Instalacija Nvidia GeForce GTX 1050ti

poruka: 7
|
čitano: 1.472
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Instalacija Nvidia GeForce GTX 1050ti

Pozdrav svima. Imam problema oko instalacije grafičke kartice Nvidia GeForce GTX 1050ti, pratio sam dosta tutoriala na YouTube oko instalacije ali jednostavno neke stvari ne prolaze. Sa stranice skinem nove drajvere koje uredno imstaliram ali device maneger ona i dalje svijetli žuti trokut. Pokušao sa izmjenom postavki u mapi nvaci pod manufaktura i string. Ali ista stvar.  Ako netko može pomoći bio bih zahvalan. Windows 11,64bit.

vv

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Instalacija Nvidia GeForce GTX 1050ti

Obicno windows povuce sam driver od grafe.

Da li je grafa prije radila kako treba ? Moguce da ima gresku, pogledaj pod gpuz da li ju pronalazi.

16 godina

Instalacija prođe ok, u device manageru se vidi ali pokazuje grešku. Kada se prebaci kabel od ekrana piše da nema signala. Prije je radila. Ima neka caka u instalaciji ti kartica koje pokazuju grešku. Ali koja.

vv
16 godina
veljo kaže...

Instalacija prođe ok, u device manageru se vidi ali pokazuje grešku. Kada se prebaci kabel od ekrana piše da nema signala. Prije je radila. Ima neka caka u instalaciji ti kartica koje pokazuju grešku. Ali koja.

-vjerojatno miješaš integriranu onboard-cpu grfagičku i dodatnu.. to ovisi o postavkama biosa, jedna-ili-druga ili obje ... ili je neispravna.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
Nije integrirana već dodatna. Integrirana je AMD radeon.
vv
16 godina
evo gpu
vv
13 godina

Graficka ti je otišla, vidis da pise 0 gb , 0mhz i tako dalje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice