Dobra i loša iskustva iz Bug forum-oglasnika zaključana tema

poruka: 227
|
čitano: 344.506
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
15 godina
neaktivan
Dobra i loša iskustva iz Bug forum-oglasnika

Htio bi se zahvaliti Hellraz0r

za uspješnu zamjenu mjenjali smo se MW2 i BFBC2 za MOH

Mislim da je zasluzio biti u white listi. Hvala

14 godina
neaktivan

Htio bih pohvaliti Rebelsy-ja zbog zbog prodaje procesora, koji je stigao poštom lijepo zapakiran.Sve je bilo uredu(osim malo nesporazuma s poštarinom, al ništa bitno)

Također pohvala vrx , zbog primopredaje u Zagrebu, također bez ikakvih problema.

15 godina
neaktivan
RE: Dobra i loša iskustva iz Bug forum-oglasnika
Slegy97 kaže...

Nemoj bit budala

Očekuj uskoro da nećeš moći ući na svoj account jer je prokletnik takav gad da je to nevjerojatno

Dečko je hackao nekom Šveđanu account i meni ga uvalio

I sad sam ja u problemima jer je taj Šveđanin retriveao account na kojem je mojih 80 % igara

Curse you Perry the platypus!!!
16 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
Slegy97 kaže...

Nemoj bit budala

Očekuj uskoro da nećeš moći ući na svoj account jer je prokletnik takav gad da je to nevjerojatno

Dečko je hackao nekom Šveđanu account i meni ga uvalio

I sad sam ja u problemima jer je taj Šveđanin retriveao account na kojem je mojih 80 % igara

Što se ovog tiče mogu potvrditi jer sam imao Hambrlea u prijateljima... a ono šveđanin...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
14 godina
neaktivan

Ćao svima iz Beograda,

Povremeno svratim na BUG ali se nikada nisam učlanio do trenutka dok nisam video primamljiv oglas korisnika Asta za GPU vodeni blok za 4870X2. Kontaktirao sam ga i pitao da li je voljan da pošalje blok u Srbiju i od tada u nekoliko koraka smo se dogovorili. Asti hvala na strpljenju i volji da izvrši malo komplikovaniju trgovinu (čitaj glupi propisi kojima se države štite od odliva deviza u inostranstvo {#}), iako mu je sigurno bilo puno lakše da se ne zamajava sa slanjem u Srbiju. Sve je proteklo po dogovoru, blok je stigao u savršenom stanju i dobro upakovan. Hvala {#}

15 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/user/pork9999/33349.aspx

Ovaj član ipak leti u lose trgovce.

Nakon sto sam jucer ovdje objavio kako me prevario (dao mi koristeni key, dok je on dobio nekoristeni steam key), malo sam razmislio

i odlucio maknut post dok se ne javi. Danas se javio sa porukom "u instalaciji ili?", a potom sa porukom kako je on mene cekao par dana a ja se nemogu strpit do jutra

da dobijem odgovor. I to je sve od njega. Pokusam mu poslati PM, a onda vidim da nemogu jer je ugasio opciju, cak i zakljucao temu, na sto pitam Danny-a sto ucinit i on

je otkljuca. Tamo sve pise, a moj savjet je izbjegavati u sirokom luku doticnoga.

Cini se i da postoje key lopine, sacuvaj boze..

nick mother*ucking diaz
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...

http://www.bug.hr/forum/user/pork9999/33349.aspx

Ovaj član ipak leti u lose trgovce.

Nakon sto sam jucer ovdje objavio kako me prevario (dao mi koristeni key, dok je on dobio nekoristeni steam key), malo sam razmislio

i odlucio maknut post dok se ne javi. Danas se javio sa porukom "u instalaciji ili?", a potom sa porukom kako je on mene cekao par dana a ja se nemogu strpit do jutra

da dobijem odgovor. I to je sve od njega. Pokusam mu poslati PM, a onda vidim da nemogu jer je ugasio opciju, cak i zakljucao temu, na sto pitam Danny-a sto ucinit i on

je otkljuca. Tamo sve pise,  a moj savjet je izbjegavati u sirokom luku doticnoga.

Cini se i da postoje key lopine, sacuvaj boze..

Ako si ikad platio na tom steamu karticom, mozes ga izuzetno lako vratiti preko supporta...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan

Evo poslao sam ticket, nadam se da ima pravde i da ce se situacija rijesiti..

nick mother*ucking diaz
14 godina
protjeran

Imali tko iskustva s alscaul,trebam s njime 1 igru zamjeniti pa zato pitam,da me nebi zahebo.

nema beda dok ima meda
16 godina
odjavljen
Gmailovac kaže...

Imali tko iskustva s alscaul,trebam s njime 1 igru zamjeniti pa zato pitam,da me nebi zahebo.

pogle kojeg autora prati... mozda nis ne znaci

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
Gmailovac kaže...

ajd potvrdi me netko :D , izmjenio sam več par igra/kupio.

btw prijavljujem CroATi kao jako loše iskustvo, ova tema govori sve i ima history od chata na skypu gore ko dokaz

15 godina
neaktivan

Forumaš alscaul,

Pohvale, zamijenili smo igre u kratkom vremenskom roku, dosta pouzdan

Pohvale

Curse you Perry the platypus!!!
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Forumaš alscaul,

Pohvale, zamijenili smo igre u kratkom vremenskom roku, dosta pouzdan

Pohvale

Aj onda pohvali i mene zbog onog...khm...deala.

nick mother*ucking diaz
15 godina

CroAti provokator :

{#}

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 20:35 (Joe Cooker).
15 godina
neaktivan

Evo još jedan plus za Micromana. Danas kupio od njega Sapphire HD6970 i sve prošlo u redu. Popili kavu, malo popričali i razlaz. {#}

15 godina

Ja moram pohvaliti Pod009, iako sam od njega uzeo komplet prije nego što je počeo oglasnik na bugu. Paket je neoštećen, kao nova, čista, te mi je još poslao i baterije {#}

http://www.links.hr/index.php?naziv=Tipkovnica+%2B+mi%9A+LOGITECH+S+520+Cordless+Desktop%2C+be%9Ei%E8na%2C+retail%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=1016&id_artikl=101.600.059

Uglavnom, plus za kolegu forumaša {#}

14 godina
neaktivan

Erm, samo pohvale za usera Me$$y (http://www.bug.hr/forum/user/mey/32879.aspx)

Razmjena hardware-a je prošla bez problema, sve riješeno u par dana. Prvi mi je, na neviđeno, poslao svoj dio nagodbe iako sam svega par dana na forumu.

Konekcija Virovitica - Zadar - radi dobro :)

(Yes, razmijenili smo valjda 15ak PM-ova ali vrijedilo je :))

Preporuke svima!

.. barkin' up the right tree.
16 godina

Kupac: moja malenkost

Prodavač: oddball

Primopredaja u VŽ-u prošla odlično, 5/5.

Ako može još feedbacka od forumaša alscaul? Slijedeći tjedan mislim kupiti igru od navedenog člana foruma.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
14 godina
Najbrži kaže...

Kupac: moja malenkost

Prodavač: oddball

Primopredaja u VŽ-u prošla odlično, 5/5.

Ako može još feedbacka od forumaša alscaul? Slijedeći tjedan mislim kupiti igru od navedenog člana foruma.

pa nemaš problema oko mene, vidjet čemo se u vžu i sve obavit, donesti ču ti kutiju od igre i dati sve podatke.

15 godina
neaktivan

Dajte recite ovome xXx lnf3rno xXx da vrati moj STEAM ACC!

Lik mi ga je maznuo i neda!

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
16 godina
PC Man kaže...

Opširnije napiši što se sve dogodilo, jer prema ovome kratkom opisu svašta može biti, možda si ti kriv i krivo ga sumnjičiš, a možda je ipak on.

15 godina
neaktivan

Dakle, D4RKLING, sve 5, Apazinjan sve 5, Razarach_NG sve 5.

rooswelt1991 me sjebo, dao mi VAC banani acc.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 23:49 (Slash 666).
15 godina
neaktivan
denix kaže...
PC Man kaže...

Opširnije napiši što se sve dogodilo, jer prema ovome kratkom opisu svašta može biti, možda si ti kriv i krivo ga sumnjičiš, a možda je ipak on.

Ma vid,ja i on smo trebali mijenjati igre ja njemu COD a on meni GTA IV

i kaze ti on meni da mu dam neku garanciju da ga necu zaj|ebati ja mu dao moj steam acc sa 2-3igre gore i on meni dao KEY i PW od GTA IVa,te mi smo se dogovorili da mu ja ujutro kupujem key,ja nisam stigao imao sam obaveze koje sam mora napraviti i on je rekao da ja njemu vratim GTA IV te da ce on meni steam,ja sam se slozio sve sam mu vratio te on je otiso offline i vise ga nikad vidio nisam. . .

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
16 godina
neaktivan
Kupac: ja; prodavac: forumas Zvonimir zubic; predmet: 4x hitachi 1TB HDD

Primopredaja prošla bez problema, HDDov rade Ko zvijeri (u istom susretu ja njemu prodao S520)- POUZDANO!

Hoće li uskoro update liste?
16 godina
protjeran
pod009 kaže...
Kupac: ja; prodavac: forumas Zvonimir zubic; predmet: 4x hitachi 1TB HDD

Primopredaja prošla bez problema, HDDov rade Ko zvijeri (u istom susretu ja njemu prodao S520)- POUZDANO!

Hoće li uskoro update liste?

Hoće ;)

Video meliora proboque deteriora sequor
15 godina
neaktivan
PC Man kaže...
denix kaže...
PC Man kaže...

Ma vid,ja i on smo trebali mijenjati igre ja njemu COD a on meni GTA IV

i kaze ti on meni da mu dam neku garanciju da ga necu zaj|ebati ja mu dao moj steam acc sa 2-3igre gore i on meni dao KEY i PW od GTA IVa,te mi smo se dogovorili da mu ja ujutro kupujem key,ja nisam stigao imao sam obaveze koje sam mora napraviti i on je rekao da ja njemu vratim GTA IV te da ce on meni steam,ja sam se slozio sve sam mu vratio te on je otiso offline i vise ga nikad vidio nisam. . .

Evo nezelim oduzavati pricu tocno je rekao samo je nesto i presutio rekao je da ce mu trebati dan ili dva dana ja sam ga nakon mjesec dana pitao hoce li vise nabaviti Cod i on mi je rekao da se nece mjenjati nakon mjesec dana...pa sam ja ljepo uzeo i poklonio tu garanciju :) On je mnogo ljudi na forumu sa tih 1-2 dana prevario pa su cekali mjesec dana i onda nista...btw zar nisi protjeran sa foruma zbog toga?i nemoj mi slat te smjesne privatne poruke evo te ljepo na ignore ...

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 11:29 (xXx lnf3rno xXx).
15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Dakle, D4RKLING, sve 5, Apazinjan sve 5, Razarach_NG sve 5.

rooswelt1991 me sjebo, dao mi VAC banani acc.

D4RKLING-nabavio mi GTA4 sve 5

Razarach_NG- nabavio mi steam igru sve 5

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
16 godina
protjeran

Evo lista je updejtana :) Nisam ništa posebno napravio, samo dodao neke forumaše na white listu (neki su i na crnu dolutali :)

Kad uhvatim vremena, a vjerujte mi sad ga nemam, pokušat ću uvesti neki bodovni sustav ;)

Video meliora proboque deteriora sequor
14 godina
neaktivan

Zelim pohvaliti forumasa Cro0707 koji mi je prodao HTC Desire , izasao mi je covjek skroz u susret zbog placanja .

Veliki + , predobar covjek .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
14 godina
APazinjan kaže...

Evo lista je updejtana :) Nisam ništa posebno napravio, samo dodao neke forumaše na white listu (neki su i na crnu dolutali :)

Kad uhvatim vremena, a vjerujte mi sad ga nemam, pokušat ću uvesti neki bodovni sustav ;)

inače ja sam imao super iskustvo s ovim roosweltom, dao sam mu ea account za engleske opse na steamu, sve 5

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice