normalnoj" državi 😜Znači meksički i američki na tabli .
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2025 20:44 (Sirotanovic).
14 godina

Što je sljedeće, Atlantski bude Istočni Američki a Tihi bude Zapadni Američki ocean? Idiocracy na najjače.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2025 20:54 (vrinho).
Moj PC  
1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice