Elon Musk predvodi konzorcij ulagača u ponudi od 9

poruka: 4
|
čitano: 1.527
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Elon Musk predvodi konzorcij ulagača u ponudi od 9".
17 godina

Nagazi bagru, moćni Elone!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
2 3 hvala 1
15 godina
Re: Elon Musk predvodi konzorcij ulagača u ponudi

Čekamo Tvoje Evanđelje, sv. Elone Mošusni, Otvori nam Dveri Veštačke Pameti, kad svoje nemamo !!!

Ju je je? Je ju je!
16 godina

Ja sam čuo da se Elon uključio u borbu za koncesiju za pokretni ugostiteljski objekt - tipa objekt brze prehrane II, u jednom mjestu na moru gdje desetljećima vlada DEI načelnik koji turistima servira sokove od cikle i chia sjemenki sa papirantim slamkama.

Konačno će se hrvatski turizam osloboditi nakarade!

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina

Ja to ništ ne razmem. Toliki penezi samo zato da ti neka mašina odgovori na neka bedasta pitanja koja ne znaš koga pitati. Evo ja onda svoju inteligenciju prodajem za djelić iznosa, zadovoljan budem sa 1 milijončekom, pa me možete pitati kaj hoćete. Garantiram odgovore uvijek, ponekad možda i pogodim. I to je prava eko zelena inteligencija, a ne ova umjetna koja troši resurse.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice